BeataSabra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Ifat']Nie ma osób w Krakowie, które też tropią? Nie wierzę. Poszukaj to znajdziesz - zawsze wszystkim przydaje się nowa osoba do deptania śladów :)[/quote] Może są ja o takich osobach nie słyszałam. Może się ktoś ujawni ? Quote
Berek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Przede wszystkim Zosia Mrzewińska - bardzo doświadczona trenerka... Zofia jest na naszym forum, trzeba Ją ścigać na PW... :lol: Quote
BeataSabra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Berek']Przede wszystkim Zosia Mrzewińska - bardzo doświadczona trenerka... Zofia jest na naszym forum, trzeba Ją ścigać na PW... :lol:[/quote] Ech wiem tylko tak głupio troche ścigać :oops: Quote
Katcherine Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :diabloti: a ja nie zaluje Pozdrawiam Pani Zofio :loveu: Quote
saJo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='BeataSabra']Ech wiem tylko tak głupio troche ścigać :oops:[/quote] Wiesz, raczej nikt do Ciebie nie przyjdzie z zapytaniem, sluchaj, a moze masz ochote pobawic sie ze swoim psem w tropienie? Napisz i spytaj Zofie. Po prostu. Quote
saJo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='BeataSabra']Ech wiem tylko tak głupio troche ścigać :oops:[/quote] Czyli w Krakowie nie ma osob tropiacych, nie znasz czy goopio ci zapytac? Wiesz, raczej nikt do Ciebie nie przyjdzie z zapytaniem, sluchaj, a moze masz ochote pobawic sie ze swoim psem w tropienie? Napisz i spytaj Zofie. Po prostu. Quote
BeataSabra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='saJo']Wiesz, raczej nikt do Ciebie nie przyjdzie z zapytaniem, sluchaj, a moze masz ochote pobawic sie ze swoim psem w tropienie? Napisz i spytaj Zofie. Po prostu.[/quote] Wiem że nikt do mnie nie przyjdzie ani tego nie wymagam. Pozdrawiam Quote
BeataSabra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='saJo']Czyli w Krakowie nie ma osob tropiacych, nie znasz czy goopio ci zapytac? Wiesz, raczej nikt do Ciebie nie przyjdzie z zapytaniem, sluchaj, a moze masz ochote pobawic sie ze swoim psem w tropienie? Napisz i spytaj Zofie. Po prostu.[/quote] Nie znam osób tropiących w Kraku Napisze PW do Zofii Quote
Katcherine Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='BeataSabra']Nie znam osób tropiących w Kraku Napisze PW do Zofii[/quote] OO i to jest bardzo dobre podejscie :). Trzymamy kciuki za owocna wspolprace. Quote
ada89 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 coś saJo zaniedbuje ten temat i ja nie wiem co robimy/robie źle... :mad: Quote
ayshe Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 amini wywalili nasz temat z onkow to i ciezko sie tu zaglada.:cool1: Quote
saJo Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='ada89']coś saJo zaniedbuje ten temat i ja nie wiem co robimy/robie źle... :mad:[/quote] jezyka w gebie zapomnialas?? Quote
ada89 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='saJo']jezyka w gebie zapomnialas??[/quote] wstydze sie :eviltong: Quote
saJo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='ada89']wstydze sie :eviltong:[/quote] :splat: :wallbash: Quote
ayshe Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='ada89']wstydze sie :eviltong:[/quote] boszsz ada:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...litosci dla saJo:cool3: :lol: ....albo i dla siebie :diabloti: Quote
ada89 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='ayshe']boszsz ada:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...litosci dla saJo:cool3: :lol: ....albo i dla siebie :diabloti:[/quote] ciiiiiiiii.... ostatnio twierdziła, że jest oazą spokoju :evil_lol: :diabloti: Quote
saJo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='ada89']ciiiiiiiii.... ostatnio twierdziła, że jest oazą spokoju :evil_lol: :diabloti:[/quote] Bo jestem :rolleyes: Bardzo spokojnie nastemy razem, ukladajac dla was slad moje kroki skieruje w strone jakiegos rowu z woda, blotka lub czegos podobnego. Czy w niedziele przychodzisz na treopienie?? :razz: Quote
ada89 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 a no właśnie bo jest taka sprawa... w niedziele nas w ogóle nie bedzie... :oops: :placz: i to wcale nie dlatego, ze mieliśmy się nauczyć czołgać... :diabloti: Quote
saJo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='ada89']a no właśnie bo jest taka sprawa... w niedziele nas w ogóle nie bedzie... :oops: :placz: i to wcale nie dlatego, ze mieliśmy się nauczyć czołgać... :diabloti:[/quote] :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
ada89 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='saJo']:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/quote] nooo przepraszamy bardzooooooooooooo... znaczy ja bo to nie wina Ramzesa :placz: Quote
ada89 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 saJo, czy mi sie wydawało, czy gdzieś mówiłaś, że tropienie jest w piątek o 18 na dajtkach?? bo nie chce mi się szukać... Quote
Saba Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='ada89']saJo, czy mi sie wydawało, czy gdzieś mówiłaś, że tropienie jest w piątek o 18 na dajtkach?? bo nie chce mi się szukać...[/quote] ja nie saJo ale mogę potwierdzic Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 tak, tam gdzie bylismy kiedys. tylko mi po polach nie lazic, tylko grzecznie czekac, az dojade :mad: i przy okazji, po tropieniu mozemy "wrzucic" Ramzesa do jeziorka:cool3: tam jest jedno takie fajne miejsce :razz: Quote
Saba Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 to ja muszę aparat wziąć jak tyle bydła w wodzie będzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts