Martika&Aischa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dziś przyleciały pieniążki od cioteczki : Eliza71 - 40 zł:loveu: Pięknie dziękujemy :Rose: Quote
Martika&Aischa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Dziś przyleciały pieniążki od cioteczki : Eliza71 - 40 zł:loveu: Pięknie dziękujemy :Rose:[/QUOTE] Sprawdziłam rozliczenie i to już druga wpłata od cioteczki Eliza71 :) zatem zapisuję 40 zł + 40 zł Cioteczko czy Ty się nie pomyliłaś i tak miało być ??? Nie chciałabym aby Maciejka przez pomyłkę dostał pieniążki przeznaczone na innego psiaka. Proszę o informacje :) Quote
Nadziejka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 :thumbs::thumbs::modla::iloveyou::iloveyou:Maciejeczku serdunko trzymamy za ciebie Quote
Hotel KADIF Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Kochani! Przepraszam ogromnie, ale niestety z uwagi na problemy finansowe jestem zmuszona do odwołania, przynajmniej do końca roku wszystkich moich jednorazowych deklaracji, w tym również Maciusia!! Zapłacę na razie jedynie deklarację wrześniową! Postaram się to nadrobić, jak staniemy na nogi, ale teraz naprawdę nie mogę.....:-( Bardzo przepraszam!! :oops::oops::oops: Quote
eliza71 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 w którymś wcześniejszym poście pisałam, że postaram się żeby 40,00 to była stała deklaracja na początek m-ca:) no chyba, że nagle zbankrutuję :( przesyłam przytulanki dla Maciusia :) Quote
Martika&Aischa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='eliza71']w którymś wcześniejszym poście pisałam, że postaram się żeby 40,00 to była stała deklaracja na początek m-ca:) no chyba, że nagle zbankrutuję :( przesyłam przytulanki dla Maciusia :)[/QUOTE] Żebyś była bogata kochana ;) Tego z całego serducha Ci życzymy:loveu: a w imieniu Maciejki jeszcze raz pięknie dziękujemy :loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 I mamy kolejne pieniążki na koncie Maciejki : od cioteczki yolanowi 10 zł Dziękujemy cioci:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='eliza71']w którymś wcześniejszym poście pisałam, że postaram się żeby 40,00 to była stała deklaracja na początek m-ca:) no chyba, że nagle zbankrutuję :( przesyłam przytulanki dla Maciusia :)[/QUOTE] W żadnym wypadku nie bankrutuj :loveu::loveu::loveu: Quote
eliza71 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 żałuję, że nie wygrywam w totolotka , bo od razu bym jakiś schron dla psiaków stworzyła :( tak liczyłam na te 50 mln :) a tu kicha :( ale jeszcze płacić dla Maciusia i Bingusia mnie stać :) Quote
Mysza2 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='eliza71']żałuję, że nie wygrywam w totolotka , bo od razu bym jakiś schron dla psiaków stworzyła :( tak liczyłam na te 50 mln :) a tu kicha :( ale jeszcze płacić dla Maciusia i Bingusia mnie stać :)[/QUOTE] mnie to by nawet 1 mln zadowolił:):). Dobranoc Maciejko:) Quote
PaskudnaZłośnica Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Śliczny Maćko jak się czujesz?? Quote
diana79 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 przelałam 50zł dla Maciusia z pieniążków Stefanka który jest w nowym domu na konto podane na pierwszej :) Quote
andegawenka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Mysza2']mnie to by nawet 1 mln zadowolił:):). Dobranoc Maciejko:)[/QUOTE] stanowczo za mało żądasz Elu od losu, 1 milion to na lody:loveu: Quote
Mysza2 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='diana79']przelałam 50zł dla Maciusia z pieniążków Stefanka który jest w nowym domu na konto podane na pierwszej :)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy Stefankowym ciociom:):) [quote name='andegawenka']stanowczo za mało żądasz Elu od losu, 1 milion to na lody:loveu:[/QUOTE] albo na waciki :evil_lol::evil_lol: Quote
Elypsa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 deklaruje 20 zł jako deklaracje stałą, pzdr Quote
Maria1957 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zaglądam do Maciusia - jak się miewa psiaczek - miziaczki dla Maciusia. Quote
Elypsa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 pieniązki przesłac na Przystań Ocalenie? Quote
Mysza2 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Elypsa']deklaruje 20 zł jako deklaracje stałą, pzdr[/QUOTE] Witaj:):):) Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: [quote name='Maria1957']Zaglądam do Maciusia - jak się miewa psiaczek - miziaczki dla Maciusia.[/QUOTE] U Maciusia na szczęście coraz lepiej, ja to nieśmiało marzę że my mu jeszcze domek znajdziemy jak całkiem wydobrzeje:) Quote
Mysza2 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Elypsa']pieniązki przesłac na Przystań Ocalenie?[/QUOTE] Na opłaty za DT zbieramy na konto Matriki (rozliczenie wpłat w 2 poście) zaraz Ci wyślę nr konta Quote
PaskudnaZłośnica Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Maćko zasługuje na najlepszy dom na świecie! Przy okazji zapraszam na piękny bazarek ze świecidelkami [url]http://www.dogomania.pl/threads/217081-R%C4%99cznie-robiona-pi%C4%99kna-bi%C5%BCuteria-srebrne-cude%C5%84ka-anielskie-pudelka-do08.11?p=17930488#post17930488[/url] Quote
Martika&Aischa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='diana79']przelałam 50zł dla Maciusia z pieniążków Stefanka który jest w nowym domu na konto podane na pierwszej :)[/QUOTE] W takim razie potwierdziś będzie musiała Klaudus :) Quote
Martika&Aischa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Elypsa']deklaruje 20 zł jako deklaracje stałą, pzdr[/QUOTE] Pięknie dziękujemy:loveu: Jak tylko pieniążki pokażą się na koncie zaraz poinforumuję :) Quote
diana79 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Martika@Aischa']W takim razie potwierdziś będzie musiała Klaudus :)[/QUOTE] ok nie wiedziałam że są zbierane też na Twoje konto a w takim razie pieniązki z bazarku mogę wpłacać na Twoje konto? jeżeli tak to poproszę bo bazarek jeden już się zakończył ;) Quote
Recommended Posts