Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki- widziałyście?
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/219223-LIKWIDACJA-PSEUDO-W-WIEKOPOLSCE-KOSZMAR-potrzebna-pomoc!!!!?p=18177922#post18177922[/IMG]"]http://www.dogomania.pl/threads/219223-LIKWIDACJA-PSEUDO-W-WIEKOPOLSCE-KOSZMAR-potrzebna-pomoc!!!!?p=18177922#post18177922[/IMG][/URL]
Labek o wadze 12kg :mad:...:(

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Jakie fajne filmiki:)
Chciałabym takiego malucha, choć Lenie wydaje się że ona jest maleńka, dziś kazała mi się na rekach nieść bo jej zimno było.[/QUOTE]
Kasiu- na zdjęciu w sygnaturce Lena nie wygląda na dużą suczke? :hmmmm:
Moja Arielka- rasy staffordshire bullterrier- też myśli że jest kolejną cziłką i dziwi się- i złości- że pańcia jej nie na rącvzki nie bierze, a maluszki- te prawdziwe- tak :evil_lol: Do tego jest zdominowana przez krasnalki :D... Nie powiem- bywa to uciążliwe kiedy 15kg chce na rączki :D

A filmiki superowe- psiaki -szczególnie Wiki tym razem- wpatrzone w panią aż miło...:loveu:...

Posted

[quote name='arielka186']Dziewczynki- widziałyście?
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/219223-LIKWIDACJA-PSEUDO-W-WIEKOPOLSCE-KOSZMAR-potrzebna-pomoc!!!!?p=18177922#post18177922[/IMG]"]http://www.dogomania.pl/threads/219223-LIKWIDACJA-PSEUDO-W-WIEKOPOLSCE-KOSZMAR-potrzebna-pomoc!!!!?p=18177922#post18177922[/IMG][/URL]
Labek o wadze 12kg :mad:...:([/QUOTE]

Wlasnie czytalam..brak słow..jak mozna byc tak bez serca...męczy mnie ta shi-tsu czy jak to sie tam pisze;) hm..popytam znajomych moze ktos bylby chętny dac DT..bo ja nie wiem jak by sie moje dziewczyny zachowaly..:roll: bym musiala widziec małą jaka jest duza..zeby im krzywydy nie zrobila;) pomysle..

Cze Ramonka:)

Posted

Dzień dobry Cioteczki:loveu::loveu: już żyję, bo wczoraj byłam mało żywa...:roll:

Ogólnie córcie moje leniwe są ogromnie... wczoraj leżały ze mną cały dzień, nawet na ogródek się im nie chciało doooopek ruszyć:evil_lol: rozpuszczone to takie:eviltong:

Byłam na wątku... jak zawsze w takich chwilach zastanawiam się dlaczego u nas w kraju nie ma porządnych kar... ale nie będę tego komentować... :-(

Coraz bliżej świąt... jak ja ich nie lubię:roll::roll:

Miłego weekendu u nas dziś piękne słoneczko:Rose::Rose::Rose:

Posted

Witajcie Kochani :loveu::loveu:

Zaplanowały sobie luzik i odpoczynek- praca w ogródku poczeka hihi :evil_lol:
gdzie tam rozpuszczone: ciche, grzeczne, mądre no same zalety :eviltong:

Przez nieobecność coś mnie ominęło aż strach tam zajrzeć na wątek pseudo.

Nie martw się Święta szybko zlecą a potem migiem i będzie Sylwester ( powywijamy na parkecie a co tam)

Dzięki i także życzymy spokojnej i ciepłej niedzieli :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Igiełka']o rany jak można spytać co suni się stało ? :( oczywiście także trzymamy mocno kciuki[/QUOTE]
Jasne ze mozna, tylko ja sama nie wiem za duzo :( Nagle musielismy jechac 20 km do szpitala bo sunia 40.5 goraczki, drgawki, brak reakcji na otoczenie. jakos teraz przygotowuja sie do otwarcia i wtedy bedzie wiadomo co to... i przed nami trudna decyzja czy operowac czy pozwolic jej odejsc.... bo swoje choroby i jedna operacje wyciecia sledziony juz miala...

Posted

[quote name='deer_1987']Jasne ze mozna, tylko ja sama nie wiem za duzo :( Nagle musielismy jechac 20 km do szpitala bo sunia 40.5 goraczki, drgawki, brak reakcji na otoczenie. jakos teraz przygotowuja sie do otwarcia i wtedy bedzie wiadomo co to... i przed nami trudna decyzja czy operowac czy pozwolic jej odejsc.... bo swoje choroby i jedna operacje wyciecia sledziony juz miala...[/QUOTE]

bardzo to smutne i trudne :(:( przesyłam mimo wszystko dobre myśli

Posted

[quote name='deer_1987']Jasne ze mozna, tylko ja sama nie wiem za duzo :( Nagle musielismy jechac 20 km do szpitala bo sunia 40.5 goraczki, drgawki, brak reakcji na otoczenie. jakos teraz przygotowuja sie do otwarcia i wtedy bedzie wiadomo co to... i przed nami trudna decyzja czy operowac czy pozwolic jej odejsc.... bo swoje choroby i jedna operacje wyciecia sledziony juz miala...[/QUOTE]

???

juz po operacji ? co tam slychac?