Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Bolało, ale już zapomniałam;)

Zawód... ciekawy, ale niewdzięczny ;) choć są wspaniałe klientki i generalnie ja lubię jak coś się dzieje. Poza tym lubię słuchać- więc można się na fotelu wygadać do woli:) a Ty czym się zajmujesz?[/QUOTE]
W tej chwili sprzatanie ale niedlugo konczy mi sie kontrakt ale juz jeden kierunek studiow zaczelam a drugi zaczynam na dniach (studia medyczne, nie pielegniarka ale nie salowa - cos pomiedzy) wiec sie nie bede nudzic :diabloti:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to faktycznie ciekawie będziesz miała:)

No ja to się czasami śmieję, że u nas to jak na spowiedzi:D wszystko zostaje w salonie i zawsze staram się jakoś podnieść na duchu;)
Niewdzięczny, bo ja oddaje klientkom serce, a one nie raz wracają tylko wtedy jak ktoś im spie** włosy i trzeba naprawiać...:/

Posted

A ja tu wpadlam przypadkiem bo wiem ze wchodzisz do Pauli..to tez zajrzalam z ciekawoscia ale od razu mowie ze nie czytalam calej galerii pomalu bede nadrabiac..
narazie wiem ze masz male fajne slodkie psiaki:loveu:
pozdrawiam:)

Posted

Arielko wiem coś o tym:roll: dzisiaj po prostu padam na twarz, nie mam siły, a tu jeszcze tyle do zrobienia... Tęsknimy za Tobą:calus:

Myszko jadę jutro po pracy, myślę koło 12-13:) Ja zawsze uważam, jakiś tydzień temu koleżance tak zabili psiaka, trutką na szczury, wykrwawiał się tydzień i nic się nie dało zrobić:placz: Ja jestem mega przewrażliwiona...:roll: zostajemy tam z soboty na nd, jutro coś pozwiedzamy:D o ile nas nie przegonią z tymi moimi małymi Bebokami:loveu:

Pegaza witaj:) bardzo nam miło, tak mam małe Beboki:loveu: a Ty masz yorka wnioskuję ze zdjęcia? :) i nawet nie daleko siebie mieszkamy:lol:

Casablanka będą foty, właśnie mi przypomniałaś, że czas naładować aparacik:loveu:

Posted

A ja juz przebrnelam w koncu nie duzo mialam ;)maluchy cudne :loveu:
a te aniolki co odeszli za TM tez byly sliczne szkoda ze tak sie stalo..:(
no i trzymie kciuki za Dede, nasza Pipi w czasie upalow meczyla sie bardzo..ale ona ma krociutka kufke wiec pewnie stad te dolegliwosci..charczenie..
mam dwa yoraski i dwie swinki morskie :)

Posted

Hahahhahaha :D niech Ci będzie Casablanka:evil_lol:
Będą foty, bo ja uwielbiam robić foty - a teraz tym bardziej, bo moje księżniczki są jak nowe...:loveu: tylko Chiquitke skrzywdziłam:placz:tak jej ciachnęłam pazurka jak się szarpnęła, że miałyśmy mały krwotok:placz::placz::placz: ale już jej lepiej:roll:

No ale poza tym są pachnące i błyszczące, był szamponik, maska, olejki:loveu: ale będzie się miło spać:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Pegaza byłam u Was :) małe masz boskie:loveu: cudowne pycholki:loveu: mam nadzieję na jakiś spacerek koło sarniego stoku:razz:[/QUOTE]
No ba tylko szkoda ze sezon dzialkowy pomalu zamykam;) ale nadrobimy nadrobimy:evil_lol: w przyszlym roku hihi

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No Baaaa!! :evil_lol: nadrobimy, już się wpraszam na grilka:evil_lol: no, ale poważnie, to będę pamiętać:loveu: Jeździsz z laseczkami na wystawy?[/QUOTE]
No spoko hehe
nie bo one w typie sa;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Co Ty taka staruszka jesteś...?:evil_lol:[/QUOTE]
Tzn jakos brak czasu zawsze
i moze checi..;) ostatni raz bylismy moze 3-4 lata temu..akurat pogoda dopisala to sie wybralismy cala familią..

Posted

Noo, ja byłam w Ustroniu, pogoda była tak uprzejma, że uprała mnie łącznie z majtkami i po godz się musiałam zawinąć do domu..:roll: ale ja to na tyłku nie usiedzę, dzieciaków nie mam to z TZ jeżdżę sobie:loveu: