Kate I Luka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='evaxon'] ło boze jak bym Tigre w czasie zebrania widziala:evil_lol: hej Ewa, u nas też to tak wygląda jak Gaston żebrze [quote name='teqquila']dziendoberek :) szkoda ze nie ma nowych zdjec Gastonka a gifki sa superowe :) nie myslalam ze tak duzo jest ich z boksiami :) witaj Justyna, widzę, że szybciutko wróciłaś na dogo... kolejna uzależniona :D :D :D Quote
Kate I Luka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Imbir1']ale przystojniak,:loveu: śliczny jest Gastonek:multi: Witaj Imbireczku, witaj Julio.... ........i byle do piątku dziewczyny :D Quote
tygra Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 cześć czekam tego aparatu niecierpliwie i foteczek też, a ja swój już odebraąłm i fotki zgraąłm wreszcie Quote
Kate I Luka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 tygra napisał(a):cześć czekam tego aparatu niecierpliwie i foteczek też, a ja swój już odebraąłm i fotki zgraąłm wreszcie DORRAG napisał(a):Witajcie Ale świetne gifki:p Witajcie dziewczyny, dzięki za odwiedzinki... A co do aparatu, postaram się poprawić... naprawdę obiecuję :D Quote
Patka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 nic dodac nic ując :lol::lol::lol::lol::lol::lol: a te kolorwe podusie :loveu: Quote
Kate I Luka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Patka']nic dodac nic ując :lol::lol::lol::lol::lol::lol: a te kolorwe podusie :loveu: Witaj Patka u nas pierwszy raz, zapraszamy znów :p :p :p Quote
Patka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 nie omieszkam sprawy nam sie chyba tfu tfu normują wiec będę podziwać kolorowe podusie ...:cool3: Quote
bonita Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='evaxon'] ło boze jak bym Tigre w czasie zebrania widziala:evil_lol: :evil_lol: Mój Diki też tak potrafi:evil_lol: superowskie:loveu: Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oblizywanie oblizywaniem , a Harley czasem nie nadażał z tą czynnością i mu gluty ciurkiem kapały;) Quote
teqquila Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 dziendoberek wpadlismy sie przywitac :) bo juz dogo dziala :multi: Quote
Imbirka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 hehe, to my też dzieńdobry mówimy, mgły już u nas nie ma (rano jeszcze była):cool3: i słonko świeci:multi: Quote
Kate I Luka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 teqquila napisał(a):dziendoberek wpadlismy sie przywitac :) bo juz dogo dziala :multi: witamy... no tak, już się martwiłam, że mnie ktoś zbanował:D bo dogo nie działało, a przecież ja taka grzeczniutka jestem :eviltong: DORRAG napisał(a):My też Cię witamy:p hejka hejka ... ten Twój księżyc to aż mi się w nocy dziś z śnił.... że po nim chodziłam, i wpadałam w wielkie kratery, które tam były :splat: :splat: :splat: Imbir1 napisał(a):hehe, to my też dzieńdobry mówimy, mgły już u nas nie ma (rano jeszcze była):cool3: i słonko świeci:multi: hej Imbireczku, chorka bestyjko... u nas mgły są co wieczór, to już standard, a rano tylko niekiedy. Dzis akurat były. Mieszkamy praktycznie pod lasem, więc mgły to u nas się bardzo szybko robią...... Ostatnio wracałam z pracy, i była awaria prądu na osiedlu. Szłam jak w jakimś horrorze... mgła, ciemno.... każdy szmer przyprawiał mnie o palpitacje serca... Jak wpadłam do domu, to o mało ducha nie wyzionełam... sapałam jak lokomotywa... oj, ten brak kondycji daje się we znaki.... Quote
DORRAG Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Kate I Luka; napisał(a): Ostatnio wracałam z pracy, i była awaria prądu na osiedlu. Szłam jak w jakimś horrorze... mgła, ciemno.... każdy szmer przyprawiał mnie o palpitacje serca... Jak wpadłam do domu, to o mało ducha nie wyzionełam... sapałam jak lokomotywa... oj, ten brak kondycji daje się we znaki.... Oj nie zazdroszcze przygody:shake: ja to wogóle bym tam na miejscu zawału dostała,:eek: bo okropnie boję się ciemności a do tego jeszcze ta mgła. Quote
Imbirka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Faktycznie, wieczór we mgle jest z lekka upiorny:cool3: Quote
teqquila Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ale fajowo :) jak w horrorze :) kotcze tez bym tak chciala :) Quote
e.v.a Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oblizywanie oblizywaniem , a Harley czasem nie nadażał z tą czynnością i mu gluty ciurkiem kapały;) :evil_lol: Tigrze leci strumieniami :evil_lol: czesc:multi: Quote
Kate I Luka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Witaj Ewcia, witaj Tigrula ;) Quote
Kate I Luka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Witaj, witaj Beatko... tylko Ciebie do kompletu brakowalo :sg168: :sg168: :sg168: Quote
tygra Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 haha fakt, ale ja na ploty to może wieczorem czas znajde teraz zmylam po syna do przedszkola :) Quote
Iza i Fidel Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='tygra']ten jest bossski Maaatko,jaki extra !!! Heh,z wrazenia zapomnialam sie przywitac-siemanko !! Quote
Recommended Posts