furciaczek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Oj Pani wypytala sie o wszystko doslownie, widac ze sie przygotowuja na przyjecie nowego czlonka rodziny:) Po adopcji damy sobie ze dwa tyg i zobaczymy jaks ie prawy tam rozwina...wtedy bedzie mozna w to miejsce Hammerka przytachac skoro tamci ludzie nawalili ehh Quote
zmiloscidopsow Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Bardzoooo się cieszę, ze Tajga znalazła dom. Jestem też bardzo ciekawa jak to będzie. Napiszcie koniecznie, jak będziecie coś wiedzieć. Quote
tu_ania_tu Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 myślę, ze jak tylko Gosia wyjedzie od Tajgi to będą wieści Quote
furciaczek Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Musze przelozyc na poniedzialek niestety, zadzwonie do DS i sie umowie. Quote
tu_ania_tu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 furciaczek napisał(a):Musze przelozyc na poniedzialek niestety, zadzwonie do DS i sie umowie. jeden dzień nie stanowi juz różnicy Quote
_Dunaj_ Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ja dzis też musze chyba wszystko na poniedziałek poprzekładać, bo mi całkiem autko zdechło tak wyglada jakby paliwo przymarzło Quote
docha Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 w którym kierunku jedzie Tajgula? na Mazury? Quote
tu_ania_tu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 docha napisał(a):w którym kierunku jedzie Tajgula? na Mazury? nie nie, w kierunku Poznania Quote
AnnaEwa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 No, co się odwlecze..... Trzymam dalej kciuki. Quote
tatankas Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Co tam u Tajgi??? Może któraś z cioteczek potrzebuje ogłoszeń dla jakiś swoich psiaków tymczasowych,zapraszam na swój pierwszy bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/222758-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-30-og%C5%82osze%C5%84-za-7z%C5%82-na-Boksie-Asty-i-zwyk%C5%82e-kundelki-do-27.02 Quote
tu_ania_tu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Gosi zepsuło sie auto :( Czekamy do soboty Quote
tatankas Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 tu_ania_tu napisał(a):Gosi zepsuło sie auto :( Czekamy do soboty Bida,tyle się już naczekała i wiecznie pod górkę,mam nadzieję,że w nowym domku już będzie tylko z górki :) Gosi współczuję,dwa dni byłam bez auta,bo mi nie chciał odpalić w mrozy,zresztą jak każdemu sąsiadowi,który ma Diesla,a nie mogłam się na piechotę wyrobić ze wszystkim ;) Quote
furciaczek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Z tym autem to koszmar, musialam pozyczyc bo tu na wsi bez samochodu nie idzie przezyc:shake: Taki mily akcencik:loveu: Quote
tu_ania_tu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 cudowna dziewczynka. dla niej to też będzie strasznie przykre przeżycie ;( ale taki los zafundowali jej pierwsi właściciele Quote
furciaczek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Mysle ze ona szybciej zapomni jak ja...bedzie jedynym ukochanym psem a nie ktoryms z kolei...caly wolny czas tylko dla niej:loveu: Quote
tu_ania_tu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 furciaczek napisał(a):Mysle ze ona szybciej zapomni jak ja...bedzie jedynym ukochanym psem a nie ktoryms z kolei...caly wolny czas tylko dla niej:loveu: zwykle tak jest, że to my właściciele usychamy z tęsknoty a psy po tygodniu zaczynają żyć pełnia nowego życia Quote
docha Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 dopiero teraz zauważyłam, że ma jedną łapę czarną:) Tajga gotowa do adopcji na 100%, tzn. czy łagodna jak kotek?;) Quote
Maryna Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Akcencik boski:-))Szkoda,że to tak się nie układa,ale sobota tuż tuż.. Quote
Recommended Posts