Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']No a jak :D

Obleciałam z Arnim chyba wszystkie zoologiki w okolicy, [B]ruszamy z pseudohotelikiem na wakacje[/B] :diabloti: Przynajmniej psa zmęczyłam i się jeszcze smakołyków nażarł. Nie wiem dlaczego wywołuje on u ludzi takie pozytywne reakcje, nawet w autobusie :eviltong:

Teraz jeszcze poszukać czegoś dorywczego gdzieś i będę miała kasę na prawko :evil_lol:[/QUOTE]

zazdroszcze Wam. kto by u mnie w tym mikromiescie zaplacil za opieke nad psem, to jest wlasnie minus mieszkania na zadupiu... a kaska by sie przydala i to baaardzo;)

co do prawka to sporo ludzi z mojej klasy pozdawalo teorie i praktyke za pierwszym razem, wiec chyba nie jest tak zle, albo do mojej klasy chodza same wybitne jednostki:evil_lol: ;)

Posted

niektórzy ludzie też myślą, że za darmo się psami będę opiekowała...
Zabrze to też zadupie, nic tu nie ma, jakiś sensownych ludzi też nie ma :evil_lol: Chociaż... bosze... jakiego DONa fajnego widziałam, ale kij z tym, właściciel był bardziej interesujący :evil_lol:

Posted

ojej zobacz co znalazłam przypadkowo :loveu:
[IMG]http://dd6.photoblog.pl/np3/201304/1C/149174785/mastif-tybetanski.jpg[/IMG]

[url]http://www.photoblog.pl/kleca/149174785/mastif-tybetanski.html[/url]

Posted

Paskudny :diabloti: Rozumiem, że rudy jest w modzie, ale bez przesady :evil_lol:

Był pierwszy telefon :diabloti: sunia na trzy tygodnie na wrzesień, z naszego psitula, z moich okolic, nawet ją kojarzę ze spacerów :eviltong:

Posted

[quote name='zaba14']Lew a nie pies ;)[/QUOTE]

Dokładnie, pies to ma być pies ;)

Właśnie dostałam informację, że brat Jetsa na wystawie w Krakowie dostał CACIBa, chyba ukończył championat polski :multi: (chyba minęła już odpowiednia ilość czasu od pierwszego do ostatniego wniosku)

Posted

Ja się tam nie znam na tybetanach ale ten mi się podoba :P :P ale zauważyłam że teraz wszystkim nie podobają się psy "show" ja jakaś inna jestem bo bordery show tez mi się bardziej podobają niż pracujące :P

Posted (edited)

[quote name='zaba14']Ja się tam nie znam na tybetanach ale ten mi się podoba :P :P ale zauważyłam że teraz wszystkim nie podobają się psy "show" ja jakaś inna jestem bo bordery show tez mi się bardziej podobają niż pracujące :P[/QUOTE]

Bordery show też mi się podobają :P Tybetan to zwinny, pracujący pies, niewymagający sporo pielęgnacji. Lubię normalne tybetany, nieprzerasowione. Taki Jetsan z trochę dłuższym włosem, szerszą klatą, dupą byłby ideałem :loveu:

[quote name='TTB']powala mnie nazwa galerii :evil_lol:[/QUOTE]

Sama prawda :grins: Jetsan jest uparty jak osioł, a Arni nie ma mózgu, no i są jeszcze świnie :grins:

Upał daje popalić, w szkole nie da się wytrzymać, pie*dolę, robię sobie wakacje już :diabloti:

Edited by Naklejka
Posted

[video=youtube;a_x2fXuGhVQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a_x2fXuGhVQ[/video]

[video=youtube;3fYwRHNHrRM]http://www.youtube.com/watch?v=3fYwRHNHrRM[/video]

Niewielkie różnice są między tymi psami :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Te z drugiego filmu są tak koszmarne, że nie mogę się na to patrzeć.[/QUOTE]

Nie znasz się, przecież to są cudne miśki, tybetany ideały! :diabloti:

Nie chwaliłam się jak to wczoraj Jetsan mało co nie pogryzł się z bokserem. No to się chwalę :evil_lol: Durna baba nie przytrzymała psa i do nas wyskoczył, a Jetsan tego psa nie lubi, więc było ciekawie... Dziwnym trafem Sara też tego psa nie lubiła :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']W ogóle do czego coś takiego służy? Przecież nic nie widzi i nie może biegać :eviltong:[/QUOTE]

Taki pies służy do ozdoby, są cholernie drogie, posiadanie takiego psa to doskonały sposób na pokazanie innym, że jest się zamożnym...

Posted

[quote name='evel']Te z drugiego filmiku wyglądają jak jakieś zmutowane :roll:[/QUOTE]

Bo są zmutowane :evil_lol:

Brat Jetsa, mocno futrzasty i niższy niż Jetsu
[url]http://fotoo.pl//out.php?i=561082_dsc-0552.jpg[/url]
autor:andewagar- skradzione z molosów.

Posted

[quote name='Aleks89']Słodkie misiaczki z tego drugiego filmu:loveu:Ojka ojka ,ale doglov i tak by takiego chciała:diabloti:
Ciekawe czy taki doszedłby z Tobą na hałdy:lol:[/QUOTE]

No pewnie, że by chciała :P

Jetsan ma problem z dojściem na hałdy w ciepły dzień, to by nawet za ogród nie wyszło.... Zimą to Jetsan może biegać bez końca, aż sama bywam zaskoczona, że biegał więcej niż Arni.

Byłam w schronie, niedawno wróciłam i.... Nie mam 4 świnek zostały dzisiaj 3... nie pytajcie co się stało, rano było normalnie...

Posted

[quote name='Naklejka']

Byłam w schronie, niedawno wróciłam i.... Nie mam 4 świnek zostały dzisiaj 3... nie pytajcie co się stało, rano było normalnie...[/QUOTE] Jak to?! ... :((