Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kalviś też Was wita w ten pochmurny i deszczowy dzionek,lecz Kalvisiowi nie przeszkadza to i lata po dworze.Zaraz będę szła go ściągnąć i będziemy jejść obiadek.
W niedziele tz go wyczesał na spacerze i widzę iż chłopaki się związali troszkę ze sobą.

Posted

boshe wkońcu zrobiłam rozliczenie na pierwszej, ale aż mnie przeraziło:( muszę robić na bierząco bo jak weszłam teraz na konto to masakra to wszytsko rozszyfrować te wpływy na bazary - koszty przesyłki itd. mam za swoję:) muszę być bardziej systematyczna i nie zapominać o tym:) ogromniaste ucałowania dla Kalvisia Paji i reszty ferajny wraz z Konikiem:) Paja a ju z dawno się nie pytałam o Waszego Juniorka co z jego oczkami? wyjaśniło się?? buziaki na dobranoc:)

Posted

dziewczynki, opuszczam was....
wsiadam na miotle i lece w kierunku Krzykosow..... bedziemy socjalizowac poldzikuski i nawzajem sie adorowac jakie to my fajne i ile do tej pory zdzialalysmy.... robimy ognisko i jak na prawdziwe wiedzmy przystalo bedziemy tancowac przy ksiezycu....

wracam za tydzien, pilnujcie Kalvisia i Paji.... i uwazajcie na siebie....

szept...szept...

Posted

zioberku jak tylko znajdę pomiędzy pustakami a innymi klejami,regipsami i toną innych szpargałów ładowarkę do aparatu to porobię jakieś zdjęcia.A co do Juniora to ma nieodwracalnie uszkodzoną gałkę oczną,ale poza tym ma się dobrze i rozrabia z resztą bandy.

Posted

Kalvis też wita cioteczki.
zioberku znalazłam i naładowałam akumulatory i bum wylały mi sie do ładowarki.Pózniej poszukam drugich akumulatorów jak nie skocze jutro do sklepu po baterie.

Posted

Zioberku....ale Ty dokłądnie wszystko piszesz...ho ho ho...no piękna księgowość;)

Jadę z Bobim do Wrocka do okulisty po niedzieli...wskakujecie z Czokiem w Opolu??? może odwiedzimy Parówczaka....??

Posted

To moje królestwo i moje zabawki burki spadać...

Biedny jeżyk stał się ślepy przez Kalvisia

Paja zbieraj dupala i lecimy pobawic sie na dwór zabawkami..przyniose ci dużo patyków i protein...

Znów wąchaliśmy klej do suporexu ;)

Posted

danavas napisał(a):
Zioberku....ale Ty dokłądnie wszystko piszesz...ho ho ho...no piękna księgowość;)

Jadę z Bobim do Wrocka do okulisty po niedzieli...wskakujecie z Czokiem w Opolu??? może odwiedzimy Parówczaka....??

po niedzieli czyli kiedy??? ja w pon wt i srode jestemzajęta:( poumawiałam sobie spotkania a w wtorek wiadomo na groby jadę :(

Posted

zioberek87 napisał(a):
po niedzieli czyli kiedy??? ja w pon wt i srode jestemzajęta:( poumawiałam sobie spotkania a w wtorek wiadomo na groby jadę :(

to może byc jeszcze następny tydzień...dam znać jak będzie konkretny termin... ale jak masz jakieś sugestie co do dni to mów...może się uda coś podciągnąć....

Posted

danavas napisał(a):
to może byc jeszcze następny tydzień...dam znać jak będzie konkretny termin... ale jak masz jakieś sugestie co do dni to mów...może się uda coś podciągnąć....

To ja zapraszam serdecznie tylko jedna sprawa bez psów proszę przyjeżdżać do mnie, bo mam ich tu już kilka,a nie chciała bym ,,ściny,, z domownikami.

Posted

spoko oko paja...ten mój pies to z rąk nie schodzi...spokojnie można powiedzieć ze to koleżanka z kapucynką przyszła...bo on jak taka małpeczka...jak się ramionka uczepi to już mu nic nie trzeba...a w dodatku jest ślepy.... wiec czego nie widzi to go nie obchodzi...;)