Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diana79']mogę prosić FB Maciusia i może dajcie go na pierwszą :)[/QUOTE]
Fochu robiła FB
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=241067389247447[/url]
muszę poprosić żeby zmieniła datę, bo jest zakończone

Posted

[quote name='Mysza2']Fochu robiła FB
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=241067389247447[/url]
muszę poprosić żeby zmieniła datę, bo jest zakończone[/QUOTE]

i przydała by się aktualizacja i zmiana fotki to pewnie więcej ludzi przyciągnie ;)

Posted

[quote name='Mylenium']Jestem. Przepraszam, że z poślizgiem zaglądam. Przeleję za chwilkę 30 zł. Trzymaj się cudeńko :*[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A ja informuję że wpłynęła kwota 16 zł od cioci Dianki79 :) Dianko czy to z jakiegoś bazarku ??? Jeśli tak pięknie poproszę o linka to potwierdzę :) Dziękujemy w imieniu naszego Maciejki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

tak to z tego bazarku :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/216801-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-szynszyla-i-innych-gyzonii-dla-Maciusia-bez-oczek-do-03.11[/url]

Posted

[quote name='feliksik']udostępniałam FB - pięknie sobie radzi na tych zdjęciach w poprzednich postach[/QUOTE]

Ciekawa jestem gdzie go wypatrzyli...

[quote name='Martika@Aischa']Dzień dobry Maciejko :)[/QUOTE]
....już ma go kto witać....:p juz nie nasz:loveu:

Posted

[quote name='elinaa']
Przelałam obiecany grosik na Maciusia[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

[quote name='andegawenka']Ciekawa jestem gdzie go wypatrzyli...
....już ma go kto witać....:p juz nie nasz:loveu:[/QUOTE]
dlaczego nie nasz:roll::roll: coś słabo kojarzę dzisiaj

Posted

[quote name='feliksik']udostępniałam FB - pięknie sobie radzi na tych zdjęciach w poprzednich postach[/QUOTE]

[quote name='Martika@Aischa']Dzień dobry Maciejko :)[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

dlaczego nie nasz:roll::roll: coś słabo kojarzę dzisiaj[/QUOTE]

Myślałam że to watek Bruna, przepraszam Martika, do pisania na dogo nie używam okularów żeby nos odpoczął:evil_lol:....więc to już nie pierwsza taka pomyłka:oops:

Posted

[quote name='andegawenka']Myślałam że to watek Bruna, przepraszam Martika, do pisania na dogo nie używam okularów żeby nos odpoczął:evil_lol:....więc to już nie pierwsza taka pomyłka:oops:[/QUOTE]
a ja już zaczęłam przeglądać poprzednie posty czy mi adopcja nie umknęła :):)

Posted

[quote name='Mysza2']a ja już zaczęłam przeglądać poprzednie posty czy mi adopcja nie umknęła :):)[/QUOTE]

Zrobiłam dokładnie to samo .....zaczęłam szukać postów typu Cudowna rodzinka chce zaadoptować Maciejkę ;)
Czyli Maciejka nadal nasz:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Zrobiłam dokładnie to samo .....zaczęłam szukać postów typu Cudowna rodzinka chce zaadoptować Maciejkę ;)
Czyli Maciejka nadal nasz:lol::lol::lol:[/QUOTE]

No przecież przeprosiłam:loveu::loveu:

Ani Maciuś ani Maciejka...;), toż to przecież chłop, Maciej raczej:evil_lol:

Posted

[quote name='andegawenka']No przecież przeprosiłam:loveu::loveu:

Ani Maciuś ani Maciejka...;), toż to przecież chłop, Maciej raczej:evil_lol:[/QUOTE]

Ciocia ale Ty mi dałaś nadzieję swoim wpisem że nasz Król Maciuś może znaleźć kochający domek ;) I oby Twoje słowa okazały się prorocze ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ciocia ale Ty mi dałaś nadzieję swoim wpisem że nasz Król Maciuś może znaleźć kochający domek ;) I oby Twoje słowa okazały się prorocze ;)[/QUOTE]

Mój niewidomy Aniś poszedł , troszkę to trwało, ale ten prawdziwy cud nastąpił....poszedł do wspaniałego domu .Trzeba wierzyć....

Posted

[quote name='andegawenka']Mój niewidomy Aniś poszedł , troszkę to trwało, ale ten prawdziwy cud nastąpił....poszedł do wspaniałego domu .Trzeba wierzyć....[/QUOTE]
Nasz Gaspar starszy niewidomy onek też po roku poszedł do super DS, ja zawsze mam nadzieję.
Muszę zadzwonić do Emiś czy przybrał cośkolwiek na wadze