danavas Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='zioberek87']ha ha ha uważaj na te rolety:) on jest takim "społeczniakiem" chce wszystko wiedzieć:):):) a co do pościeli to podejrzewam, że chce czuć Twój zapach:D he he he a co do tych much to współczuję masakra:):):) nieźle bym się przestraszyła jakby w nocy na mnie skoczył:):):) ale z 2 strony popatrz jakdba o Ciebie:):):) ucałowania i kolejna porcja głasków:)[/QUOTE] moja kotka Zośka śpi w koszu na pranie bo chce czuć zapach całej rodzinki:) Quote
zioberek87 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='danavas']moja kotka Zośka śpi w koszu na pranie bo chce czuć zapach całej rodzinki:)[/QUOTE] i brudne skarpetki Jarka:) Quote
Paja Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ziober a Ty co tu robisz o tej porze ? hehe Kalvin mówi cioteczka ,ze idzie na siku i spać :) Quote
danavas Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='zioberek87']i brudne skarpetki Jarka:)[/QUOTE] nie nie...jarek ma dobrą teściową co mu pierze fajfusy na bieżąco;P Quote
Aimez_moi Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='danavas']nie nie...jarek ma dobrą teściową co mu pierze fajfusy na bieżąco;P[/QUOTE] A to Pan Maz sam sobie nie pierze??????? Quote
zioberek87 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 hi hi hi:) trzymaj się Kalviś :) Quote
danavas Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Aimez_moi']A to Pan Maz sam sobie nie pierze???????[/QUOTE] wystarczy że pan mąż toleruje hobby żony i już jest idealny:) Quote
zioberek87 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 ha ha ha tu racja jarek jest wspaniały:) cioteczki zapraszam nabazarek dla chłopaka naszego:):):) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215206-fancikowy-szał-do-16.10.11-do-22-00-zapraszam[/URL] Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='danavas']wystarczy że pan mąż toleruje hobby żony i już jest idealny:)[/QUOTE] Cos mi sie zdaje, ze jeszcze troszke i zonka nie bedzie samotna w psich eskapadach......:):) Quote
danavas Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Aimez_moi']Cos mi sie zdaje, ze jeszcze troszke i zonka nie bedzie samotna w psich eskapadach......:):)[/QUOTE] oby to były prorocze słowa.... Quote
Iljova Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Rozmawiałam przed chwilą z Pają i prosiła abym Wam przekazała że jest w szpitalu. Tak więc przez jakiś czas nie będzie jej tutaj. Quote
Kava Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 pozdrow ja od nas serdecznie; zycze jej szybkiego powrotu do zdrowka.... a co za psiakami? kto sie nimi teraz opiekuje? Quote
zioberek87 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Paja poszła na tydzień do szpitala, w tym czasie psiakami opiekować się będą rodzice z bratem i jego żoną:) oby Paja szybko wróciła do zdrowia:) Quote
Iljova Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Psami opiekuje się rodzina Paji z którą jest cały czas w kontakcie telefonicznym. Jak chcecie więcej informacji to możecie do niej zadzwonić. Quote
danavas Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Nie daj się ima Paja.....wychodź zdrowa babo!!!!! Quote
Nadziejka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 :bye::modla::modla::thumbs::thumbs::painting:Kalvinia odwiedzam slicznosci mortunieczka:loveu::loveu: zdrowia dla domku tymczasowego zycze wielkiegoooo! Quote
Aimez_moi Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Paja.....zdrowka....:):) i sily Kochaniutka....:):) Oj ale Parowczak bedzie tesknic...... Quote
zioberek87 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 bedzi4e bedzie na pewno:) Paja wróci a jej pościel u niego w legowisku na bank bedzie:) Quote
zioberek87 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 witam Kalvisia, tęskniłam za Tobą słoneczko a byłam 2 dni na szkoleniu:):):) Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ciekawe jak tam chlopaczek sobie radzi? Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Oby jak najszybciej....co domek to domek.....:) Quote
Recommended Posts