monika15 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Naklejka']No a jak :D Obleciałam z Arnim chyba wszystkie zoologiki w okolicy, [B]ruszamy z pseudohotelikiem na wakacje[/B] :diabloti: Przynajmniej psa zmęczyłam i się jeszcze smakołyków nażarł. Nie wiem dlaczego wywołuje on u ludzi takie pozytywne reakcje, nawet w autobusie :eviltong: Teraz jeszcze poszukać czegoś dorywczego gdzieś i będę miała kasę na prawko :evil_lol:[/QUOTE] zazdroszcze Wam. kto by u mnie w tym mikromiescie zaplacil za opieke nad psem, to jest wlasnie minus mieszkania na zadupiu... a kaska by sie przydala i to baaardzo;) co do prawka to sporo ludzi z mojej klasy pozdawalo teorie i praktyke za pierwszym razem, wiec chyba nie jest tak zle, albo do mojej klasy chodza same wybitne jednostki:evil_lol: ;) Quote
Naklejka Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 niektórzy ludzie też myślą, że za darmo się psami będę opiekowała... Zabrze to też zadupie, nic tu nie ma, jakiś sensownych ludzi też nie ma :evil_lol: Chociaż... bosze... jakiego DONa fajnego widziałam, ale kij z tym, właściciel był bardziej interesujący :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 ojej zobacz co znalazłam przypadkowo :loveu: [IMG]http://dd6.photoblog.pl/np3/201304/1C/149174785/mastif-tybetanski.jpg[/IMG] [url]http://www.photoblog.pl/kleca/149174785/mastif-tybetanski.html[/url] Quote
Naklejka Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Paskudny :diabloti: Rozumiem, że rudy jest w modzie, ale bez przesady :evil_lol: Był pierwszy telefon :diabloti: sunia na trzy tygodnie na wrzesień, z naszego psitula, z moich okolic, nawet ją kojarzę ze spacerów :eviltong: Quote
Naklejka Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='zaba14']Lew a nie pies ;)[/QUOTE] Dokładnie, pies to ma być pies ;) Właśnie dostałam informację, że brat Jetsa na wystawie w Krakowie dostał CACIBa, chyba ukończył championat polski :multi: (chyba minęła już odpowiednia ilość czasu od pierwszego do ostatniego wniosku) Quote
zaba14 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Ja się tam nie znam na tybetanach ale ten mi się podoba :P :P ale zauważyłam że teraz wszystkim nie podobają się psy "show" ja jakaś inna jestem bo bordery show tez mi się bardziej podobają niż pracujące :P Quote
Naklejka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 (edited) [quote name='zaba14']Ja się tam nie znam na tybetanach ale ten mi się podoba :P :P ale zauważyłam że teraz wszystkim nie podobają się psy "show" ja jakaś inna jestem bo bordery show tez mi się bardziej podobają niż pracujące :P[/QUOTE] Bordery show też mi się podobają :P Tybetan to zwinny, pracujący pies, niewymagający sporo pielęgnacji. Lubię normalne tybetany, nieprzerasowione. Taki Jetsan z trochę dłuższym włosem, szerszą klatą, dupą byłby ideałem :loveu: [quote name='TTB']powala mnie nazwa galerii :evil_lol:[/QUOTE] Sama prawda :grins: Jetsan jest uparty jak osioł, a Arni nie ma mózgu, no i są jeszcze świnie :grins: Upał daje popalić, w szkole nie da się wytrzymać, pie*dolę, robię sobie wakacje już :diabloti: Edited June 19, 2013 by Naklejka Quote
Naklejka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [video=youtube;a_x2fXuGhVQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a_x2fXuGhVQ[/video] [video=youtube;3fYwRHNHrRM]http://www.youtube.com/watch?v=3fYwRHNHrRM[/video] Niewielkie różnice są między tymi psami :eviltong: Quote
Amber Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Te z drugiego filmu są tak koszmarne, że nie mogę się na to patrzeć. Quote
Naklejka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Amber']Te z drugiego filmu są tak koszmarne, że nie mogę się na to patrzeć.[/QUOTE] Nie znasz się, przecież to są cudne miśki, tybetany ideały! :diabloti: Nie chwaliłam się jak to wczoraj Jetsan mało co nie pogryzł się z bokserem. No to się chwalę :evil_lol: Durna baba nie przytrzymała psa i do nas wyskoczył, a Jetsan tego psa nie lubi, więc było ciekawie... Dziwnym trafem Sara też tego psa nie lubiła :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='Amber']Te z drugiego filmu są tak koszmarne, że nie mogę się na to patrzeć.[/QUOTE] przeciez to prawie jak kaleki :shake: straszne są z tą górą futra... Quote
Amber Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 W ogóle do czego coś takiego służy? Przecież nic nie widzi i nie może biegać :eviltong: Quote
Naklejka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Amber']W ogóle do czego coś takiego służy? Przecież nic nie widzi i nie może biegać :eviltong:[/QUOTE] Taki pies służy do ozdoby, są cholernie drogie, posiadanie takiego psa to doskonały sposób na pokazanie innym, że jest się zamożnym... Quote
Amber Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Ale on jest koszmarnie brzydki, jaka niby ozdoba to jest? :evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Amber']Ale on jest koszmarnie brzydki, jaka niby ozdoba to jest? :evil_lol:[/QUOTE] To są chińczyki, to może i spaczone gusta mają :eviltong: Quote
Amber Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Ładne psy jedzą, a brzydkie mają w domach :shake: ;) Quote
Naklejka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Amber']Ładne psy jedzą, a brzydkie mają w domach :shake: ;)[/QUOTE] A co zrobili z normalnymi mastifami w tybecie? Większość wybili... Quote
evel Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Te z drugiego filmiku wyglądają jak jakieś zmutowane :roll: Quote
Naklejka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='evel']Te z drugiego filmiku wyglądają jak jakieś zmutowane :roll:[/QUOTE] Bo są zmutowane :evil_lol: Brat Jetsa, mocno futrzasty i niższy niż Jetsu [url]http://fotoo.pl//out.php?i=561082_dsc-0552.jpg[/url] autor:andewagar- skradzione z molosów. Quote
Aleks89 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Słodkie misiaczki z tego drugiego filmu:loveu:Ojka ojka ,ale doglov i tak by takiego chciała:diabloti: Ciekawe czy taki doszedłby z Tobą na hałdy:lol: Quote
Naklejka Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='Aleks89']Słodkie misiaczki z tego drugiego filmu:loveu:Ojka ojka ,ale doglov i tak by takiego chciała:diabloti: Ciekawe czy taki doszedłby z Tobą na hałdy:lol:[/QUOTE] No pewnie, że by chciała :P Jetsan ma problem z dojściem na hałdy w ciepły dzień, to by nawet za ogród nie wyszło.... Zimą to Jetsan może biegać bez końca, aż sama bywam zaskoczona, że biegał więcej niż Arni. Byłam w schronie, niedawno wróciłam i.... Nie mam 4 świnek zostały dzisiaj 3... nie pytajcie co się stało, rano było normalnie... Quote
Aleks89 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 :crazyeye:Ja p....le jakaś "trupia plaga":shake: Quote
angineuuka Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='Naklejka'] Byłam w schronie, niedawno wróciłam i.... Nie mam 4 świnek zostały dzisiaj 3... nie pytajcie co się stało, rano było normalnie...[/QUOTE] Jak to?! ... :(( Quote
Recommended Posts