Tymonka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 ja widzę wszystkie (na poprzedniej stronie ) Quote
Tymonka Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Magiś znów na minusie :( Jutro zacznę robić bazar m.in dla niego . Quote
gluchypies Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Niedobrze :( Przydaliby się nowi deklarowicze... Quote
Olena84 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Skończył sie mój bazarek i co nieco będzie;) Quote
Ayame Nishijima Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 kto zbiera kase na Magika? bo ja się pogubiłam. Chyba coś deklarowałam a wydaje mi się, że nie wpłaciłam... Mam jeszcze jedno pytanie: A czy nie myślałyście, zeby szukać domów dla psiaków osobno? Wyadoptowanie ich razem jest dużo trudniejsze. A przecież mając swoje domy I Magik i Kama zaaklimatyzują się i mogą być szczęśliwe. Quote
gluchypies Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):kto zbiera kase na Magika? bo ja się pogubiłam. Chyba coś deklarowałam a wydaje mi się, że nie wpłaciłam... Mam jeszcze jedno pytanie: A czy nie myślałyście, zeby szukać domów dla psiaków osobno? Wyadoptowanie ich razem jest dużo trudniejsze. A przecież mając swoje domy I Magik i Kama zaaklimatyzują się i mogą być szczęśliwe. Kasę na niego zbiera Anja2201. Z tego co wiem, z Kamą jest problem w kwestii spacerów samotnych. A i Magik jest dość mocno od niej uzależniony. Wszędzie zawsze razem chodziły. Pewnie ktoś doświadczony i zdeterminowany by sobie poradził z którymś z nich osobno. Ale chyba będzie bardzo ciężko znaleźć takie domy. Quote
Tymonka Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 gluchypies napisał(a):Kasę na niego zbiera Anja2201. Z tego co wiem, z Kamą jest problem w kwestii spacerów samotnych. A i Magik jest dość mocno od niej uzależniony. Wszędzie zawsze razem chodziły. Pewnie ktoś doświadczony i zdeterminowany by sobie poradził z którymś z nich osobno. Ale chyba będzie bardzo ciężko znaleźć takie domy. Niby można znaleźć osobne domy , pewnie prędzej czy później by o sobie zapomniały , ale na pewno przypłaciły by to traumą nie małą . Zresztą długi czas były ogłaszane osobno i nic :( Quote
Olena84 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Mam 194zł dla Magika z tego bazarku, wyślę 200zł http://www.dogomania.pl/forum/threads/254665-KONIEC-MEGA%C5%9ANEGO-UBRANIOWY-%28-buty%29-dla-Szarika-Magika-i-Tofika-24-08?p=22405012#post22405012 Quote
bea100 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jestem u pięknego dwupaku i czekam na nowe zdjęcia...:) Quote
Tymonka Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Olena84 napisał(a):Mam 194zł dla Magika z tego bazarku, wyślę 200zł http://www.dogomania.pl/forum/threads/254665-KONIEC-MEGAŚNEGO-UBRANIOWY-(-buty)-dla-Szarika-Magika-i-Tofika-24-08?p=22405012#post22405012 Super , bardzo dziękujemy :):) bea100 napisał(a):Jestem u pięknego dwupaku i czekam na nowe zdjęcia...:) Po weekendzie będą na pewno :) Quote
Ayame Nishijima Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Anja2201 napisał(a):Niby można znaleźć osobne domy , pewnie prędzej czy później by o sobie zapomniały , ale na pewno przypłaciły by to traumą nie małą . Zresztą długi czas były ogłaszane osobno i nic :( Właśnie rozdzieliłyśmy Korkl. Od zawsze razem, rat i siostra. SIostra uzależniona od brata do granic możliwoiści, brat wpatrzony w siostrę. Zmiany: Psiak dostał nowego towarzysza, sunia jest w hotelu. Oba zachowuja się lepiej. Samiec odzyskał spokój i radość życia, nie musi oglądać się na wiecznie przerażoną siostrę. Sunia wylądowała w domu, bo ma lęk separacyjny, ale równiez nie ufa ludziom. Będzie z nią dużo pracy, żeby wyszła na prostą, ale z drugiej strony traumy po rozstaniu nie było. Psy czują i działają inaczej niż ludzie... Pisze to tylko po to, by dopuścić opcję adopcji pojedynczo. Boje się, ze teraz po zrywie będzie znów równia pochyła w stronę długu. A przy okazji, poproszę o numer konta na PW. CHyba już wpacałam, ale zgubiłam, a wiszę za poprzedni miesiąc. Zawsze coś kapnie... Quote
gluchypies Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Ayame, wg mnie coś w tym jest. Może to byłoby dla nich dobre, zaczęliby robić postępy. Bardzo im tego życzę. Jesli nie dostalaś jeszcze nr konta to podesle Ci na pw. Quote
Tymonka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 gluchypies napisał(a):Ayame, wg mnie coś w tym jest. Może to byłoby dla nich dobre, zaczęliby robić postępy. Bardzo im tego życzę. Jesli nie dostalaś jeszcze nr konta to podesle Ci na pw. Może rzeczywiście warto spróbować ,ostatnio częściej je rozdzielam tak na chwilę i widzę ,że coraz lepiej to znoszą . Quote
gluchypies Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Zaglądam do Magika. W takim razie może zróbmy im osobne ogłoszenia? Quote
Tymonka Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Spróbujmy , nie liczę na cud , ale jak nie sprawdzimy to nie damy im szansy , może rzeczywiście we własnych domach odnajdą się bez siebie ? Dzisiaj wstawię nowe zdjęcia , jakoś wcześniej nie mogłam tego dogo nowego ogarnąć Quote
gluchypies Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Super. To z nowymi zdjęciami zrobię nowe ogłoszenia :) Quote
Tymonka Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Oczywiście jak zasiadłam wczoraj do wstawiania zdjęć i kończenia bazarku , dogo nie działało :/ , dziś się postaram Quote
Tymonka Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Czy ktoś mnie może oświecić jak się teraz wkleja zdjęcia , robię tak jak wcześniej , ale wyskakuje mi komunikat ,że nie mam uprawnień :look3: Quote
Recommended Posts