Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']3 na krzyż??:crazyeye: a mi zarzucają problemy z oczami:diabloti: hahahahah:evil_lol:
Klechaj sobie ... klechaj, nikt Ci nie broni, a że miarka się nabiera:siara::siara::roflt::roflt:[/QUOTE]

Taa i bedzie czerwona kartka hehe
lapki trzyma jak chomik;)
od razu lepiej bez tych zebow heh
[url]http://fotofotki.pl/pliki_img/aeyw2of8j9haax8zaiek.jpg[/url]

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Kochający właściciele.. nie wiem dlaczego jak pojawia się dziecko to pies nagle staje się takim problemem..[/QUOTE]

Myslę, że dziecko to tylko pretekst. Pies już wcześniej zawadzał, a teraz jest powód aby z 'czystym sumieniem' się go pozbyć :shake:

[quote name='RUDA ZUZIA']Dawno mnie tu nie było ,ale monitorowałam:eviltong::evil_lol: (...) [/QUOTE]

Jak się balowało a potem kaca leczyło to i czasu i sił brakło na odwiedziny dogo ;) :D

[quote name='RUDA ZUZIA'] (...)
[IMG]http://fotofotki.pl/pliki_img/v4vbghny067jgaalcs97.jpg[/IMG]

[IMG]http://fotofotki.pl/pliki_img/t801ckh1tqdekz9x08j0.jpg[/IMG][/QUOTE]

Uwielbiam te zdjęcia Pcioły :loveu:

Edited by Gosiapk
Posted

Pegazko będzie czerwona kartka i karniaczek:cool3::cool3::diabloti:

[quote name='Gosiapk']Myslę, że dziecko to tylko pretekst. Pies już wcześniej zawadzał, a teraz jest powód aby z 'czystym sumieniem' się go pozbyć :shake:
Jak się balowało a potem kaca leczyło to i czasu i sił brakło na odwiedziny dogo ;) :D
5 ziarenek? Co Ty Zuziu sobie myślisz, że Romi taka rozrzutna jest? 5 ziarenek to jest dla psów już po diecie, a Pcioła byłaby na diecie, więc tylko 3 sztuki ;)
Myślisz, że tak jej trudno matematyka do 5 idzie, że już czasu brak na zrobienie zdjęć częściej niż raz w tygodniu? Pewnie robi te zdjęcia w weekend, gdy TZ liczy ziarenka w kuchni w niedzielę, bo jest wtedy w domu :eviltong:;)[/QUOTE]

Ekhhmmm.. i kto to mówi? Ile zdjęć od początku naszej znajomości szanowna Pani Małgorzata dodała???:evil_lol::mad::mad:
Nie 5 ziarenek, tylko 15, 25 i 30 gram suchego, 15, 25 i 35 gram mokrego dziennie:razz:
Dawka dostosowana przez moich wetów, optymalna dla wagi każdej z Gremlinek:lol:
Poza tym dostają preparacik wzmacniający na zimę, preparat na stawy i witaminki, oraz olejki:loveu: także dietkę mają dobrą, poza tym między posiłkami mają swoje kabanosiki i kosteczki:loveu: a raz w tyg. biały ser, jajko i jogurcik:lol: no chyba już wyjaśniłam wystarczająco?:cool3:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
Nie 5 ziarenek, tylko 15, 25 i 30 gram suchego, 15, 25 i 35 gram mokrego dziennie:razz:
Poza tym dostają preparacik wzmacniający na zimę, preparat na stawy i witaminki, oraz olejki:loveu: także dietkę mają dobrą, poza tym między posiłkami mają swoje kabanosiki i kosteczki:loveu: a raz w tyg. biały ser, jajko i jogurcik:lol: no chyba już wyjaśniłam wystarczająco?:cool3:[/QUOTE]

Zrehabilitowałaś się, bo już miałam donos do TOZ pisać i w samochód wsiadać jechać do Ciebie po zagłodzone maleństwa ;) :D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']3 na krzyż??:crazyeye: a mi zarzucają problemy z oczami:diabloti: hahahahah:evil_lol:
Klechaj sobie ... klechaj, nikt Ci nie broni, a że miarka się nabiera:siara::siara::roflt::roflt:[/QUOTE]

Buachacha:evil_lol: Wielka mi miarka,wielkości naparstka:p

Posted

[quote name='Pegaza']Taa i bedzie czerwona kartka hehe
lapki trzyma jak chomik;)
od razu lepiej bez tych zebow heh
[URL]http://fotofotki.pl/pliki_img/aeyw2of8j9haax8zaiek.jpg[/URL][/QUOTE]
Zapraszam na wątek Pszczółki.Tam jest więcej zdjęć.Ja tak nie racjonuję zdjęć jak Rami:evil_lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Zapraszam na wątek Pszczółki.Tam jest więcej zdjęć.Ja tak nie racjonuję zdjęć jak Rami:evil_lol:[/QUOTE]

Nio ale w Twoim podpisie brak linka do Pciołowego wątku :/

Posted

[quote name='Gosiapk']Jak się balowało a potem kaca leczyło to i czasu i sił brakło na odwiedziny dogo ;) :D

5 ziarenek? Co Ty Zuziu sobie myślisz, że Romi taka rozrzutna jest? 5 ziarenek to jest dla psów już po diecie, a Pcioła byłaby na diecie, więc tylko 3 sztuki ;)

Myślisz, że tak jej trudno matematyka do 5 idzie, że już czasu brak na zrobienie zdjęć częściej niż raz w tygodniu? Pewnie robi te zdjęcia w weekend, gdy TZ liczy ziarenka w kuchni w niedzielę, bo jest wtedy w domu :eviltong:;)[/QUOTE]

Balować się balowało ale z tym kacem to słabo było:eviltong:

Wiesz,po wpisach Rami,to ona mi wygląda na taką co do 5 umie zliczyć:evil_lol:
Ale zdjęcia nie widziałam:evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']Zrehabilitowałaś się, bo już miałam donos do TOZ pisać i w samochód wsiadać jechać do Ciebie po zagłodzone maleństwa ;) :D[/QUOTE]

Heehehe, to teraz dawaj fotki jakieś:loveu::loveu:

[quote name='RUDA ZUZIA']Buachacha:evil_lol: Wielka mi miarka,wielkości naparstka:p[/QUOTE]

Wielka, a jak:diabloti:

[quote name='RUDA ZUZIA']Zapraszam na wątek Pszczółki.Tam jest więcej zdjęć.Ja tak nie racjonuję zdjęć jak Rami:evil_lol:[/QUOTE]

No naprawdę, hojna jesteś, mój Ty Guru zdjęciowy:modla::loveu::roflt::roflt::roflt:

[quote name='Gosiapk']Nio ale w Twoim podpisie brak linka do Pciołowego wątku :/[/QUOTE]
Właśnie, Twój podpis dawno nie aktualny:shake:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Heehehe, to teraz dawaj fotki jakieś:loveu::loveu: (...)
Właśnie, Twój podpis dawno nie aktualny:shake:[/QUOTE]

Jakieś fotki? Proszę:
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-I2tBLJwxOJU/TzOnPcYrynI/AAAAAAAAB1E/piSl7aWkeVg/s720/DSC00976.JPG[/IMG]

Jak to mój podpis nieaktualny? :-o

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Heehehe, to teraz dawaj fotki jakieś:loveu::loveu:

Wielka, a jak:diabloti:

No naprawdę, hojna jesteś, mój Ty Guru zdjęciowy:modla::loveu::roflt::roflt::roflt:

Właśnie, Twój podpis dawno nie aktualny:shake:[/QUOTE]
Masz rację pora się za Gosię wziąć:evil_lol:

Guru:roflt::roflt::roflt: Splułam klawiaturkę:roflt::roflt::roflt:
A Pcioła jest tu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/205924-Mini-2-szczeniaczki-ratlerek-chihuahua-JU%C5%BB-W-DOMACH[/url]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie Twój tylko Zuzi:D

Widziałam na wątku, poleciłam go pewnej osobie, ale tam zamieszanie jakieś się zrobiło chyba;)[/QUOTE]

I to jakie! :D Po ciężkiej walce się wyprostowało, choć nie obyło się bez kwaśnej miny. Trudno, porządek nie każdemu pasuje, a ja nie chcę już świecić oczami za innych. :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Pegazko będzie czerwona kartka i karniaczek:cool3::cool3::diabloti:

Ekhhmmm.. i kto to mówi? Ile zdjęć od początku naszej znajomości szanowna Pani Małgorzata dodała???:evil_lol::mad::mad:
Poza tym dostają preparacik wzmacniający na zimę, preparat na stawy i witaminki, oraz olejki:loveu: także dietkę mają dobrą, poza tym między posiłkami mają swoje kabanosiki i kosteczki:loveu: a raz w tyg. biały ser, jajko i jogurcik:lol: no chyba już wyjaśniłam wystarczająco?:cool3:[/QUOTE]
A się nam Rami obruszyła:evil_lol:
Półtora deko na psa?:crazyeye::mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dumna jesteś nie?:lol: Jesteś? Powiedz?
Okazało się, że nie głodzę moich maluchów:multi: hahahahahaha:roflt::roflt:

Może podasz nam jadłospis Pciółki?:loveu:[/QUOTE]
Nie mogę bo tu miejsca za mało:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ty jesteś niemożliwa:evil_lol::evil_lol: tyle razy ile ja przez Ciebie parskam na komputer to normalnie... nie do zliczenia:loveu:
Dawaj nie wstydź się:cool3:[/QUOTE]
Kiedy ja z tych wstydliwych:evil_lol: Zobacz jak się rumienię:oops::eviltong: