Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ifat']Nie ma osób w Krakowie, które też tropią? Nie wierzę. Poszukaj to znajdziesz - zawsze wszystkim przydaje się nowa osoba do deptania śladów :)[/quote]

Może są ja o takich osobach nie słyszałam.

Może się ktoś ujawni ?

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Berek']Przede wszystkim Zosia Mrzewińska - bardzo doświadczona trenerka...
Zofia jest na naszym forum, trzeba Ją ścigać na PW... :lol:[/quote]

Ech wiem tylko tak głupio troche ścigać :oops:

Posted

[quote name='BeataSabra']Ech wiem tylko tak głupio troche ścigać :oops:[/quote]

Wiesz, raczej nikt do Ciebie nie przyjdzie z zapytaniem, sluchaj, a moze masz ochote pobawic sie ze swoim psem w tropienie? Napisz i spytaj Zofie. Po prostu.

Posted

[quote name='BeataSabra']Ech wiem tylko tak głupio troche ścigać :oops:[/quote]

Czyli w Krakowie nie ma osob tropiacych, nie znasz czy goopio ci zapytac? Wiesz, raczej nikt do Ciebie nie przyjdzie z zapytaniem, sluchaj, a moze masz ochote pobawic sie ze swoim psem w tropienie? Napisz i spytaj Zofie. Po prostu.

Posted

[quote name='saJo']Wiesz, raczej nikt do Ciebie nie przyjdzie z zapytaniem, sluchaj, a moze masz ochote pobawic sie ze swoim psem w tropienie? Napisz i spytaj Zofie. Po prostu.[/quote]

Wiem że nikt do mnie nie przyjdzie ani tego nie wymagam.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='saJo']Czyli w Krakowie nie ma osob tropiacych, nie znasz czy goopio ci zapytac? Wiesz, raczej nikt do Ciebie nie przyjdzie z zapytaniem, sluchaj, a moze masz ochote pobawic sie ze swoim psem w tropienie? Napisz i spytaj Zofie. Po prostu.[/quote]

Nie znam osób tropiących w Kraku
Napisze PW do Zofii

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='ada89']wstydze sie :eviltong:[/quote]
boszsz ada:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...litosci dla saJo:cool3: :lol: ....albo i dla siebie :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']boszsz ada:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...litosci dla saJo:cool3: :lol: ....albo i dla siebie :diabloti:[/quote]
ciiiiiiiii.... ostatnio twierdziła, że jest oazą spokoju :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='ada89']ciiiiiiiii.... ostatnio twierdziła, że jest oazą spokoju :evil_lol: :diabloti:[/quote]

Bo jestem :rolleyes: Bardzo spokojnie nastemy razem, ukladajac dla was slad moje kroki skieruje w strone jakiegos rowu z woda, blotka lub czegos podobnego. Czy w niedziele przychodzisz na treopienie?? :razz:

Posted

a no właśnie bo jest taka sprawa... w niedziele nas w ogóle nie bedzie... :oops: :placz: i to wcale nie dlatego, ze mieliśmy się nauczyć czołgać... :diabloti:

Posted

[quote name='ada89']a no właśnie bo jest taka sprawa... w niedziele nas w ogóle nie bedzie... :oops: :placz: i to wcale nie dlatego, ze mieliśmy się nauczyć czołgać... :diabloti:[/quote]

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='saJo']:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/quote]
nooo przepraszamy bardzooooooooooooo... znaczy ja bo to nie wina Ramzesa :placz:

Posted

[quote name='ada89']saJo, czy mi sie wydawało, czy gdzieś mówiłaś, że tropienie jest w piątek o 18 na dajtkach?? bo nie chce mi się szukać...[/quote]
ja nie saJo ale mogę potwierdzic

Posted

tak, tam gdzie bylismy kiedys. tylko mi po polach nie lazic, tylko grzecznie czekac, az dojade :mad: i przy okazji, po tropieniu mozemy "wrzucic" Ramzesa do jeziorka:cool3: tam jest jedno takie fajne miejsce :razz: