Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']
ło boze jak bym Tigre w czasie zebrania widziala:evil_lol:

hej Ewa, u nas też to tak wygląda jak Gaston żebrze

[quote name='teqquila']dziendoberek :) szkoda ze nie ma nowych zdjec Gastonka
a gifki sa superowe :) nie myslalam ze tak duzo jest ich z boksiami :)

witaj Justyna, widzę, że szybciutko wróciłaś na dogo... kolejna uzależniona :D :D :D

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tygra napisał(a):
cześć czekam tego aparatu niecierpliwie i foteczek też, a ja swój już odebraąłm i fotki zgraąłm wreszcie

DORRAG napisał(a):
Witajcie
Ale świetne gifki:p

Witajcie dziewczyny, dzięki za odwiedzinki...

A co do aparatu, postaram się poprawić... naprawdę obiecuję :D

Posted

teqquila napisał(a):
dziendoberek wpadlismy sie przywitac :) bo juz dogo dziala :multi:

witamy... no tak, już się martwiłam, że mnie ktoś zbanował:D bo dogo nie działało, a przecież ja taka grzeczniutka jestem :eviltong:

DORRAG napisał(a):
My też Cię witamy:p

hejka hejka ... ten Twój księżyc to aż mi się w nocy dziś z śnił.... że po nim chodziłam, i wpadałam w wielkie kratery, które tam były :splat: :splat: :splat:

Imbir1 napisał(a):
hehe, to my też dzieńdobry mówimy, mgły już u nas nie ma (rano jeszcze była):cool3: i słonko świeci:multi:

hej Imbireczku, chorka bestyjko...
u nas mgły są co wieczór, to już standard, a rano tylko niekiedy. Dzis akurat były. Mieszkamy praktycznie pod lasem, więc mgły to u nas się bardzo szybko robią......
Ostatnio wracałam z pracy, i była awaria prądu na osiedlu. Szłam jak w jakimś horrorze... mgła, ciemno.... każdy szmer przyprawiał mnie o palpitacje serca... Jak wpadłam do domu, to o mało ducha nie wyzionełam... sapałam jak lokomotywa... oj, ten brak kondycji daje się we znaki....

Posted

Kate I Luka; napisał(a):

Ostatnio wracałam z pracy, i była awaria prądu na osiedlu. Szłam jak w jakimś horrorze... mgła, ciemno.... każdy szmer przyprawiał mnie o palpitacje serca... Jak wpadłam do domu, to o mało ducha nie wyzionełam... sapałam jak lokomotywa... oj, ten brak kondycji daje się we znaki....

Oj nie zazdroszcze przygody:shake: ja to wogóle bym tam na miejscu zawału dostała,:eek: bo okropnie boję się ciemności a do tego jeszcze ta mgła.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oblizywanie oblizywaniem , a Harley czasem nie nadażał z tą czynnością i mu gluty ciurkiem kapały;)
:evil_lol: Tigrze leci strumieniami :evil_lol:

czesc:multi: