Baton Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Raczej zapalenie płuc:mad: duszę się jak niewiem, nos mam jak burak.. bleeeehhhh:roll: Kto mnie przytuli?:evil_lol:[/QUOTE] To nieciekawie... Ja też przytulę ! :calus: [quote name='RUDA ZUZIA']A jakie postawił warunki?[/QUOTE] Też bym chciała wiedzieć :D Quote
andegawenka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Kto mnie przytuli?:evil_lol:[/QUOTE] TZ masz:razz: Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiesz co... a ja myślałam, że już po mału planujesz i będzie czekał na mego potomka:diabloti: Ja się zakochałam w jednej suni.. memlałam o nią, a on był nie wzruszony.. po 2 tyg mojego gapienia się na jej zdjęcie i wzdychania powiedział, że 4 pies ok, ale na jego warunkach:diabloti: to ja korzystam oczywiście:evil_lol:[/QUOTE] Planować to ja mogę, co mi tam :D W jakiej suni się zakochałaś? No i gadaj o tych warunkat TZia :mad: Quote
Pegaza Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Jeee Rami Tys jest niemozliwa :evil_lol: a Twoj Tz to juz powinien medal złoty nosic heh mow co to za piesek?:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Igiełka']Romi wiem wiem :evil_lol: co mam zrobić wszak pewne wątpliwości są no ale Tobie:roflt: wierzę na słowo:roflt: :roflt:[/QUOTE] Wiedziałam:multi: w końcu jestem :angel:(:roflt:) [quote name='maryg22']To nieciekawie... Ja też przytulę ! :calus: Też bym chciała wiedzieć :D[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='andegawenka']TZ masz:razz:[/QUOTE] On ciągle w pracy:roll: [quote name='Gosiapk']Planować to ja mogę, co mi tam :D W jakiej suni się zakochałaś? No i gadaj o tych warunkat TZia :mad:[/QUOTE] W takiej jednej wyjątkowej, z hodowli mojej znajomej:loveu: wyraz mordki ma wkurwiony jak Deeduszek.. ale TZ postawił inne warunki i zrezygnowałam z niej. Nie gadam, bo zaraz znajdą się 'przychylni', a nie chcę, aby zrobiło się nie miło:roll: [quote name='Pegaza']Jeee Rami Tys jest niemozliwa :evil_lol: a Twoj Tz to juz powinien medal złoty nosic heh mow co to za piesek?:)[/QUOTE] Hehehe, a tam zaraz medal, niech się cieszy, że ma zaszczyt przebywać z nami:diabloti: J.w. od mojej koleżanki z hodowli :) A ja byłam dziś u lekarza.. no i się doczekałam... dożylne leki, diagnoza duszności to nie żadna grypa ani nic tylko nawrót astmy:mdleje: No i tego mi qrna do szczęścia brakowało:wallbash: Z dobrych wieści na poniedziałek jestem umówiona na rozmowę z Dr. Garncarzem i zobaczymy... trzymajcie kciuki, aby Dee nie trzeba było operować - ja się o to modlę...:modla: Quote
Baton Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] A ja byłam dziś u lekarza.. no i się doczekałam... dożylne leki, diagnoza duszności to nie żadna grypa ani nic tylko nawrót astmy:mdleje: No i tego mi qrna do szczęścia brakowało:wallbash: Z dobrych wieści na poniedziałek jestem umówiona na rozmowę z Dr. Garncarzem i zobaczymy... trzymajcie kciuki, aby Dee nie trzeba było operować - ja się o to modlę...:modla:[/QUOTE] No to kiepsko :shake: Zdrówka Wam życzę i kciuki trzymam, zarówno za Ciebie jak i Dee :kciuki: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 A przytulanko gdzie? Serca nie masz?:evil_lol: Dziękujemy:loveu: Quote
Baton Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']A przytulanko gdzie? Serca nie masz?:evil_lol: Dziękujemy:loveu:[/QUOTE] Wczoraj było :evil_lol: A czy bez serca da się żyć? :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Od dzisiaj myślę, że tak.. :diabloti: Quote
Baton Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Od dzisiaj myślę, że tak.. :diabloti:[/QUOTE] Ooo, przesadziłaś! :evil_lol: Quote
Igiełka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiedziałam:multi: w końcu jestem :angel:(:roflt:) [/QUOTE] wiem aniołkiem z różkami :evil_lol: od zawsze wiadomo że jesteśmy podobne jak dwie krople wody :evil_lol: uu niedobrze że astma przybrała na sile [quote name='Chiquita&DeeDee']A przytulanko gdzie? [/QUOTE] Jaa Jaaa przytulę :calus::calus: mocno i czule Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 :multi: Od razu mi lepiej... tylko Ty Igiełko wiesz czego mi trzeba:calus: jesteśmy jak dwie kropelki wody, czyli dwa grzeczne aniołki:loveu: Quote
Igiełka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:multi: Od razu mi lepiej... tylko Ty Igiełko wiesz czego mi trzeba:calus: jesteśmy jak dwie kropelki wody, czyli dwa grzeczne aniołki:loveu:[/QUOTE] racja rozumiemy się doskonale :) taak taak mega grzeczne i ciche :loveu: a do tego bardzo skromne :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Nic dodać nic ująć - czysta prawda:lol: Quote
Baton Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Grozisz mi?:cool3:[/QUOTE] A co, boisz się? :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Niet, bawi mnie to:evil_lol: Quote
Baton Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Niet, bawi mnie to:evil_lol:[/QUOTE] A jak Ciebie psem poszczuję? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 To go biorę pod pachę i zwiewam:loveu: Quote
Baton Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']To go biorę pod pachę i zwiewam:loveu:[/QUOTE] A kto powiedział że moim? :evil_lol: Te trzy boksery, które Joy dzisiaj obszczekała wynajmę :D Quote
Gosiapk Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) W takiej jednej wyjątkowej, z hodowli mojej znajomej:loveu: wyraz mordki ma wkurwiony jak Deeduszek.. ale TZ postawił inne warunki i zrezygnowałam z niej. Nie gadam, bo zaraz znajdą się 'przychylni', a nie chcę, aby zrobiło się nie miło:roll: (...) Hehehe, a tam zaraz medal, niech się cieszy, że ma zaszczyt przebywać z nami:diabloti: J.w. od mojej koleżanki z hodowli :) A ja byłam dziś u lekarza.. no i się doczekałam... dożylne leki, diagnoza duszności to nie żadna grypa ani nic tylko nawrót astmy:mdleje: No i tego mi qrna do szczęścia brakowało:wallbash: Z dobrych wieści na poniedziałek jestem umówiona na rozmowę z Dr. Garncarzem i zobaczymy... trzymajcie kciuki, aby Dee nie trzeba było operować - ja się o to modlę...:modla:[/QUOTE] Masz rację nie mów na forum. Będzie burza w szklance wody. Podoba mi się Twoje podejście do rozdawania zaszczytów TZiowi :D O qurka, astma, niedobrze, leki dożylnie - brzmi okropnie :shake: Jak długo te leki? Wziewne nie wystarczą? Może masz uczulenie na sierść psią? Dr. Garncarz? CZy to znaczy że przyjeżdżacie do Wawy? Quote
Rose_ Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ty nawet nie wiesz, jak ci zazdroszczę, Rami. :D Ty masz prawie cztery, a ja nie mogę mieć ani jednej. :( Trzymaj się i zdrówka, jeżeli chodzi o tą astmę. Dla Deedusi też kciukasy zaciskam :* Quote
andegawenka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='maryg22'] Te trzy boksery, które Joy dzisiaj obszczekała wynajmę :D[/QUOTE] i co? zignorowały:p Quote
Pegaza Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Rami ale byś uchyliła rabka tajemnicy i napisała jaki kolorek będzie:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='maryg22']A kto powiedział że moim? :evil_lol: Te trzy boksery, które Joy dzisiaj obszczekała wynajmę :D[/QUOTE] Kocham boksery :loveu: Hmm... tylko gdzie ja je zmieszczę?:evil_lol: [quote name='Gosiapk']Masz rację nie mów na forum. Będzie burza w szklance wody. Podoba mi się Twoje podejście do rozdawania zaszczytów TZiowi :D O qurka, astma, niedobrze, leki dożylnie - brzmi okropnie :shake: Jak długo te leki? Wziewne nie wystarczą? Może masz uczulenie na sierść psią? Dr. Garncarz? CZy to znaczy że przyjeżdżacie do Wawy?[/QUOTE] Hahaha, no co, przecież my 4 księżniczki jesteśmy:loveu: hahahah:diabloti: Nie mam na nic uczulenia, to kwestia tego, że mam płuca jak hmm... 8 latek mniej więcej. Już jest lepiej, przeżyję ;) Zobaczę, jutro rozmawiam z nim i jak powie, że należy przyjechać, to tak, wybieram się :) [quote name='Rose_']Ty nawet nie wiesz, jak ci zazdroszczę, Rami. :D Ty masz prawie cztery, a ja nie mogę mieć ani jednej. :( Trzymaj się i zdrówka, jeżeli chodzi o tą astmę. Dla Deedusi też kciukasy zaciskam :*[/QUOTE] Oj tam, nie ma czego zazdrościć, też będziesz miała swojego psiaka :) Dziękujemy za kciuki :) [quote name='andegawenka']i co? zignorowały:p[/QUOTE] Właśnie nie wiem :D [quote name='Pegaza']Rami ale byś uchyliła rabka tajemnicy i napisała jaki kolorek będzie:)[/QUOTE] A kto to wie, zobaczymy.. piękny pies ponoć nie ma koloru :D hehehe ja bym się ku biszkoptowi/ rudemu skłaniała, acz kolwiek zobaczymy :) Quote
Recommended Posts