Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Perfi napisał(a):
czytajcie dokladnie.... napisalam ze bede miala info w ten weekend a reszte to sobie miedzy wierszami doczytajcie
Czy są jakieś wieści dotyczące dobermana? Jakoś nie umiem czytac między wierszami :shake:

Posted

wazne info!!!
pan kierownik wyrazil zgode na wizyte u lekarza poza schroniskiem. pies mial 4 operacje - 2 u wlasciciela, 2 w okresie kiedy przebywal w schronie ale u innych wetow. jest mala szansa ze ktokolwiek sie podejmie operacji. ale zabrac na konsultacje mozna. jezeli wet sie nie podejmie - wraca do schronu, jesli sie podejmie - trzeba psu zapewnic opieke pooperacyjna i szukac domu. osoby ktore chca sie tego podjac proszone sa o kontakt z panem kierownikiem - bez obaw nie gryzie ;)

Posted

Berosa do Niemiec i tak nie wezmą, dla nich tak samo jak dla Nas to jest ciężki przypadek. Biedny psiak, kto da mu szansę... :-( jak już jest zgoda kierownika do dużo!! Tylko jaki transport weźmie psa z cieknącą doopką??

Posted

Najpierw trzeba popytać , kto w Krakowie ma największe doswiadczenie w tych sprawach , ze tak powiem odbytniczych. Może na Piłsudskiego robią takie operacje , poproszę Agę , zeby wypytała.

Posted

tylko teraz jaki plan?po pierwsze szukamy specjalisty od pupci...no i potem albo operacja albo:(:(pieniadze sie na pewno przydadza, a jesli uda sie sprawa z operacja to tymczas....i tu moze byc problem..zblizaja sie Swieta...
halo halo jak myslicie??

Posted

Perfi jest konkret babka:)oki to juz jestesmy dwie...sprobujmy podpytac wetow czy jest jakis specjalista od tych spraw...ale zastanawiam sie co z pieniazkami..chyba na razie nie ma co zbierac bo nie wiadomo jak to bedzie a ewentualnie bedzie trzeba oplacic jedna wizyte pierwsza..ale potem czy bedzie czas na zbieranie...ehh ja to jestem sama nie pozbierana...

Posted

karusiap napisał(a):
Patia mowila ze poprosi Age by spytala dr. Kujawskiego ale nie wiem czy nie zapomniala..ja poprosze siostre by spytala dr. Slowinskiego:)i postaram sie u siebie u weta

ja zapytam tez przy okazji najbliższej mojej pan weterynarz... tylko w Warszawie jest fajne to, że odpada problem dt bo tam psy sa na miejscy trzymane... tylko kasa :shake: