Agnieszka Co. Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 To pewnie tyłeczek mu odżył, wreszcie może normalnie oddychać. Jak z odgłosami - próbuje szczekać? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Kajo jest niesamowity, nie dość, że dwa dni po zabiegu już dawno o nim zapomniał, to jeszcze wczoraj zbojkotował moją Dee :crazyeye: Leżeli razem, a właściwie on na niej i Dee była zadowolona:evil_lol: cały czas łazikowali ze sobą.. no normalnie szok, moja terrorystka go polubiła bardzo:cool3: A jak już jesteśmy przy Dee to wczoraj się uśmiałam... wzięła mojej mamie 100zł, zaniosła do domku i siadła przed nim by ich pilnować.. gdy ktoś się zbliżył to wark i zostawić jej zdobycz - to się nazywa porządny pies :diabloti: Kajuś nie szczeka, jedynie popiskuje jak czegoś chce. Sądzimy, że nie będzie szczekał, a tyłeczek to mu tak goni, że szok :lol: Wczoraj mnie wycałował i tak się cieszył, że go odwiedziłam :loveu: A jak wychodziliśmy to ładował się z Deedee do transportera :evil_lol: hiehiehie Quote
Vilena Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Może Dee chciała za tą stówkę kupić sobie coś ładnego? :D To znaczy, że Kajuś znalazł już swoją miłość :loveu: Nie możesz ich teraz rozdzielić Ciocia! Szukaj domku dla Kajusia gdzieś blisko! :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Aaaa no tak, napisałam, że maluch ma DS, ale napisać kto nim został miałam po operacji - operacja się udała, więc kto zgadnie, gdzie zamieszka na stałe Kajuś :roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Aaaa no tak, napisałam, że maluch ma DS, ale napisać kto nim został miałam po operacji - operacja się udała, więc kto zgadnie, gdzie zamieszka na stałe Kajuś :roflt:[/QUOTE] No jak to gdzie? U Mamy:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Eeee co to za zabawa jak ktoś od razu zgaduje ? :eviltong: Dokładnie tak, Kajosz zostaje w rodzinie - oficjalnie już od zeszłego tyg. Także aktualnie mam 6 sztuk małych gremlinowatych łobuzów, ale obiecaliśmy sobie, że na 7 pozostaniemy i więcej już nie będzie :p Ahh, a ja mam prezent urodzinowy z głowy :roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Aż muszę zacytować siebie:evil_lol: [quote name='RUDA ZUZIA']Cudo maleńkie:loveu: Twoja Mami jeszcze nie poległa pod jego urokiem? A tak swoją drogą kiedy Twoja Mami obchodzi urodzinki bo mi się zapomniało:p[/QUOTE]:roflt: [quote name='Chiquita&DeeDee']Eeee co to za zabawa jak ktoś od razu zgaduje ? :eviltong: Dokładnie tak, Kajosz zostaje w rodzinie - oficjalnie już od zeszłego tyg. Także aktualnie mam 6 sztuk małych gremlinowatych łobuzów, ale obiecaliśmy sobie, że na 7 pozostaniemy i więcej już nie będzie :p Ahh, a ja mam prezent urodzinowy z głowy :roflt::roflt:[/QUOTE] Jak dalej się utrzyma ta "nowa świecka tradycja"urodzinowa,to będzie niezłe stadko:roflt::roflt::roflt: A więc Tzio mamy został przekabacony:evil_lol: Długo się opierał?:roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Yyy... w sumie to był jego pomysł :crazyeye: Tak więc mama nie protestowała :evil_lol: Oj nie tradycji stało się zadość i trzeba będzie wymyślić nową ;) Quote
Agnieszka Co. Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ciekawe czy udało by Ci się zrobić im grupowe zdjęcie :) Quote
Gosiapk Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA'](...) Twoja Mami jeszcze nie poległa pod jego urokiem? A tak swoją drogą kiedy Twoja Mami obchodzi urodzinki bo mi się zapomniało:p[/QUOTE] Zuzia jest jasnowidzem! :) Quote
Ewanka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ale fajna wiadomość :multi: ... maleńtas zostaje w rodzinie :multi: moje gratulacje !!! Quote
Vilena Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Wspaniała wiadomość Rami! :multi: Gratulujemy nowego członka rodziny! Ale Ci się piesku udało! :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Oj dziewczyny dzieje się dzieje, może w sobotę będzie jakieś zdjęcie :loveu: Nie wiem czy się uda grupowe, znaczy grupowe pewnie się i uda, ale czy każdy psiak będzie wyglądał na nim atrakcyjnie to nie wiem:evil_lol: Ciężko będzie 7 psów na jednym zdjęciu uchwycić.. muszę pomyśleć jak to zrobić :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Paulinka10 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Super że maluszek zostaje u Was,gdzie byłoby mu lepiej;) Faceci potrafią czasem zaskakiwać,niby tacy twardziele...ja też mam pozwolenie na coś o czym marzyłam.... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Coo? :D mów.. mów.. mów :) Quote
Pegaza Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Rami ciesze sie ze bedziesz miec malucha u siebie..mi ostatnio przeszedl kolo nosa yorczek zabiedzony..kuzynka za pozno pomyslala o mnie..najlepsze jest to ze ten piesek mial ok 1700 byl malutki tylko ze zaniedbany niedozywiony smierdzacy..podobno przeszedł przez kilka rodzin i zadna go dluzej nie chciala.. Asia czyzby nowy pies bokserek? Quote
Paulinka10 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Daria bokserek to nam sie nie zmieści w tych klitkach niestety,na swoim napewno ale jeszcze troszke musze poczekac... Ramona a powiem chociaż miałam nie mówić,moge być domkiem tymczasowym:multi:ale tylko mikro pieski,takie do 5kg i nie ma szans na zostawienie na stałe,i plan jest taki że tylko znajdy takie które sama sobie znajde(a nie brakuje mi takich,tylko póki co same większe znajduje),nie przez dogo...teraz czatuje na taką malizne która zawsze leżała latem jak jeździłam z dziećmi do szkoły,na środku drogi,zawsze sie zatrzymywałam i mówiłam jej że nie moge jej wziąść i że ma nie leżeć na środku,a ona patrzyła tymi ślepkami zwinięta w kłębek,ma właścicieli ale idiotów...tylko nie wiem czy jeszcze żyje:( Quote
RUDA ZUZIA Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj dziewczyny dzieje się dzieje, może w sobotę będzie jakieś zdjęcie :loveu: Nie wiem czy się uda grupowe, znaczy grupowe pewnie się i uda, ale czy każdy psiak będzie wyglądał na nim atrakcyjnie to nie wiem:evil_lol: Ciężko będzie 7 psów na jednym zdjęciu uchwycić.. muszę pomyśleć jak to zrobić :hmmmm::hmmmm::hmmmm:[/QUOTE] Całe życie byłam przekonana,że 3+3=6:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Dee+Chiq+Wiki+Aronik+Carmen no i + Kajo? Ale pewnie słaba jestem w rachunkach:hmmmm: Quote
Agnieszka Co. Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Całe życie byłam przekonana,że 3+3=6:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Dee+Chiq+Wiki+Aronik+Carmen no i + Kajo? Ale pewnie słaba jestem w rachunkach:hmmmm:[/QUOTE] Przy takiej ilości można sie pogubić :) zresztą jeden w ta jeden w tamtą... A może Rami widzi już oczyma wyobraźni tego brakującego siódmego do kompletu:hmmmm: Quote
Gosiapk Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Agnieszka Co.']Przy takiej ilości można sie pogubić :) zresztą jeden w ta jeden w tamtą... A może Rami widzi już oczyma wyobraźni tego brakującego siódmego do kompletu:hmmmm:[/QUOTE] Ma bujną wyobraźnię, to i wiele rzeczy 'widzi' :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Pegaza']Rami ciesze sie ze bedziesz miec malucha u siebie..mi ostatnio przeszedl kolo nosa yorczek zabiedzony..kuzynka za pozno pomyslala o mnie..najlepsze jest to ze ten piesek mial ok 1700 byl malutki tylko ze zaniedbany niedozywiony smierdzacy..podobno przeszedł przez kilka rodzin i zadna go dluzej nie chciala.. Asia czyzby nowy pies bokserek?[/QUOTE] Jejku biedny yorek.. ale jak bym miała na 'tapecie' jakiegoś bidoka to dam znać. Ludzie są okropni... [quote name='Paulinka10']Daria bokserek to nam sie nie zmieści w tych klitkach niestety,na swoim napewno ale jeszcze troszke musze poczekac... Ramona a powiem chociaż miałam nie mówić,moge być domkiem tymczasowym:multi:ale tylko mikro pieski,takie do 5kg i nie ma szans na zostawienie na stałe,i plan jest taki że tylko znajdy takie które sama sobie znajde(a nie brakuje mi takich,tylko póki co same większe znajduje),nie przez dogo...teraz czatuje na taką malizne która zawsze leżała latem jak jeździłam z dziećmi do szkoły,na środku drogi,zawsze sie zatrzymywałam i mówiłam jej że nie moge jej wziąść i że ma nie leżeć na środku,a ona patrzyła tymi ślepkami zwinięta w kłębek,ma właścicieli ale idiotów...tylko nie wiem czy jeszcze żyje:([/QUOTE] O mamo, ale news.. Podziwiam Cię, bo ja nie daję rady :roll: super! :multi: [quote name='RUDA ZUZIA']Całe życie byłam przekonana,że 3+3=6:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Dee+Chiq+Wiki+Aronik+Carmen no i + Kajo? Ale pewnie słaba jestem w rachunkach:hmmmm:[/QUOTE] Ja za to miałam zawsze 5 z matematyki :eviltong: hiehiehie :evil_lol: [quote name='WeronikaM']czekam na zdjęcie :D[/QUOTE] :) postaram się ;) [quote name='Agnieszka Co.']Przy takiej ilości można sie pogubić :) zresztą jeden w ta jeden w tamtą... A może Rami widzi już oczyma wyobraźni tego brakującego siódmego do kompletu:hmmmm:[/QUOTE] [quote name='Gosiapk']Ma bujną wyobraźnię, to i wiele rzeczy 'widzi' :)[/QUOTE] Tak wyobraźnie mam bujną i taką fajną :evil_lol: a fe Ty brzydka wyobraźnio :diabloti: hihihih Quote
Gosiapk Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Tak wyobraźnie mam bujną i taką fajną :evil_lol: a fe Ty brzydka wyobraźnio :diabloti: hihihih[/QUOTE] Take care what you wish for ;) Quote
Vilena Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ciężko będzie 7 psów na jednym zdjęciu uchwycić.. muszę pomyśleć jak to zrobić :hmmmm::hmmmm::hmmmm:[/QUOTE] Nooo to będzie trudne wyzwanie :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Hehe Gosiu I know :D Vilenko jak bedzie ciężko to zadzwonię po Ciocię fotografkę :loveu: hihih:evil_lol: Quote
Recommended Posts