attache Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja tez szukam transportu z Warszawy.Moze ktos ma możliwosc zorganizowania busa?? Quote
juliadc Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 My też jedziemy już nie mogę się doczekać:))):multi: Quote
AguŚ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 a ja ide :p :eviltong: tylko ta krekreacyjnie z moją bo metryczki nie ma :eviltong: pewnie sie cos dowiem ciekawego od hodowców znów tylko niewiem w jakich godzinach jest , pewnie od 10 co ? Quote
Smile of Red Witch Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No mozna by cos zorganizowac, tylko kto by jechal w niedziele, bo ja chce zobaczyc amstaffy a one sa w niedziele, pozatym dla 2-3 osob to koszt busu bedzie wysoki. Quote
miniaga Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Czy ktoś z oddziału mógłby dac znać o której bedą sędziowane grzywki. Muszę zarerwować bilety a w komunikacji pkp jest dziura i mogę być w nocy w Bydgoszczy albo o 10.17:crazyeye: Quote
jovanna Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 nio wiec przed chwila dzwonilam potwierdzic zgloszenie i powiedziano mi ze stawki "chyba beda po weekendzie" ....czasami to mi rece opadaja na nasz ZK... Quote
Imanca Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='miniaga']Czy ktoś z oddziału mógłby dac znać o której bedą sędziowane grzywki. Muszę zarerwować bilety a w komunikacji pkp jest dziura i mogę być w nocy w Bydgoszczy albo o 10.17:crazyeye:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Jedziesz z Wwy pkp? Jakim chcesz jechać pociągiem? Może skusisz się na pks - w Bydgoszczy będzie o 9:21. Chyba z rudą się nim wybierzemy. Tylko my w niedzielę, a Ty? [/COLOR][/FONT] Quote
Martyna Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Tylko PKSem kierowca nie ma obowiazku Cie zabrac :( a pociagiem to zawsze dojedziesz... No i ja mam nadzieje, ze dojade :-) jesli pogoda jakos specjalnie nas nie zaskoczy :P Quote
Imanca Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Martyna']Tylko PKSem kierowca nie ma obowiazku Cie zabrac :( a pociagiem to zawsze dojedziesz... No i ja mam nadzieje, ze dojade :-) jesli pogoda jakos specjalnie nas nie zaskoczy :P[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Purple]No coś Ty? Ja jeździłam z Neli - labradorką pksem bardzo regularnie. Nigdy kierowca mi nie odmówił, ani nie robił problemów. Trzeba mieć kaganiec, książeczkę zdrowia, zapłacić za psa bilet bagażowy 3zł i kierowca prosi, żeby w miarę możliwości usiąść z tyłu autobusu. Kierowca wypuszczał nas na siknięcie i czekał aż wrócimy :) Widział, że pies jest z tyłu bez kagańca, ale że nikt z pasażerów nie zgłaszał sprzeciwów nie było z tym problemu. Moja koleżanka jeździła z szetlandem i też nie było nigdy problemu. Myślę, że z grzywką nie będzie już żadnych ale. Ja wybieram sie z wyżełką :) Poznamy godzinowy plan sędziowania, może będzie można się bezpośrednim pospiesznym wybrać, co w Bydgoszczy jest 10:46... [/COLOR][/FONT] Quote
Martyna Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No to dobrze, ze nie mialas problemow, ja tez jezdzilam bez przeszkow pare razy, ale moja kolezanke z terierem walijskim koles wyprosil :roll: Quote
Imanca Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Martyna']No to dobrze, ze nie mialas problemow, ja tez jezdzilam bez przeszkow pare razy, ale moja kolezanke z terierem walijskim koles wyprosil :roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Purple]To był wyjątkowo podły kierowca :mad:[/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Na szczęście nas to nie spotkało nigdy. Jeździłam z lubym i jakby nas kierowca wyprosił o 5 rano miał szansę zęba stracić... [/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Purple] Z tego co wiem, jak dzwoniłam na infolinię pks - z psem można jeździć bez przeszkód, jak sie ma papiery i kaganiec i w zależności od wielkości opłaci bilet bagażowy 3zł, albo psa wiezie na kolanach gratis. [/COLOR][/FONT] Quote
Dominika i Porto Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No mnie kiedyś z 4 miesięcznym goldenem też wyproszono z autobusu komunikacji miejskiej za brak kagańca :) No jestem ostatecznie to w stanie zrozumieć >Ale PKP pewniak ze wezmą psa .Ale mało pewne czy dojadą wczoraj pociąg Lublin - Wrocław był opózniony 3 h :))) Quote
Elitesse Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 czy w Bydgoszczy daleko jest z PKP na teren wystawy ? czym najlepiej dojechac ? czy wystawa jest w tym samym miejscu co majowa krajowka ? Quote
Gazuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A na dzisiaj obiecywali katalog... :roll: Quote
fidekangela Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jestem bardzo ciekawa stawek.. Wybiera się ktoś może z JRT? Quote
asanowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [B]Elitesse[/B] wystawa jest w tym samym miejscu co majowa. Jeśli jedziesz PKP od strony Torunia to najlepiej wysiądź w Bydgoszczy Leśnej a stąd to już żabi skok :lol: Jeśli dojedziesz do Bydgoszczy Głównej to polecam spacerek ok. 20 min. do terenów wystawy, jeśli zdecydujesz się na komunikację miejską masz 1 przesiadkę. :razz: Quote
paolinka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czy ktoś z Torunia jedzie pociągiem do Bydgoszczy? Z chęcią dosiadłabym się :razz:;) Quote
rysiczka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hej Paulina ja jade autem i mam miejsce jak chcesz sie zabrac to daj znac. Quote
Elitesse Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='asanowa'][B]Elitesse[/B] wystawa jest w tym samym miejscu co majowa. Jeśli jedziesz PKP od strony Torunia to najlepiej wysiądź w Bydgoszczy Leśnej a stąd to już żabi skok :lol: Jeśli dojedziesz do Bydgoszczy Głównej to polecam spacerek ok. 20 min. do terenów wystawy, jeśli zdecydujesz się na komunikację miejską masz 1 przesiadkę. :razz:[/quote] 20 min to nie duzo, wysiadam na glownym - bo jade od Poznania, musze wykombinowac mapke Bydgoszczy - ale pewno na stronie miasta bedzie Quote
rysiczka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Elitesse a ile psow bedziesz ze soba miala?Ja jade z synkiem i jednym psem wiec moge zabrac Cie z Dworca.Napisz o ktorej jestes na miejscu? Quote
rysiczka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zapomnialam powiedziec ze my tzn jamniki jestesmy w niedziele. Quote
Marihuana Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 My nadal szukamy z Marysią transportu. Jak nie znajdziemy jedziemy pociągiem. Nocujemy z piątku na sobote w hotelu SPORTING. Quote
cenzo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Elitesse']20 min to nie duzo, wysiadam na glownym - bo jade od Poznania, musze wykombinowac mapke Bydgoszczy - ale pewno na stronie miasta bedzie[/quote] Mi tez sie wydaje, ze to bedzie ok 20min; latwo dojsc na Zawisze z dworca, kazdy Cie pokieruje.Mimo wszystko szybciej i latwiej niz autobusem. Polecam spacer, jesli pogoda dopisze. Jakby co, to moge odebrac z dworca w nd. Quote
Elitesse Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='rysiczka']Zapomnialam powiedziec ze my tzn jamniki jestesmy w niedziele.[/quote] no ja niestety w sobote ale zabieram tylko sznaucera mini wiec damy rade ! :) Quote
majap Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja jade 10 lutego z Olsztyna do Bydgoszczy, wracam po wystawieniu mojej suczki 10 takze. Czy ktos moze szuka transportu na ten dzien? Bede jechala sama wiec bedzie mi smutno troszke ;) Quote
Recommended Posts