Pegaza Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']3 na krzyż??:crazyeye: a mi zarzucają problemy z oczami:diabloti: hahahahah:evil_lol: Klechaj sobie ... klechaj, nikt Ci nie broni, a że miarka się nabiera:siara::siara::roflt::roflt:[/QUOTE] Taa i bedzie czerwona kartka hehe lapki trzyma jak chomik;) od razu lepiej bez tych zebow heh [url]http://fotofotki.pl/pliki_img/aeyw2of8j9haax8zaiek.jpg[/url] Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Kochający właściciele.. nie wiem dlaczego jak pojawia się dziecko to pies nagle staje się takim problemem..[/QUOTE] Myslę, że dziecko to tylko pretekst. Pies już wcześniej zawadzał, a teraz jest powód aby z 'czystym sumieniem' się go pozbyć :shake: [quote name='RUDA ZUZIA']Dawno mnie tu nie było ,ale monitorowałam:eviltong::evil_lol: (...) [/QUOTE] Jak się balowało a potem kaca leczyło to i czasu i sił brakło na odwiedziny dogo ;) :D [quote name='RUDA ZUZIA'] (...) [IMG]http://fotofotki.pl/pliki_img/v4vbghny067jgaalcs97.jpg[/IMG] [IMG]http://fotofotki.pl/pliki_img/t801ckh1tqdekz9x08j0.jpg[/IMG][/QUOTE] Uwielbiam te zdjęcia Pcioły :loveu: Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Pegazko będzie czerwona kartka i karniaczek:cool3::cool3::diabloti: [quote name='Gosiapk']Myslę, że dziecko to tylko pretekst. Pies już wcześniej zawadzał, a teraz jest powód aby z 'czystym sumieniem' się go pozbyć :shake: Jak się balowało a potem kaca leczyło to i czasu i sił brakło na odwiedziny dogo ;) :D Uwielbiam te zdjęcia Pcioły :loveu: 5 ziarenek? Co Ty Zuziu sobie myślisz, że Romi taka rozrzutna jest? 5 ziarenek to jest dla psów już po diecie, a Pcioła byłaby na diecie, więc tylko 3 sztuki ;) Myślisz, że tak jej trudno matematyka do 5 idzie, że już czasu brak na zrobienie zdjęć częściej niż raz w tygodniu? Pewnie robi te zdjęcia w weekend, gdy TZ liczy ziarenka w kuchni w niedzielę, bo jest wtedy w domu :eviltong:;)[/QUOTE] Ekhhmmm.. i kto to mówi? Ile zdjęć od początku naszej znajomości szanowna Pani Małgorzata dodała???:evil_lol::mad::mad: Nie 5 ziarenek, tylko 15, 25 i 30 gram suchego, 15, 25 i 35 gram mokrego dziennie:razz: Dawka dostosowana przez moich wetów, optymalna dla wagi każdej z Gremlinek:lol: Poza tym dostają preparacik wzmacniający na zimę, preparat na stawy i witaminki, oraz olejki:loveu: także dietkę mają dobrą, poza tym między posiłkami mają swoje kabanosiki i kosteczki:loveu: a raz w tyg. biały ser, jajko i jogurcik:lol: no chyba już wyjaśniłam wystarczająco?:cool3: Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Nie 5 ziarenek, tylko 15, 25 i 30 gram suchego, 15, 25 i 35 gram mokrego dziennie:razz: Dawka dostosowana przez moich wetów, optymalna dla wagi każdej z Gremlinek:lol: Poza tym dostają preparacik wzmacniający na zimę, preparat na stawy i witaminki, oraz olejki:loveu: także dietkę mają dobrą, poza tym między posiłkami mają swoje kabanosiki i kosteczki:loveu: a raz w tyg. biały ser, jajko i jogurcik:lol: no chyba już wyjaśniłam wystarczająco?:cool3:[/QUOTE] Zrehabilitowałaś się, bo już miałam donos do TOZ pisać i w samochód wsiadać jechać do Ciebie po zagłodzone maleństwa ;) :D Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']3 na krzyż??:crazyeye: a mi zarzucają problemy z oczami:diabloti: hahahahah:evil_lol: Klechaj sobie ... klechaj, nikt Ci nie broni, a że miarka się nabiera:siara::siara::roflt::roflt:[/QUOTE] Buachacha:evil_lol: Wielka mi miarka,wielkości naparstka:p Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Pegaza']Taa i bedzie czerwona kartka hehe lapki trzyma jak chomik;) od razu lepiej bez tych zebow heh [URL]http://fotofotki.pl/pliki_img/aeyw2of8j9haax8zaiek.jpg[/URL][/QUOTE] Zapraszam na wątek Pszczółki.Tam jest więcej zdjęć.Ja tak nie racjonuję zdjęć jak Rami:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Zapraszam na wątek Pszczółki.Tam jest więcej zdjęć.Ja tak nie racjonuję zdjęć jak Rami:evil_lol:[/QUOTE] Nio ale w Twoim podpisie brak linka do Pciołowego wątku :/ Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Gosiapk']Jak się balowało a potem kaca leczyło to i czasu i sił brakło na odwiedziny dogo ;) :D Uwielbiam te zdjęcia Pcioły :loveu: 5 ziarenek? Co Ty Zuziu sobie myślisz, że Romi taka rozrzutna jest? 5 ziarenek to jest dla psów już po diecie, a Pcioła byłaby na diecie, więc tylko 3 sztuki ;) Myślisz, że tak jej trudno matematyka do 5 idzie, że już czasu brak na zrobienie zdjęć częściej niż raz w tygodniu? Pewnie robi te zdjęcia w weekend, gdy TZ liczy ziarenka w kuchni w niedzielę, bo jest wtedy w domu :eviltong:;)[/QUOTE] Balować się balowało ale z tym kacem to słabo było:eviltong: Wiesz,po wpisach Rami,to ona mi wygląda na taką co do 5 umie zliczyć:evil_lol: Ale zdjęcia nie widziałam:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Gosiapk']Zrehabilitowałaś się, bo już miałam donos do TOZ pisać i w samochód wsiadać jechać do Ciebie po zagłodzone maleństwa ;) :D[/QUOTE] Heehehe, to teraz dawaj fotki jakieś:loveu::loveu: [quote name='RUDA ZUZIA']Buachacha:evil_lol: Wielka mi miarka,wielkości naparstka:p[/QUOTE] Wielka, a jak:diabloti: [quote name='RUDA ZUZIA']Zapraszam na wątek Pszczółki.Tam jest więcej zdjęć.Ja tak nie racjonuję zdjęć jak Rami:evil_lol:[/QUOTE] No naprawdę, hojna jesteś, mój Ty Guru zdjęciowy:modla::loveu::roflt::roflt::roflt: [quote name='Gosiapk']Nio ale w Twoim podpisie brak linka do Pciołowego wątku :/[/QUOTE] Właśnie, Twój podpis dawno nie aktualny:shake: Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Heehehe, to teraz dawaj fotki jakieś:loveu::loveu: (...) Właśnie, Twój podpis dawno nie aktualny:shake:[/QUOTE] Jakieś fotki? Proszę: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-I2tBLJwxOJU/TzOnPcYrynI/AAAAAAAAB1E/piSl7aWkeVg/s720/DSC00976.JPG[/IMG] Jak to mój podpis nieaktualny? :-o Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Heehehe, to teraz dawaj fotki jakieś:loveu::loveu: Wielka, a jak:diabloti: No naprawdę, hojna jesteś, mój Ty Guru zdjęciowy:modla::loveu::roflt::roflt::roflt: Właśnie, Twój podpis dawno nie aktualny:shake:[/QUOTE] Masz rację pora się za Gosię wziąć:evil_lol: Guru:roflt::roflt::roflt: Splułam klawiaturkę:roflt::roflt::roflt: A Pcioła jest tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205924-Mini-2-szczeniaczki-ratlerek-chihuahua-JU%C5%BB-W-DOMACH[/url] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Nie Twój tylko Zuzi:D Widziałam na wątku, poleciłam go pewnej osobie, ale tam zamieszanie jakieś się zrobiło chyba;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Zuziu a wpisu o jedzonku to już nie widzisz cooo?:D Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie Twój tylko Zuzi:D Widziałam na wątku, poleciłam go pewnej osobie, ale tam zamieszanie jakieś się zrobiło chyba;)[/QUOTE] I to jakie! :D Po ciężkiej walce się wyprostowało, choć nie obyło się bez kwaśnej miny. Trudno, porządek nie każdemu pasuje, a ja nie chcę już świecić oczami za innych. :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Prawidłowo!:) a ja poleciłam pieska rudego, bo myślałam, że ma więcej niż 8 lat, a takiego staruszka kudłatego szukali;) ale nie wiem jak się skończyło:) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pegazko będzie czerwona kartka i karniaczek:cool3::cool3::diabloti: Ekhhmmm.. i kto to mówi? Ile zdjęć od początku naszej znajomości szanowna Pani Małgorzata dodała???:evil_lol::mad::mad: Nie 5 ziarenek, tylko 15, 25 i 30 gram suchego, 15, 25 i 35 gram mokrego dziennie:razz: Dawka dostosowana przez moich wetów, optymalna dla wagi każdej z Gremlinek:lol: Poza tym dostają preparacik wzmacniający na zimę, preparat na stawy i witaminki, oraz olejki:loveu: także dietkę mają dobrą, poza tym między posiłkami mają swoje kabanosiki i kosteczki:loveu: a raz w tyg. biały ser, jajko i jogurcik:lol: no chyba już wyjaśniłam wystarczająco?:cool3:[/QUOTE] A się nam Rami obruszyła:evil_lol: Półtora deko na psa?:crazyeye::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Dumna jesteś nie?:lol: Jesteś? Powiedz? Okazało się, że nie głodzę moich maluchów:multi: hahahahahaha:roflt::roflt: Może podasz nam jadłospis Pciółki?:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dumna jesteś nie?:lol: Jesteś? Powiedz? Okazało się, że nie głodzę moich maluchów:multi: hahahahahaha:roflt::roflt: Może podasz nam jadłospis Pciółki?:loveu:[/QUOTE] Nie mogę bo tu miejsca za mało:roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ty jesteś niemożliwa:evil_lol::evil_lol: tyle razy ile ja przez Ciebie parskam na komputer to normalnie... nie do zliczenia:loveu: Dawaj nie wstydź się:cool3: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ty jesteś niemożliwa:evil_lol::evil_lol: tyle razy ile ja przez Ciebie parskam na komputer to normalnie... nie do zliczenia:loveu: Dawaj nie wstydź się:cool3:[/QUOTE] Kiedy ja z tych wstydliwych:evil_lol: Zobacz jak się rumienię:oops::eviltong: Quote
Vilena Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Przyszłam tutaj zdjęcia oglądać, a tu co? No właśnie, nic! Nie ładnie! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Zuziu powiedz Cioci po dobroci:loveu::loveu: Vilenko są kilka stron wcześniej, a to nie moja wina, że daleko tylko jednej gaduły:siara::siara::siara::siara: Quote
Vilena Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 No bo ja nie nadążam na tym wątku :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Nie martw się ja też :D Quote
Artemida Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja właśnie też nie,co zdążę przeczytać to tu już coś nowego , gorący wątek:diabloti: Quote
Recommended Posts