Paulinka10 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Cześć dziewczynki,przyszłam sie szybciutko przywitać;) Jejku ale nóg z łóżka mój mężuś nie dałby uciąć,prędzej ja bym nogi straciła....chyba Ci go oddam na to wychowanie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Albo jaka jestem:stupid::stupid::stupid: :D Paulinko / Asiu sam je ciął:D Quote
Paulinka10 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Hehe no niezła jesteś...mój to ciężki przypadek...nie do zdarcia Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Powiedzmy... przekonująca:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Ale jestem delikatna :D Quote
Kasi i Lena Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Jakie fajne filmiki:) Chciałabym takiego malucha, choć Lenie wydaje się że ona jest maleńka, dziś kazała mi się na rekach nieść bo jej zimno było. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Hehehehe :) Kochana :) taki maluszek jeszcze by się u Was zmieścił;) dużo miejsca nie zajmuje :) Quote
monia&nero Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Sobotnio się witamy :) życzymy miłego weekendu :) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 I ja witam się w ten piękny dzień .U nas świeci słonko :lol: Quote
Oscar Patric Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 witamy się cieplutko w słoneczną sobotę:) Quote
Vesper Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Dziewczynki- widziałyście? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219223-LIKWIDACJA-PSEUDO-W-WIEKOPOLSCE-KOSZMAR-potrzebna-pomoc!!!!?p=18177922#post18177922[/IMG]"]http://www.dogomania.pl/threads/219223-LIKWIDACJA-PSEUDO-W-WIEKOPOLSCE-KOSZMAR-potrzebna-pomoc!!!!?p=18177922#post18177922[/IMG][/URL] Labek o wadze 12kg :mad:...:( Quote
Vesper Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Jakie fajne filmiki:) Chciałabym takiego malucha, choć Lenie wydaje się że ona jest maleńka, dziś kazała mi się na rekach nieść bo jej zimno było.[/QUOTE] Kasiu- na zdjęciu w sygnaturce Lena nie wygląda na dużą suczke? :hmmmm: Moja Arielka- rasy staffordshire bullterrier- też myśli że jest kolejną cziłką i dziwi się- i złości- że pańcia jej nie na rącvzki nie bierze, a maluszki- te prawdziwe- tak :evil_lol: Do tego jest zdominowana przez krasnalki :D... Nie powiem- bywa to uciążliwe kiedy 15kg chce na rączki :D A filmiki superowe- psiaki -szczególnie Wiki tym razem- wpatrzone w panią aż miło...:loveu:... Quote
Pegaza Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='arielka186']Dziewczynki- widziałyście? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219223-LIKWIDACJA-PSEUDO-W-WIEKOPOLSCE-KOSZMAR-potrzebna-pomoc!!!!?p=18177922#post18177922[/IMG]"]http://www.dogomania.pl/threads/219223-LIKWIDACJA-PSEUDO-W-WIEKOPOLSCE-KOSZMAR-potrzebna-pomoc!!!!?p=18177922#post18177922[/IMG][/URL] Labek o wadze 12kg :mad:...:([/QUOTE] Wlasnie czytalam..brak słow..jak mozna byc tak bez serca...męczy mnie ta shi-tsu czy jak to sie tam pisze;) hm..popytam znajomych moze ktos bylby chętny dac DT..bo ja nie wiem jak by sie moje dziewczyny zachowaly..:roll: bym musiala widziec małą jaka jest duza..zeby im krzywydy nie zrobila;) pomysle.. Cze Ramonka:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Dzień dobry Cioteczki:loveu::loveu: już żyję, bo wczoraj byłam mało żywa...:roll: Ogólnie córcie moje leniwe są ogromnie... wczoraj leżały ze mną cały dzień, nawet na ogródek się im nie chciało doooopek ruszyć:evil_lol: rozpuszczone to takie:eviltong: Byłam na wątku... jak zawsze w takich chwilach zastanawiam się dlaczego u nas w kraju nie ma porządnych kar... ale nie będę tego komentować... :-( Coraz bliżej świąt... jak ja ich nie lubię:roll::roll: Miłego weekendu u nas dziś piękne słoneczko:Rose::Rose::Rose: Quote
Igiełka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Witajcie Kochani :loveu::loveu: Zaplanowały sobie luzik i odpoczynek- praca w ogródku poczeka hihi :evil_lol: gdzie tam rozpuszczone: ciche, grzeczne, mądre no same zalety :eviltong: Przez nieobecność coś mnie ominęło aż strach tam zajrzeć na wątek pseudo. Nie martw się Święta szybko zlecą a potem migiem i będzie Sylwester ( powywijamy na parkecie a co tam) Dzięki i także życzymy spokojnej i ciepłej niedzieli :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ja tez bylam wczoraj wykamana ale po sprzataniu..;) Quote
taxelina Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Czesc! Trzymaj kciuki za Niunie wyladowala w szpitalu :( Quote
Igiełka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='deer_1987']Czesc! Trzymaj kciuki za Niunie wyladowala w szpitalu :([/QUOTE] o rany jak można spytać co suni się stało ? :( oczywiście także trzymamy mocno kciuki Quote
taxelina Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Igiełka']o rany jak można spytać co suni się stało ? :( oczywiście także trzymamy mocno kciuki[/QUOTE] Jasne ze mozna, tylko ja sama nie wiem za duzo :( Nagle musielismy jechac 20 km do szpitala bo sunia 40.5 goraczki, drgawki, brak reakcji na otoczenie. jakos teraz przygotowuja sie do otwarcia i wtedy bedzie wiadomo co to... i przed nami trudna decyzja czy operowac czy pozwolic jej odejsc.... bo swoje choroby i jedna operacje wyciecia sledziony juz miala... Quote
Igiełka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='deer_1987']Jasne ze mozna, tylko ja sama nie wiem za duzo :( Nagle musielismy jechac 20 km do szpitala bo sunia 40.5 goraczki, drgawki, brak reakcji na otoczenie. jakos teraz przygotowuja sie do otwarcia i wtedy bedzie wiadomo co to... i przed nami trudna decyzja czy operowac czy pozwolic jej odejsc.... bo swoje choroby i jedna operacje wyciecia sledziony juz miala...[/QUOTE] bardzo to smutne i trudne :(:( przesyłam mimo wszystko dobre myśli Quote
Pegaza Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='deer_1987']Jasne ze mozna, tylko ja sama nie wiem za duzo :( Nagle musielismy jechac 20 km do szpitala bo sunia 40.5 goraczki, drgawki, brak reakcji na otoczenie. jakos teraz przygotowuja sie do otwarcia i wtedy bedzie wiadomo co to... i przed nami trudna decyzja czy operowac czy pozwolic jej odejsc.... bo swoje choroby i jedna operacje wyciecia sledziony juz miala...[/QUOTE] ??? juz po operacji ? co tam slychac? Quote
Pegaza Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='monia&nero']Niunia nie zyje[/QUOTE] ojej przykro mi..:( [*] Quote
Recommended Posts