Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja nie wiem, jak Ty możesz jej nie kochać :loveu: Niedobra Mami Rami ;)

Chiwóz w pełnej okazałości :) Dziewczynki wyglądają na usatysfakcjonowane nowa karetą :)

PS Podeślij mi trochę słońca, tak pięknie u Ciebie za oknem.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rami a one w tym wozeczku siedza spokojnie? bo pamietam jak ja za dziecka wozilam ratlerka w wozku dla lalek..to na początku nie podobało sie ale potem juz nawet spala jak lalka hehe

Posted

[quote name='Gosiapk']No ja nie wiem, jak Ty możesz jej nie kochać :loveu: Niedobra Mami Rami ;)

Chiwóz w pełnej okazałości :) Dziewczynki wyglądają na usatysfakcjonowane nowa karetą :)

PS Podeślij mi trochę słońca, tak pięknie u Ciebie za oknem.[/QUOTE]

Tak, myślę, że im się podoba :lol: musiałam dać czarno białe, bo kolory wyszły dziwnie.. :mad:
Słonko to z soboty... bo to są zaległe zdjęcia :siara::siara: dziś nie ładnie u nas...

[quote name='Pegaza']Rami a one w tym wozeczku siedza spokojnie? bo pamietam jak ja za dziecka wozilam ratlerka w wozku dla lalek..to na początku nie podobało sie ale potem juz nawet spala jak lalka hehe[/QUOTE]

Moje są nauczone, bo noszę je w transporterach, więc na hasło 'idziemy' same się ładują do transporterka byleby o nich nie zapomnieć :D

Posted

Jak tu grzeczniutko dzisiaj,chyba nie ta pora...
ale wiesz ten piesek za oknem taki biedniutki,czemu do domciu nie wpuścisz he?
[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/ChiqDeeWiXeni/DSC02743_zpse3c7953b.jpg[/IMG]
a chiwózek super,chciałabym zobaczyc na żywo ;)

Posted

[quote name='Paulinka10']A mi sie od razu rzuciła w oczy :D biedna malunia na dworze trzymana za kare:shake::eviltong:[/QUOTE]

Zgłosić Rami to TOZu, czy Paulinkę do okulisty wysłąć? :hmmmm: ;)

Posted

[quote name='Paulinka10']Ja mam sokoli wzrok przecież;) do TOZu w cziwózku Ramonkę zawieziemy:D
a nasza Rami chyba się znowu nutellą smaruje...[/QUOTE]

:roflt: :roflt: może zrobi sobie zdjęcie w tej nutelli i nam pokaże? :roflt:

Posted

[quote name='Gosiapk']:roflt: :roflt: może zrobi sobie zdjęcie w tej nutelli i nam pokaże? :roflt:[/QUOTE]
Ciu chyba im się spodobało hahah
cekoladowa murzynka Rami hahah

Posted

Heheheh :lol:

Ale tu miło wejść jak tak wesoło jest :loveu:

Folia to taka jak do przyciemniania szyb w samochodzie, tylko złota, naklejona na okno zwykłe.

TOZ mówicie.. uf jak dobrze, że jutro się wyprowadzam, nie znajdą mnie :evil_lol:

Do reszty się nie ustosunkuję :diabloti:
Moje czekoladowe Cioteczki :cool3:

Posted

Znajdziemy,znajdziemy mówiłaś że do Mamy Twojej jakieś 20 minut spacerkiem,podzielimy się na grupy i każda pójdzie w inną strone 20 min:evil_lol:
no ja się nie dziwię jak się u Was tak wyprawia to trza się zasłonić :diabloti:;)