Bjuta Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Jak się miewasz? Mnie - o dziwo nic nie boli, chociaż po tym całym dogtrekkingu musiałam stać w pracy 3 godziny i 40 minut bez żadnej możliwości przysiądnięcia, albo chociaż poruszania się... Quote
Naklejka Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='Bjuta']Jak się miewasz? Mnie - o dziwo nic nie boli, chociaż po tym całym dogtrekkingu musiałam stać w pracy 3 godziny i 40 minut bez żadnej możliwości przysiądnięcia, albo chociaż poruszania się...[/QUOTE] Strasznie dużo! Dobrze, że nic Ciebie nie boli :) Nie jest tak źle, jakieś minimalne zakwasy na całym ciele, ale po rozchodzeniu jest bardzo dobrze :) Nawet tak bardzo zmęczona nie byłam, znów siedziałam do pózna... [quote name='dOgLoV']słodoki ten Jetsan :loveu:[/QUOTE] :) Tylko Arnika jeszcze brakuje :P [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-lbYpdCQtNR4/UiMaJmdS1bI/AAAAAAAAWps/T0jj_tCOIgE/w427-h640-no/IMG_8056.jpg[/IMG] Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='natija']witajcie:)piekna fotka:)[/QUOTE] hej, dzięki! :) [quote name='Artemida']o moje paskudy :D[/QUOTE] "brzydkie psy, ale przepraszam, że to mówię" :evil_lol: Pokraka z wielką kaczką :lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Q3hZzJ0gukU/UiMWyeMpzWI/AAAAAAAAWpU/yBblogTVYDk/w427-h640-no/IMG_8006.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Jetsan i wielki zielony ptak :diabloti: Quote
zaba14 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Autobusem z nim jechałaś? :) jak z reakcją ludzi? :P Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='zaba14']Autobusem z nim jechałaś? :) jak z reakcją ludzi? :P[/QUOTE] Tak, w miarę w porządku, nikt nic nie powiedział mi prosto w twarz, ludzie pytali o wiek, głaskali go ;) Quote
angineuuka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Nikt nic nie powiedział, bo cię bali :evil_lol: Quote
gato Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 E tam kolor ptaka, ważne że dzióbek do fotki zrobił :diabloti: . A co do tej rasy psa, którą opisywałaś, to do ilu kilo ten pieseczek? Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 (edited) [quote name='gato']E tam kolor ptaka, ważne że dzióbek do fotki zrobił :diabloti: . A co do tej rasy psa, którą opisywałaś, to do ilu kilo ten pieseczek?[/QUOTE] Jeszcze tylko Jetsanowi dzióbka brakuje :P Nie mam pojęcia, nie jestem sprecyzowana. Nie mniej jak 15kg, nie więcej jak 40kg :eviltong: O, takiego chca :lol: [url]https://www.google.pl/search?q=chodsky+pes&sa=N&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=OvokUqfUBsLctAaFpoEQ&ved=0CCsQsAQ4Cg&biw=1600&bih=775[/url] Edited September 2, 2013 by Naklejka Quote
gato Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 A hovawart? Tylko taki normalny, a nie jakaś tam boidupa... Ale nie wiem czy to czasem nie ze świecą takiego szukać ;) . Albo doberman jakiś. Problem w tym, że stróżujące psy raczej duże są. [SIZE=1]Jeszcze bym z owczarków coś zaproponowała ewentualnie, ale te by nie spełniały wszystkich wymagań raczej ;) .[/SIZE] [quote][COLOR=#000000]Jeszcze tylko Jetsanowi dzióbka brakuje :P[/COLOR][/quote] Nie musisz uczyć, są już w sprzedaży: [IMG]http://m5.paperblog.com/i/29/297316/quack-muzzle-is-a-duckface-for-dogs-L-Ews55h.jpeg[/IMG] :diabloti: A po chodskiego pesa daleko nie masz do pepików ;P . Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Hovawart, doberaman, beauceron, sznaucer, chodsky pes, to mi tylko przychodzi do głowy. Duże? I dobrze! :D (przynajmniej nie olbrzymie jak Jetsu) A jak będę chciała psiaka typowo "do sportów" to rozejrzę się za jakimś kompaktowym, pokręconym kundlem lub borderkiem :evil_lol: I tak jak mam wybierać, to wybiorę tybetana, już na ten sezon mam aż 3 mioty na oku :shake: [url]http://m5.paperblog.com/i/29/297316/quack-muzzle-is-a-duckface-for-dogs-L-Ews55h.jpeg[/url] Tybetan w czymś takim? hahaha! :lol: Quote
gato Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) Koniecznie za borderkiem, tylko borderki mogą uprawiać sporty :diabloti: . No i są jak modny gadżet. / [SIZE=1]tylko żeby nie było nie mam nic do borderków ogólnie[/SIZE] No że duże to pisałam w kontekście tych 40kg, że ciężko coś wybrać, bo większość 2 grupy to tak na granicy oscyluje. Ja tam wole mniejsze psy. [quote][COLOR=#000000]wybiorę tybetana, już na ten sezon mam aż 3 mioty na oku [/COLOR]:shake:[/quote] Zachłanna :eviltong: . Jakbyś z każdego miotu po jednym nawet wzięła to ja marnie widzę zabezpieczenia bramy 1 walcem :shake: No co, w dzióbku wyglądałby modnie i słitashnie :loveu: Edited September 2, 2013 by gato Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='gato']Koniecznie za borderkiem, tylko borderki mogą uprawiać sporty :diabloti: . No i są jak modny gadżet. No że duże to pisałam w kontekście tych 40kg, że ciężko coś wybrać, bo większość 2 grupy to tak na granicy oscyluje. Ja tam wole mniejsze psy. Zachłanna :eviltong: . Jakbyś z każdego miotu po jednym nawet wzięła to ja marnie widzę zabezpieczenia bramy 1 walcem :shake: No co, w dzióbku wyglądałby modnie i słitashnie :loveu:[/QUOTE] No a jak, border musi być :evil_lol: Lubię duże psy, charakterne, myślące paskudy, ale takie miękkie, małe pieski są łatwe w obsłudze, ale nudne więc mam dylemat życia :evil_lol: 3 tybetany? Nie jestem chora psychicznie :evil_lol: Jedna suczka wystarczy, a hodowczyni pomogłaby wybrać tą idealną :) Quote
gato Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Jedna suczka, jeden piesek, a potem tybetanów w domu 9 :cool3: . Weź sobie beagle - nie będziesz się w ogóle nudzić, jest małe, charakterne, wąchające, paskudne i w ogóle nie pasuje do żadnych kryteriów :diabloti: Quote
Naklejka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Suczka i tak byłaby wystawiana i może doczekałabym się szczeniąt po niej, ale nie z Jetsanem :evil_lol: Myślę, że beagl to idealny wybór, dziękuję za pomoc! :) :diabloti: Jaj, za tydzień muszę mieć już lekturę przeczytaną, mam zapowiedzianą kartkówkę z matmy. Żyć nie umierać! Aaaa.... i nie mamy sali gimnastycznej, niezależnie od pogody ćwiczymy na dworze, super! Tzn. biegamy, biegamy, biegamy cały czas :placz: Quote
Bjuta Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Biegajcie, biegajcie, bo w Tychach do podium zabrakło Wam 3 minuty!!!! Quote
Naklejka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 [quote name='Bjuta']Biegajcie, biegajcie, bo w Tychach do podium zabrakło Wam 3 minuty!!!![/QUOTE] Naprawdę? :placz: No to biegamy :) Quote
Bjuta Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Naprawdę!! Tu są wyniki! [url]http://czlowiekipies.pl/[/url] Quote
Recommended Posts