Aleks89 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ja notorycznie zostawiam Kaje w domu ,i kapuje się ,że jej nie ma dopiero pod windą:diabloti:Albo nie zauważam ,że nie wlazła do windy i musi dymać na ,albo z 4piętra:diabloti: Quote
Naklejka Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Ja tylko raz zapomniałam o Arnim jak wychodziłam z nimi na dwór :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 też kiedyś zapomniałam o psie, chociaż szłam na ogródek się z nią pobawić :evil_lol: Quote
KT Arts Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 ja Kroszki nie zabieram ze soba także musze pamietac tylko o czarnym, ale o nim nie da sie tak łatwo zapomnieć :P Quote
Naklejka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Niufciak']ja Kroszki nie zabieram ze soba także musze pamietac tylko o czarnym, ale o nim nie da sie tak łatwo zapomnieć :P[/QUOTE] Przeoczenie takiego psiaka byłoby trudne :eviltong: Kto się nauczy i zda za mnie biologię? :placz: Quote
Amber Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [QUOTE]Kto się nauczy i zda za mnie biologię? :placz:[/QUOTE] Ja :grins: A co masz? Quote
Aleksa. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Amber']Ja :grins: A co masz?[/QUOTE] chcesz ? :o to i ja poproszę, ale zdania matury z biol :p Quote
Amber Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Haha co roku sobie robie mature z biol na onecie ;) Co ciekawe osobiscie jej nie zdawalam :p Quote
Aleksa. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Amber']Haha co roku sobie robie mature z biol na onecie ;) Co ciekawe osobiscie jej nie zdawalam :p[/QUOTE] aaahh :):):) Quote
Amber Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ale chodzilam na rozszerzenie przez 2 lata. Potem jednak odpuscilam, bo biol nie byla mi potrzebna na studia. Quote
Naklejka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Mi właśnie jest potrzebna i chemia :) Ale i tak nie liczę na to, że się na studia dostanę, pomarzyć można :) (weterynaria :eviltong:) Jakieś zwierzęta pierwouste i wtórouste, w sumie to już to ogarnęłam :lol: Jeszcze muszę zrobić zadania z uk. nerwowego... (robię jednocześnie człowieka i zwierzęta, mam tak jakby osobne przedmioty, ale ocena jedna :mdleje: ) Quote
Amber Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Układ nerwowy jest ekstra. Biol to pestka, ale chem to czarna magia. Z tego powodu o kierunkach typu wet. moge tylko pomarzyc :roll: Quote
Naklejka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Ja na biologię nie narzekam, właśnie zerknęłam na maturę w poszukiwaniu zadań, banał :lol: A chemię to ja wielbię, tylko trochę przyłożyć się muszę i pochodzić na zajęcia dodatkowe ;) Może się uda na te studia dostać, jak nie to zostaję w Zabrzu i idę do medycznej policealnej, może jeszcze na fotografię... :roll: Albo mi odwali i pójdę na polibudę.... Quote
Amber Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Lepiej zostan przy kierunkach scislych ;) Quote
Naklejka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Amber']Lepiej zostan przy kierunkach scislych ;)[/QUOTE] Raczej do innych się nie nadaję ;) Może od razu pójdę na prawo? :evil_lol: z moimi umiejętnościami to kierunek idealny... Quote
mańka_ Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Naklejka']Ja na biologię nie narzekam, właśnie zerknęłam na maturę w poszukiwaniu zadań, banał :lol:[/QUOTE] Tak się tylko wtrącę ;-) Jeśli mówisz o maturze rozszerzonej z biologii... to uwierz mi, zdanie jej na 80-90% to nie jest banał ;-) Trafienie w klucz jest wysoce problematyczne ;-) Sama zdawałam ją... hm, 5 lat temu :-D no i zdałam (jestem na medycynie), ale od tego czasu daję korepetycje... i większość własnie tak do tego podchodzi: popatrzy i "oo, proste". A potem jak się klucz pokaże, to wielkie oczy i okazuje się, że wcale nie takie to oczywiste było ;-) Oczywiście, zdanie biologii (czy jakiejkolwiek matury tak naprawdę) na 60% to nie jest problem. Ale podejrzewam, że na wetę potrzebujesz jakieś 20% więcej... a to już wcale takie proste nie jest ;-) Chemia? To po prostu zadania. Jak ich zrobisz dużo (czyli np. Pazdro + nowy Witowski), to zdasz, bo tam wielkiej filozofii nie ma ;-) Zadania podobne, powtarzalność spora, wiec jeśli chemię lubisz i rozumiesz, to dasz radę ;-) Ale biologii nie bagatelizuj, bo można się naprawdę niemile naciąć... Quote
Naklejka Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Przy obecnej nauczycielce biologii nie da się olac ;-) a zadania maturalne robimy od 1klasy, jakos to będzie... ;-) a chemie wielbie, tylko za malo robie zadan, chociaz pazdro musimy robic :-P Quote
Aleks89 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Naklejka uderzaj do Mańki na skypowe korki :evil_lol: Quote
mańka_ Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Aleks89']Naklejka uderzaj do Mańki na skypowe korki :evil_lol:[/QUOTE] Haha, zapraszam ;-) Tylko ostrzegam, ze jestem bardzo, bardzo, ale to bardzo wymagająca :diabloti: Quote
Aleks89 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Linijką po łapkach:evil_lol:Albo za ucho i do kąta:diabloti: Quote
Naklejka Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Rozumiem, że mańka ma mnie przez skype pobić linijką, albo wytargać za ucho? Ha ha ha :lol: Quote
mańka_ Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ja nie biję. Nie muszę - jestem wystarczająco groźna i bez tego :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='mańka_']Ja nie biję. Nie muszę - jestem wystarczająco groźna i bez tego :diabloti:[/QUOTE] Bo moja nerwica się pogłębi :-( Quote
KT Arts Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ooo, widze że nie tylko ja się biorę za rozszerzoną biologie :loveu: choć cały czas się nad tym zastanawiam bo na studia mi nie jest potrzebna :P hahah, nie ma to jak mieć nasrane we łbie :D (w moim przypadku) :) Quote
vege* Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Niufciak']ooo, widze że nie tylko ja się biorę za rozszerzoną biologie :loveu: choć cały czas się nad tym zastanawiam bo na studia mi nie jest potrzebna :P hahah, nie ma to jak mieć nasrane we łbie :D (w moim przypadku) :)[/QUOTE] Ja też zdaję biolę mimo, że jest mi zbędna, ale ja zdaję podstawę. A zdaję chyba tylko po to, żeby nie zmarnować bezsensownie trzech lat w klasie biologicznej i ciągłego kucia materiału :evil_lol: Quote
Recommended Posts