Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

wczoraj Kacek mial ponowne rtg i byl na kontroli, niby wszystko dobrze a wet chce jednak jakis tam przeszczep krwi do rany robic :roll:
ale na nodze smiga jak sie patrzy :p

Posted

No to, nie licząc tej historii z krwią, chłopak jest na dobrej drodze do zdrówka...:multi:
Teraz tylko dobrego domku potrzeba... Zasłużył na niego Kacperek. Szkoda tylko , że to nie jest takie proste...

• 2 weeks later...
Posted

bol jest jak najbardziej normalny....
kacuś mial wpuszczanie krwi do chorej nozki...
zostalo wywolane specjalne zapalenie...

wiecej napisze Lulka , ona bardziej kuma te medyczne zabiegi . ja to zielona.... :shake:

Posted

Piątek - 10 minut przed operacją

Niedziela

Tak bardzo zal mi Kacusia - wciaz operacje i straszny ból.....
On ma juz tego dosc!
zmeczony jest tym okrutnie....

Posted

A czy coś bidulkowi się złego dzieje w tej nóżce, że była konieczność wpuszczania do niej krwi? Nie chce się goić, czy jeszcze coś innego?
Czy to chociaż juz ostatnia ingerencja chirurga, czy jeszcze cos takiego go czeka?
Strasznie go szkoda...

Posted

Zdecydowali jednak ze nie krew tylko szpik kostny wpuszczą, pobrali mu ten szpik z kolana z tylnej nogi. wczesniej wkuli sie w biodro ale nie chcial szpik wyjsc.
Tak jak pisze chrupek wywołali specjalnie zapalenie w tej chorej nodze, ma to na celu zmobilizowac komorki do szybszej mineralizacji kości.
Za 2,5 do 3 tyg znow narkoza i rtg i wtedy byc moze zdecyduja juz o wyjmowaniu gwozdzi.
Biedny ten Kacek jak nie wiem co :-(

Posted

Chrupek napisał(a):
lepiej.... :multi:
zdecydowanie lepiej....
mam zdjecia , pozniej wkleje....

i nawet zainteresowanie adopcją jest...hihihi:cool3:

Na zdjęcia czekamy niecierpliwie, za adopcje trzymamy kciuki i dziękujemy za to co robicie dla tego aniołka :Rose: