Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paja napisała mi maila:
Hej, bardzo żle znosze leczenie farmakologiczne.Mam 50% siły z lewej strony ciała i 100% z prawej strony.
Mam rozwalony kręgosłup w odcinkach L3/L4 L4/L5 I L5/S1.Obecnie w poniedziałek wyszłam do domu i dalej chodzę na zastrzyki i rechabilitację.W szpitalu zarazili mnie jakiś paskudztwem i jestem jeszcze teraz chora tak,ze płuca idzie wypluć.Psiaki bardzo się cieszyły po moim powrocie do domu mało im sie ogony nie urwały.Kalviś pod moja nieobecność opuścił swój wyznaczony teran na podwórku i wszedł na ogólne podwórko.Dogadał sie z wszystkimi psiakami(bez wyjątków) oraz z koniem(w sumie to ten koń go wcale nie obchodzi,szczeknie na niego z dwa razy i idzie dalej nie zwracając na niego uwagi).

p.s na dogo zaloguje sie na dniach prosze o cierpliwość

biedna.... wracaj do zdrowia!!!

Posted

Paja nie daj sie i wracaj jak najszybciej....tu sa ludzie i zwierzaki ktore ciebie potrzebuja....
dbaj o siebie i sluchaj pani doktor, jedz duzo i smacznie i nie mysl o chorobskach... tfu, tfu, tfu...wszystko bedzie dobrze...

Posted

Witam cioteczki i wujaszków po małej przerwie.Na dogo będę obecnie bywać tak często jak pozwoli mi na to obecny stan zdrowia.Zawsze można mnie łapać pod telefonem miedzy 10-22.Kalvis ma się znakomicie,rozpruł tylko swoje legowisko bo lepiej śpi się na gombce samej.Pozatym humorek mu dopisuje i z cała reszta dokazuje.
Miałam o niego 2 telefony.1)Pani miała sie odezwać ,ale jakoś tego nie zrobiła jak narazie.2)zniesmaczony Pan,że pies jest do adopcji,bo gdyby był do oddania to od ręki by go wzią.

Posted

Cioteczko, ciesze sie juz troszke lepiej, moze do super formy daleko ale trzymam kciuki!

Paja, a jak sprawy sie maja z psiakiem wyadoptowanym do Bielawy? Masz kontakt z ludzmi? Nie mam watku pieska i nie jestem na biezaco :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczko, ciesze sie juz troszke lepiej, moze do super formy daleko ale trzymam kciuki!

Paja, a jak sprawy sie maja z psiakiem wyadoptowanym do Bielawy? Masz kontakt z ludzmi? Nie mam watku pieska i nie jestem na biezaco :([/QUOTE]

Nie właśnie miałam do Ciebie ostatnio w tej sprawie dzwonić,ąle znów przesiałam gdzieś Twój numer telefonu.Jak możesz to zapodaj mi na pm.

Posted

[quote name='zioberek87']no ładnie to niech śpi na gąbce;) a co do tych telefonów to szkoda że nic nie wyszło... taki fajny chłopak a ma taki problem z zainetersowaniem...:( Witamy Cię Pajo:)[/QUOTE]

Co do takich telefonów to chyba lepiej że nic nie wyszło ...
Paju nie daj się :-) pamiętaj co Ci mówiłam i zdrowiej :)