Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja ide :p :eviltong: tylko ta krekreacyjnie z moją bo metryczki nie ma :eviltong: pewnie sie cos dowiem ciekawego od hodowców znów

tylko niewiem w jakich godzinach jest , pewnie od 10 co ?

Posted

Czy ktoś z oddziału mógłby dac znać o której bedą sędziowane grzywki. Muszę zarerwować bilety a w komunikacji pkp jest dziura i mogę być w nocy w Bydgoszczy albo o 10.17:crazyeye:

Posted

[quote name='miniaga']Czy ktoś z oddziału mógłby dac znać o której bedą sędziowane grzywki. Muszę zarerwować bilety a w komunikacji pkp jest dziura i mogę być w nocy w Bydgoszczy albo o 10.17:crazyeye:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]Jedziesz z Wwy pkp? Jakim chcesz jechać pociągiem?
Może skusisz się na pks - w Bydgoszczy będzie o 9:21. Chyba z rudą się nim wybierzemy.
Tylko my w niedzielę, a Ty?
[/COLOR][/FONT]

Posted

Tylko PKSem kierowca nie ma obowiazku Cie zabrac :( a pociagiem to zawsze dojedziesz...

No i ja mam nadzieje, ze dojade :-) jesli pogoda jakos specjalnie nas nie zaskoczy :P

Posted

[quote name='Martyna']Tylko PKSem kierowca nie ma obowiazku Cie zabrac :( a pociagiem to zawsze dojedziesz...

No i ja mam nadzieje, ze dojade :-) jesli pogoda jakos specjalnie nas nie zaskoczy :P[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]No coś Ty? Ja jeździłam z Neli - labradorką pksem bardzo regularnie. Nigdy kierowca mi nie odmówił, ani nie robił problemów. Trzeba mieć kaganiec, książeczkę zdrowia, zapłacić za psa bilet bagażowy 3zł i kierowca prosi, żeby w miarę możliwości usiąść z tyłu autobusu. Kierowca wypuszczał nas na siknięcie i czekał aż wrócimy :) Widział, że pies jest z tyłu bez kagańca, ale że nikt z pasażerów nie zgłaszał sprzeciwów nie było z tym problemu.
Moja koleżanka jeździła z szetlandem i też nie było nigdy problemu.
Myślę, że z grzywką nie będzie już żadnych ale. Ja wybieram sie z wyżełką :)
Poznamy godzinowy plan sędziowania, może będzie można się bezpośrednim pospiesznym wybrać, co w Bydgoszczy jest 10:46...
[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Martyna']No to dobrze, ze nie mialas problemow, ja tez jezdzilam bez przeszkow pare razy, ale moja kolezanke z terierem walijskim koles wyprosil :roll:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]To był wyjątkowo podły kierowca :mad:[/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]Na szczęście nas to nie spotkało nigdy. Jeździłam z lubym i jakby nas kierowca wyprosił o 5 rano miał szansę zęba stracić...
[/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Purple]
Z tego co wiem, jak dzwoniłam na infolinię pks - z psem można jeździć bez przeszkód, jak sie ma papiery i kaganiec i w zależności od wielkości opłaci bilet bagażowy 3zł, albo psa wiezie na kolanach gratis.
[/COLOR][/FONT]

Posted

No mnie kiedyś z 4 miesięcznym goldenem też wyproszono z autobusu komunikacji miejskiej za brak kagańca :) No jestem ostatecznie to w stanie zrozumieć >Ale PKP pewniak ze wezmą psa .Ale mało pewne czy dojadą wczoraj pociąg Lublin - Wrocław był opózniony 3 h :)))

Posted

[B]Elitesse[/B] wystawa jest w tym samym miejscu co majowa. Jeśli jedziesz PKP od strony Torunia to najlepiej wysiądź w Bydgoszczy Leśnej a stąd to już żabi skok :lol: Jeśli dojedziesz do Bydgoszczy Głównej to polecam spacerek ok. 20 min. do terenów wystawy, jeśli zdecydujesz się na komunikację miejską masz 1 przesiadkę. :razz:

Posted

[quote name='asanowa'][B]Elitesse[/B] wystawa jest w tym samym miejscu co majowa. Jeśli jedziesz PKP od strony Torunia to najlepiej wysiądź w Bydgoszczy Leśnej a stąd to już żabi skok :lol: Jeśli dojedziesz do Bydgoszczy Głównej to polecam spacerek ok. 20 min. do terenów wystawy, jeśli zdecydujesz się na komunikację miejską masz 1 przesiadkę. :razz:[/quote]

20 min to nie duzo, wysiadam na glownym - bo jade od Poznania, musze wykombinowac mapke Bydgoszczy - ale pewno na stronie miasta bedzie

Posted

[quote name='Elitesse']20 min to nie duzo, wysiadam na glownym - bo jade od Poznania, musze wykombinowac mapke Bydgoszczy - ale pewno na stronie miasta bedzie[/quote]

Mi tez sie wydaje, ze to bedzie ok 20min; latwo dojsc na Zawisze z dworca, kazdy Cie pokieruje.Mimo wszystko szybciej i latwiej niz autobusem. Polecam spacer, jesli pogoda dopisze. Jakby co, to moge odebrac z dworca w nd.

Posted

Ja jade 10 lutego z Olsztyna do Bydgoszczy, wracam po wystawieniu mojej suczki 10 takze. Czy ktos moze szuka transportu na ten dzien? Bede jechala sama wiec bedzie mi smutno troszke ;)