angineuuka Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Katoliczka czy nie katoliczka, każdy powinien to wiedzieć :P Quote
Anecioreczek Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 ani slowem sie nie odezwaliscie ze byliscie tak blisko! Quote
Naklejka Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Anecioreczek napisał(a):ani slowem sie nie odezwaliscie ze byliscie tak blisko! W przyszyły miesiącu też tam będę ;) Postaram się napisać o tym wcześniej :eviltong: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Naklejka napisał(a):Katoliczka, a nie wie, że jedzenia się nie marnuje i nie wyrzuca :P Jetsan od jakiegoś czasu nie chce jeść, tylko wczoraj miał jakiś przebłysk i rzucił się na miskę (wycieczka dała mu po dupie :evil_lol:) cukinie sie wyrzuca :eviltong: Qwendi dzisiaj tez nie zjadla wszystkiego , Neron wylizał swoja miske na blysk :lol: juz miałam nadzieje ze zobacze znowu na zywo małego włochatego puszystego MT a tu mnie "kolega" rozczarował :placz: Quote
Naklejka Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Jetsan wczoraj dostał jajko do karmy, więc zjadł :oops: Dzisiaj pewnie nic nie ruszy. Ja nawet na małe tybki nie patrzę! Bo znowu się we mnie obudzi chęć posiadania kolejnego tybka i znowu wciągnę się w rasę i godzinami będę śledziła hodowle i wszystko co znajdę na temat psów, rady itd. Mam już mój plan lekcji, w piateczek jestem o 12 w domu :loveu: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Naklejka napisał(a):Jetsan wczoraj dostał jajko do karmy, więc zjadł :oops: Dzisiaj pewnie nic nie ruszy. Ja nawet na małe tybki nie patrzę! Bo znowu się we mnie obudzi chęć posiadania kolejnego tybka i znowu wciągnę się w rasę i godzinami będę śledziła hodowle i wszystko co znajdę na temat psów, rady itd. Mam już mój plan lekcji, w piateczek jestem o 12 w domu :loveu: Ja tylko chciałam go pogłaskać i pomiziac ale okazalo sie ze to nie jego tylko załatwiał szczeniaka znajomym i dupa nie pogłaskam go :mad: rozpusta normalnie , do 19stej powinnas siedzieć :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja tylko chciałam go pogłaskać i pomiziac ale okazalo sie ze to nie jego tylko załatwiał szczeniaka znajomym i dupa nie pogłaskam go :mad: rozpusta normalnie , do 19stej powinnas siedzieć :eviltong: To świnia, hahah :eviltong: Zazdrościsz, ot co! Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Naklejka napisał(a):To świnia, hahah :eviltong: Zazdrościsz, ot co! nie zazdroszczę bo sama nie zdecydowała bym sie nigdy przenigdy na tybetana :eviltong: zazdrościła bym gdyby ktoś miał Donka :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 dOgLoV napisał(a):nie zazdroszczę bo sama nie zdecydowała bym sie nigdy przenigdy na tybetana :eviltong: zazdrościła bym gdyby ktoś miał Donka :eviltong: DONka? :mdleje: Niektóre mi się podobają, ale takie czarne bardziej, ale to z sentymentu. Sara była jakimś mixem dona... Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='Naklejka']DONka? :mdleje: Niektóre mi się podobają, ale takie czarne bardziej, ale to z sentymentu. Sara była jakimś mixem dona... Donki sa cudowne :loveu: moim marzeniem jest mieć suczke po tym psie : Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 mi sie podoba , ale zanim ja bede decydowała sie na kolejngo psa to mogą juz nim nie kryć :roll: Quote
vege* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Dony są piękne, ale jak są proste, ten ma straszne tylne łapy :( Ale mordkę ma śliczną :loveu: Quote
angineuuka Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 ten pies jest paskudny, stawy długo jej pewnie nie wytrzymają :P Quote
Naklejka Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 dOgLoV napisał(a):mi sie podoba , ale zanim ja bede decydowała sie na kolejngo psa to mogą juz nim nie kryć :roll: Weź wtedy jego wnuka, jest dość duże prawdopodobieństwo, że będzie podobny. Mi jest żal tych psów, często takie widuję na miescie i wiele z nich ledwo chodzi... Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 to zależy , jak pies powłóczy tyłem to juz jest kalectwo :roll: ale sa psy ze "skosem" chodzące normalnie ;) Quote
monika15 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='Naklejka']Jetsan wczoraj dostał jajko do karmy, więc zjadł :oops: Dzisiaj pewnie nic nie ruszy. Ja nawet na małe tybki nie patrzę! Bo znowu się we mnie obudzi chęć posiadania kolejnego tybka i znowu wciągnę się w rasę i godzinami będę śledziła hodowle i wszystko co znajdę na temat psów, rady itd. Mam już mój plan lekcji, w piateczek jestem o 12 w domu :loveu: dlaczego ja to przeczytałam:-( u mnie pewnie bedzie 15 standardowo, a potem albo korki albo prawko:loveu: juz nie moge sie doczekac szkolyyyy wybacz doglov, ale ten DON wyglada jakby mial zaraz nasikac:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='monika15']dlaczego ja to przeczytałam:-( u mnie pewnie bedzie 15 standardowo, a potem albo korki albo prawko:loveu: juz nie moge sie doczekac szkolyyyy wybacz doglov, ale ten DON wyglada jakby mial zaraz nasikac:evil_lol: wybaczam :diabloti: mi sie podoba i kropka :eviltong: jak bede brala Dona to tylko z tej hodowli i tylko z "tego" psa ;) Quote
Naklejka Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 monika15 napisał(a):dlaczego ja to przeczytałam:-( u mnie pewnie bedzie 15 standardowo, a potem albo korki albo prawko:loveu: juz nie moge sie doczekac szkolyyyy wybacz doglov, ale ten DON wyglada jakby mial zaraz nasikac:evil_lol: Poniedziałek na 9 i do 13:30, wtorek od 8 do 13:30, potem do 14:20 i piąteczek do 11:35 :D Prawka nie robię, na korki nie chodzę, bo są za drogie, więc będę sama się w domu uczyła i zdam genialnie maturę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Tobie Agan w większości to same kaleki się podobają :P 9< gadam o psach > Ja jeżeli miałabym mieć donka/onka to tylko z adopcji. Ale raczej to nie dojdzie do skutku :P Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Angi napisał(a):Tobie Agan w większości to same kaleki się podobają :P 9< gadam o psach > Ja jeżeli miałabym mieć donka/onka to tylko z adopcji. Ale raczej to nie dojdzie do skutku :P dupa tam , nie znasz sie :eviltong: ja mam kota z adopcji i wystarczy :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Ja bym chciała jakiegoś psa z mocnym charakterkiem, coś stróżującego, obronnego, ogólnie nieufnego w stosunku do obcych. Raczej średnio większego, ale zwinnego. Bardzo chętnie pracującego z człowiekiem, zawsze chętnego na zabawę, ale nie za aktywnego, żeby mi domu nie rozniósł, jak raz nie wyjdzie na dłuższy spacer. Taki ideał na przyszłość, tybetan w to się nie mieści, ale tybetan to tybetan i tak je uwielbiam :evil_lol: Quote
monika15 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Naklejka napisał(a):Poniedziałek na 9 i do 13:30, wtorek od 8 do 13:30, potem do 14:20 i piąteczek do 11:35 :D Prawka nie robię, na korki nie chodzę, bo są za drogie, więc będę sama się w domu uczyła i zdam genialnie maturę :evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje: udam, ze tego nigdy nie przeczytalam i wszyscy tak jak ja maja przesrane w klasie maturalnej:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Naklejka napisał(a):Ja bym chciała jakiegoś psa z mocnym charakterkiem, coś stróżującego, obronnego, ogólnie nieufnego w stosunku do obcych. Raczej średnio większego, ale zwinnego. Bardzo chętnie pracującego z człowiekiem, zawsze chętnego na zabawę, ale nie za aktywnego, żeby mi domu nie rozniósł, jak raz nie wyjdzie na dłuższy spacer. Taki ideał na przyszłość, tybetan w to się nie mieści, ale tybetan to tybetan i tak je uwielbiam :evil_lol: Takiej rasy jeszcze nie stworzyli :eviltong: Quote
vege* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 monika15 napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: udam, ze tego nigdy nie przeczytalam i wszyscy tak jak ja maja przesrane w klasie maturalnej:evil_lol: Ja będąc w klasie maturalnej raz w tyg kończyłam o 15 a tak to 12.30 albo 13.30 :diabloti: Fajnie było zdawać tylko biologię, a nie jak większość po kilka przedmiotów i siedzieli na dodatkowych po godzinach :diabloti: Quote
Recommended Posts