Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziś przyleciały pieniążki od cioteczki : Eliza71 - 40 zł:loveu:
Pięknie dziękujemy :Rose:[/QUOTE]
Sprawdziłam rozliczenie i to już druga wpłata od cioteczki Eliza71 :) zatem zapisuję 40 zł + 40 zł
Cioteczko czy Ty się nie pomyliłaś i tak miało być ???
Nie chciałabym aby Maciejka przez pomyłkę dostał pieniążki przeznaczone na innego psiaka.
Proszę o informacje :)

Posted

Kochani!

Przepraszam ogromnie, ale niestety z uwagi na problemy finansowe jestem zmuszona do odwołania, przynajmniej do końca roku wszystkich moich jednorazowych deklaracji, w tym również Maciusia!!
Zapłacę na razie jedynie deklarację wrześniową!
Postaram się to nadrobić, jak staniemy na nogi, ale teraz naprawdę nie mogę.....:-(
Bardzo przepraszam!! :oops::oops::oops:

Posted

w którymś wcześniejszym poście pisałam, że postaram się żeby 40,00 to była stała deklaracja na początek m-ca:) no chyba, że nagle zbankrutuję :( przesyłam przytulanki dla Maciusia :)

Posted

[quote name='eliza71']w którymś wcześniejszym poście pisałam, że postaram się żeby 40,00 to była stała deklaracja na początek m-ca:) no chyba, że nagle zbankrutuję :( przesyłam przytulanki dla Maciusia :)[/QUOTE]

Żebyś była bogata kochana ;) Tego z całego serducha Ci życzymy:loveu: a w imieniu Maciejki jeszcze raz pięknie dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

[quote name='eliza71']w którymś wcześniejszym poście pisałam, że postaram się żeby 40,00 to była stała deklaracja na początek m-ca:) no chyba, że nagle zbankrutuję :( przesyłam przytulanki dla Maciusia :)[/QUOTE]
W żadnym wypadku nie bankrutuj :loveu::loveu::loveu:

Posted

żałuję, że nie wygrywam w totolotka , bo od razu bym jakiś schron dla psiaków stworzyła :( tak liczyłam na te 50 mln :) a tu kicha :( ale jeszcze płacić dla Maciusia i Bingusia mnie stać :)

Posted

[quote name='eliza71']żałuję, że nie wygrywam w totolotka , bo od razu bym jakiś schron dla psiaków stworzyła :( tak liczyłam na te 50 mln :) a tu kicha :( ale jeszcze płacić dla Maciusia i Bingusia mnie stać :)[/QUOTE]
mnie to by nawet 1 mln zadowolił:):).
Dobranoc Maciejko:)

Posted

[quote name='diana79']przelałam 50zł dla Maciusia z pieniążków Stefanka który jest w nowym domu na konto podane na pierwszej :)[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy Stefankowym ciociom:):)

[quote name='andegawenka']stanowczo za mało żądasz Elu od losu, 1 milion to na lody:loveu:[/QUOTE]
albo na waciki :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Elypsa']deklaruje 20 zł jako deklaracje stałą, pzdr[/QUOTE]
Witaj:):):) Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Maria1957']Zaglądam do Maciusia - jak się miewa psiaczek - miziaczki dla Maciusia.[/QUOTE]
U Maciusia na szczęście coraz lepiej, ja to nieśmiało marzę że my mu jeszcze domek znajdziemy jak całkiem wydobrzeje:)

Posted

[quote name='Elypsa']pieniązki przesłac na Przystań Ocalenie?[/QUOTE]
Na opłaty za DT zbieramy na konto Matriki (rozliczenie wpłat w 2 poście) zaraz Ci wyślę nr konta

Posted

Maćko zasługuje na najlepszy dom na świecie!

Przy okazji zapraszam na piękny bazarek ze świecidelkami
[url]http://www.dogomania.pl/threads/217081-R%C4%99cznie-robiona-pi%C4%99kna-bi%C5%BCuteria-srebrne-cude%C5%84ka-anielskie-pudelka-do08.11?p=17930488#post17930488[/url]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']W takim razie potwierdziś będzie musiała Klaudus :)[/QUOTE]

ok nie wiedziałam że są zbierane też na Twoje konto a w takim razie pieniązki z bazarku mogę wpłacać na Twoje konto?
jeżeli tak to poproszę bo bazarek jeden już się zakończył ;)