Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ryba, warzywa, ryż dla TZ, dla mnie ryba i fasolka szparagowa;) nic wielkiego:D ale to i tak wyzwanie;)[/QUOTE]
To powodzenia! Ja zaraz dam jesc psom i czas na spacer :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dzięki Deer:)

Żarty się skończyły idę gotować:diabloti:
Teraz będzie armagedon, bo ja prawie nigdy nie gotuję:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ooooo to się będzie działo:evil_lol:[URL="http://smajliki.ru/smilie-32721543.html"][IMG]http://s.rimg.info/e7d9c695003f43e8233e05a7f00e0ac5.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ryba, warzywa, ryż dla TZ, dla mnie ryba i fasolka szparagowa;) nic wielkiego:D ale to i tak wyzwanie;)[/QUOTE]

Dieta Dukana? [URL=http://smajliki.ru/smilie-1142615559.html][IMG]http://s19.rimg.info/d3ebbf3b20983cc3818f86f447048905.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu dwa posty wyżej pisałam, że TZ najpierw się całuje z nimi, później ze mną:diabloti:
Więc nie zgadłaś:evil_lol:
Strzelaj dalej:diabloti: (...) [/QUOTE]

To może Ty powinnaś być zazdrosna? ;) :D

Może ... teściowa? :)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahah, nie odpowiedzialne, to jest mission impossible :mdleje: jęczy, kwęczy, dooopę męczy:splat::splat: jakby miał tak leżeć tydzień to ja :grab:

Stwierdzam, że nie ma nic gorszego niż chory facet:diabloti::diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Święte słowa :evil_lol:

[quote name='RUDA ZUZIA']A Tz-owi też ważysz karmę na mini wadze?:evil_lol:
Zdróweńka:lol:[/QUOTE]

:roflt: pewnie tak, dlatego się biedak rozchorował... z niedożywienia :razz:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dzięki Deer:)

Żarty się skończyły idę gotować:diabloti:
Teraz będzie armagedon, bo ja prawie nigdy nie gotuję:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

To może cos kup lepiej, bo jeszcze dostane rozstroju żołądka :diabloti:

Posted

Witaj:)
oo musze wskoczyc do tego nowego lokatora Agi;)

wiec ja tu tez odpowiem ja sie tez caluje ale tylko z jedna Livka..drugiej daje kusiole jak ma pyszczek zamkniety bo chyba nie przezylabym jej odechu swiezosci;)
a Livka czesto mi daje kusiole posylane czyli ja jej mowie Livka daj buziaka a ona mi pokazuje liza czyli koniuszek jezyczka hehe a z rana to jestem przez nia wylizana od szyji po uszy wiec sami widziecie dobrze byc taka umyta i jaka oszczednosc na wodzie mam hehe
Ramona moj tez chory i wczoraj jechalam mu extra do apteki po tabletki bo tak kaszlal ze mnie ciagle budzil..
ciekawe jak Ci wyszedl obiad?
ja dzis robilam golabki :)

Posted

[quote name='Pegaza']Witaj:)
(...) a z rana to jestem przez nia wylizana od szyji po uszy wiec sami widziecie dobrze byc taka umyta i jaka oszczednosc na wodzie mam hehe (...) [/QUOTE]

Jaka oszczędna z Ciebie kobitka :D Tak trzymać!

[quote name='deer_1987']Kuchnia zyje? nie spalona?[/QUOTE]

Zważywszy na to, że Rami się nie odzywa, to chyba już dogaszają pożar :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Kuchnia zyje? nie spalona?[/QUOTE]

[quote name='Gosiapk']Jaka oszczędna z Ciebie kobitka :D Tak trzymać!

Zważywszy na to, że Rami się nie odzywa, to chyba już dogaszają pożar :evil_lol:[/QUOTE]

Myslicie ze pożar?, a może juz na toksykologi leżą:hmmmm:

Posted

Ekhhmm...:diabloti: Chciałam tylko nieśmiało powiedzieć, że ja tu jestem:evil_lol::evil_lol:

Pożaru nie było - wybaczcie, że Was zawiodłam:roflt::roflt:
Toksykologia odpada, bo na widok szpitala bym wyzdrowiała od ręki, mam alergię na takie miejsca:diabloti::diabloti:

Gosiu po 6 latach to mi nawet na rękę:evil_lol:
Obiadek był bardzo dobry, widać jak się człowiek przyłoży to i obiad zrobi:cool3:

Pegazko, to dobrze, czyli nie tylko ja uwielbiam całować się z maluchami (jak to brzmi :splat:) :loveu:
Mi wyszło ok. Ryba dla Tz wylądowała w piecu z warzywami, masełkiem i jajeczkiem, do tego ryż;) ja sobie usmażyłam w panierce i do tego szparagi zielone gotowane z zasmażką:razz: Dała bym sobie za to... hmm.. 3+:multi:

Niniuś... nic, a nic we mnie nie wierzysz:diabloti::diabloti:

Deer i Ty Brutusie:evil_lol::evil_lol:

Nie no i Zuzi to już nawet nie trzeba wspominać, ona mnie bierze zamiast aspiryny:evil_lol: (czy jakoś tak:hmmmm::hmmmm::hmmmm:):evil_lol:

Ale ja Was uwielbiam Łobuziarki:diabloti:

Posted

[QUOTE=Chiquita&DeeDee;18571256

Niniuś... nic, a nic we mnie nie wierzysz:diabloti::diabloti:

Nie no i Zuzi to już nawet nie trzeba wspominać, ona mnie bierze zamiast aspiryny:evil_lol: (czy jakoś tak:hmmmm::hmmmm::hmmmm:):evil_lol:

Ale ja Was uwielbiam Łobuziarki:diabloti:[/QUOTE]

Wierzę, wierzę:iloveyou:

zamiast aspiryny? i co działa Zuziu:razz:

A ja Ciebie bo się nie obrażasz...:loveu:

Posted

A za co się tu obrażać... ja wierzę, że Wy to tak z troski o mnie:evil_lol: hehehe
Dobrze, że wierzysz, to teraz słuchaj uważnie:diabloti: :
"Ninuś kochana, znajdę Ci ślicznego pieseczka"
Dalej wierzysz??:lol::cool3::cool3:

Posted

Haha.....to ja też odpowiem na pytanie;)
Ja to mam kusiole niehigieniczne,Maja liże wszystkich gości (w tym nogi teściowej:roll:)a Tosia zjada kooopy takie parujące jeszcze najchetniej........na codzień sie o tym nie myśli więc sie nie bronie przed buziolkami od moich kudłatych ale po ich wybrykach mówie koniec z buziakami....ale i tak zawsze o tych szczegółach zapominam........fuuuuuuuuuuuuj:evil_lol:

No przyszłam na chwile i wracam do wyra bo zaraza mnie znowu dopadła i żeby nie było że rozsiewam to spadam.........;)

Posted

[quote name='andegawenka']Wierzę, wierzę:iloveyou:

zamiast aspiryny? i co działa Zuziu:razz:

A ja Ciebie bo się nie obrażasz...:loveu:[/QUOTE]
Dział,działa:evil_lol:
Nawet lepiej niż to co bierze Goździkowa:evil_lol:
Za tą toksykologię to bym Cię wyściskała:evil_lol:Uśmiałam się do rozpuku:evil_lol: