taxelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Bolało, ale już zapomniałam;) Zawód... ciekawy, ale niewdzięczny ;) choć są wspaniałe klientki i generalnie ja lubię jak coś się dzieje. Poza tym lubię słuchać- więc można się na fotelu wygadać do woli:) a Ty czym się zajmujesz?[/QUOTE] W tej chwili sprzatanie ale niedlugo konczy mi sie kontrakt ale juz jeden kierunek studiow zaczelam a drugi zaczynam na dniach (studia medyczne, nie pielegniarka ale nie salowa - cos pomiedzy) wiec sie nie bede nudzic :diabloti: Quote
Paulinka10 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jeee to mi by sie dziś przydał taki terapeuta,wypłakałabym Ci sie a przy okazji dla poprawy humoru nowa fryzura... A czemu zawód niewdzięczny? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 No to faktycznie ciekawie będziesz miała:) No ja to się czasami śmieję, że u nas to jak na spowiedzi:D wszystko zostaje w salonie i zawsze staram się jakoś podnieść na duchu;) Niewdzięczny, bo ja oddaje klientkom serce, a one nie raz wracają tylko wtedy jak ktoś im spie** włosy i trzeba naprawiać...:/ Quote
Vesper Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Wpadam na chwilkę się przywitać :buzi: i uciekam- w tym tygodniu po prostu załamka... Quote
paniMysza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 dzisiaj juz wyjezdzacie do wro, czy jutro? Quote
Casablanca Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zaglądam do was i...CZEKAM NA FOTKI z Wrocławia :diabloti::diabloti: Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A ja tu wpadlam przypadkiem bo wiem ze wchodzisz do Pauli..to tez zajrzalam z ciekawoscia ale od razu mowie ze nie czytalam calej galerii pomalu bede nadrabiac.. narazie wiem ze masz male fajne slodkie psiaki:loveu: pozdrawiam:) Quote
paniMysza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 uwazajcie we wrocławiu. masa trutek w parkach i na zielonych terenach porozrzucanych. tym debilnym sposobem urzednicy w naszym miescie walcza ze szczurami:| kilka psów juz nie zyje. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Arielko wiem coś o tym:roll: dzisiaj po prostu padam na twarz, nie mam siły, a tu jeszcze tyle do zrobienia... Tęsknimy za Tobą:calus: Myszko jadę jutro po pracy, myślę koło 12-13:) Ja zawsze uważam, jakiś tydzień temu koleżance tak zabili psiaka, trutką na szczury, wykrwawiał się tydzień i nic się nie dało zrobić:placz: Ja jestem mega przewrażliwiona...:roll: zostajemy tam z soboty na nd, jutro coś pozwiedzamy:D o ile nas nie przegonią z tymi moimi małymi Bebokami:loveu: Pegaza witaj:) bardzo nam miło, tak mam małe Beboki:loveu: a Ty masz yorka wnioskuję ze zdjęcia? :) i nawet nie daleko siebie mieszkamy:lol: Casablanka będą foty, właśnie mi przypomniałaś, że czas naładować aparacik:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Postaram się ;) a teraz idę kąpać księżniczki...:D Będzie afera co Deer? :D Quote
Paulinka10 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 U mnie też sie kąpiel szykuje,bo czuje śmierdzioszki...tylko jakoś mam lenia okropnego... To ja też czekam na fotki:) Quote
Casablanca Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 To dobrze, że przypomniałam :D bo teraz nie ma wymówki, "aaaa...nie ma zdjęć, bo się aparat rozładował, bla bla" :D Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A ja juz przebrnelam w koncu nie duzo mialam ;)maluchy cudne :loveu: a te aniolki co odeszli za TM tez byly sliczne szkoda ze tak sie stalo..:( no i trzymie kciuki za Dede, nasza Pipi w czasie upalow meczyla sie bardzo..ale ona ma krociutka kufke wiec pewnie stad te dolegliwosci..charczenie.. mam dwa yoraski i dwie swinki morskie :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Hahahhahaha :D niech Ci będzie Casablanka:evil_lol: Będą foty, bo ja uwielbiam robić foty - a teraz tym bardziej, bo moje księżniczki są jak nowe...:loveu: tylko Chiquitke skrzywdziłam:placz:tak jej ciachnęłam pazurka jak się szarpnęła, że miałyśmy mały krwotok:placz::placz::placz: ale już jej lepiej:roll: No ale poza tym są pachnące i błyszczące, był szamponik, maska, olejki:loveu: ale będzie się miło spać:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Pegaza byłam u Was :) małe masz boskie:loveu: cudowne pycholki:loveu: mam nadzieję na jakiś spacerek koło sarniego stoku:razz: Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pegaza byłam u Was :) małe masz boskie:loveu: cudowne pycholki:loveu: mam nadzieję na jakiś spacerek koło sarniego stoku:razz:[/QUOTE] No ba tylko szkoda ze sezon dzialkowy pomalu zamykam;) ale nadrobimy nadrobimy:evil_lol: w przyszlym roku hihi Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 No Baaaa!! :evil_lol: nadrobimy, już się wpraszam na grilka:evil_lol: no, ale poważnie, to będę pamiętać:loveu: Jeździsz z laseczkami na wystawy? Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No Baaaa!! :evil_lol: nadrobimy, już się wpraszam na grilka:evil_lol: no, ale poważnie, to będę pamiętać:loveu: Jeździsz z laseczkami na wystawy?[/QUOTE] No spoko hehe nie bo one w typie sa;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Mhmm...;) my jedziemy też na krzywy ryj, będziemy podziwiać:D Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mhmm...;) my jedziemy też na krzywy ryj, będziemy podziwiać:D[/QUOTE] Hm a mnie sie juz nie chce nawet podziwiac;) kiedys jezdzilam.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Co Ty taka staruszka jesteś...?:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Co Ty taka staruszka jesteś...?:evil_lol:[/QUOTE] Tzn jakos brak czasu zawsze i moze checi..;) ostatni raz bylismy moze 3-4 lata temu..akurat pogoda dopisala to sie wybralismy cala familią.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Noo, ja byłam w Ustroniu, pogoda była tak uprzejma, że uprała mnie łącznie z majtkami i po godz się musiałam zawinąć do domu..:roll: ale ja to na tyłku nie usiedzę, dzieciaków nie mam to z TZ jeżdżę sobie:loveu: Quote
Recommended Posts