Paja Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tak dostałam się ogólnie na listę i mam czekać na telefon z dokładnym terminem :) Jutro mam jeszcze z rana wizyte u lekarza.Póżniej już będę siedzieć w domu na dupinie.Dziś wszystkie ogony od 17 do 20 były na spacerze wyhasały się. W odrze po kąpały a mnie w zamian dla przyjemności komary zdrzerały.Ale miło było popatrzyć na ucieszone pyszczki i merdające ogony. Quote
zioberek87 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 to się cieszę, że się dostałaś:D gratuluję:) ale to ferajnie spacer walnełaś, cieszyli się penie :) aż to sobie wyobrażam:D tylko znowu ta Odra:D ha ha ha brudaski jedne:P Pajo coś wiadomo z tymi uszkami?? pisałaś, że poprawa, ale czy to tak w miare pewne...? bo nie wiem ile kasy mam odłożyć, w tym miesiącu mam armagedon, dziś na samo drukowanie magisterki, oprawe i foty wydałam 340 zł i tylko dlatego że musiałam w kolorze... ech dlatego byłabym Ci wdzięczna jakbyś mi mogła miej wiecej powiedzieć czy jest na tyle poprawa aby go nie faszerowac sterydami i antybiotykami, czy jednak będzie to niezbędne i ile mniej wiecej $... ucałuj ferajnę i kalvinka wytarmoś od cioteczek:D Quote
Paja Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jest zioberku duża poprawa,obecnie od paru dni kalvin nie dostaje już tego preparatu do uszu tylko zwykłe krople(zawiesina) do czyszczenia bo nie można obecnie dłużej go podawać,musi być przerwa i po przerwie się okaże czy jest pogorszenie czy kontynuacja na tym co zakończyliśmy czy już starczy tego leczenia i tylko pożadnie czyszczone uszole wystarczą. Chodż jedno jest pewne uszu jak juz raz byłu chore nie da sie wyleczyć a można uśpić bakterię,ale jak nowy właściciel zaniedba uszy będzie nawrót. A na takim tekście go ostatnio ogłaszałam:http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/72586/Kalvinpies-marzenie-sport-to-jego-pasja/ Chodz to nie wzór do końca bo co tydzień ogłaszam go na innym. Quote
zioberek87 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 to bosko bardzo się cieszę z tych uszek mam nadzieję że taki stan się utrzyma:) ogłoszenie bomba:)ja dziś będę pisać do metra:) masz jakieś krótkie ogłoszenie zebym mogła dac do metra??? ogłoszenie super:D Quote
Paja Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 zioberek87 napisał(a):to bosko bardzo się cieszę z tych uszek mam nadzieję że taki stan się utrzyma:) ogłoszenie bomba:)ja dziś będę pisać do metra:) masz jakieś krótkie ogłoszenie zebym mogła dac do metra??? ogłoszenie super:D A krótkie to do ilu znaków,powinno być zawarte gdzieś w treści.W niektórych gazetach krótki to 250 znaków włącznie ze spacjami,przecinkami i kropkami ,a u niektórych to 500znaków.Muszę spowrotem odszukać maila do wyborczej i wrocławskiej na kącik adopcyjny tam mozna dodać za darmo ogłoszenie tylko trzeba pilnować czy się ukaże,jak nie dodawać do skutku. Quote
Kava Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 zioberek to kiedy oblewamy magistra? a swoja droga to ten Kalvinek teraz po przeszkoleniu taki grzeczniutki sie zrobil, bo pewnie juz sie domysla co go czeka.... szczescie, ze te usiska sie poprawily...co to za dziadostwo, ze nie mozna wytepic... ciagle sie na dogo dowiaduje czegos nowego.... o tych usznych bakteriach jeszcze nie slyszalam, mimo ze od lat mam psiaki w domu....czyli szczesie mielismy Quote
zioberek87 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 ok, napiasałam babce maila z zapytaniem o ogłoszenie, czekam na odpowiedz. ucałuj kalvinka:D Quote
Paja Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 dobrze ucałuje i postaram się dodać dzisiaj fotki zaraz zjem obiad i idziemy z Kalvisiem i Juniorkiem kosić trawniki.Kilka dni nie koszone a wygląda już jak w buszu chłopak tez pod moim okiem się wybiega w międzyczasie. Quote
zioberek87 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Kava napisał(a):zioberek to kiedy oblewamy magistra? a swoja droga to ten Kalvinek teraz po przeszkoleniu taki grzeczniutki sie zrobil, bo pewnie juz sie domysla co go czeka.... szczescie, ze te usiska sie poprawily...co to za dziadostwo, ze nie mozna wytepic... ciagle sie na dogo dowiaduje czegos nowego.... o tych usznych bakteriach jeszcze nie slyszalam, mimo ze od lat mam psiaki w domu....czyli szczesie mielismy ha ha ha jeszcze terminu nie mam ustalonego:) cieszę się ,że z tymi uszkami już lepiej mam nadzieje że to już na stałe chociaż wiem że się ich nie da całkowicie wyleczyć:( uczulimy przyszłych właścicieli na to aby dbali mu o uszka i bedzie dobrze:D Quote
zioberek87 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Paja napisał(a):dobrze ucałuje i postaram się dodać dzisiaj fotki zaraz zjem obiad i idziemy z Kalvisiem i Juniorkiem kosić trawniki.Kilka dni nie koszone a wygląda już jak w buszu chłopak tez pod moim okiem się wybiega w międzyczasie. ha ha ha, pewnie:) wiesz zawsze możesz go też "skosić" i będzie się lansował u Ciebie jakby wyszedł od fryzjera:D Quote
zioberek87 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 cześć chłopaku co u Ciebie:) Pajo wyczochraj chłopaka:) Quote
Kava Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 i odemnie za jednym zamachem i nie zapomnij o Juniorku Quote
danavas Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 witam Kalvina Parówkę wieczorową porą:) Quote
Paja Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Już zioberku wstawiam musiałam aparat wysłać do naprawy,bo praktycznie odczytu nie było tylko mozaiki.Po prostu zabrudził się troszku w środku,ale już mam i działa. Z tz na spacerku. Kalviś i Molcia: No dajesz nam ta zabawkę czy nie? Molcia nie próbuj mi zabierać: Kaczka poszła w obroty :) Quote
Paja Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 z serii chodż tu dam Ci buzi: Zobacz zabrała mi kaczkę... Quote
zioberek87 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 ha ha ha ha cudo:) dzieki:) Quote
Paja Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 kupiłam mu dzisiaj smyczkę koszt to 20zł,i będę dzisiaj wieczorem też zamawiać preparat na pchły i kleszcze jak jesteś zainteresowana to pisz koszt to 12zł (działa miesiąc),używam krótko terminowych bo i tak ogony wiecznie się pluskają w Odrze czy Bajkale i nie widzę sensu kupować droższych by je za chwilę wypłukały. Quote
Aimez_moi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zdjecie typu....." nie zabieraj mi " jest niesamowite......:) Quote
jostel5 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Prze-cu-dny!:) Dziewczyna też niczego sobie....;) Quote
zioberek87 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 witaj kalvinku:) Paja napisz mi ile i kiedy mam Ci zapłacić bo ja coś ostatnio nie kontaktuje z światem...:) Quote
zioberek87 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 helooo chłopaku:):):) Paja aktoś dzwoni do Ciebie w sprawie adopcji??? Quote
Recommended Posts