D0minika Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 O matko :crazyeye: Ze zdjęcia na zdjęcie coraz gorsze miny i wygibasy, ciekawe co jutro będzie :evil_lol: Quote
Ambra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 narazie cichutko....:-( Polcia domku fajnego szukamy.... Quote
Pestka111 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Na allegro ponad setka i jeden obserwujący... Św. Franciszku dopomóż Quote
chatita Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Pestka111']Na allegro ponad setka i jeden obserwujący... Św. Franciszku dopomóż[/QUOTE] ja terz trzymam kciuki za Pole Quote
Ambra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Dostałam kolejnego maila w sprawie adopcji Poli - od tej samej Pni: > witam dziekuje za szybka odpowiedz bardzo bym chciala p[omoc tej suni i wziasc ja do siebie,mam jeszcze pare pytan skad wiadomo ze ona ma 8mc jakie szczepienia trzeba by jej zrobic jak z transportem ja jestem z gorzowa wlkp co ona lubi jesc, jak do niej podejsc jak juz przyjedzie Ja mialam juz rozne zwierzaki w swoim zyciu,psy zawsze od szczeniakow bralam,wiec nie wiem jak postepowac z przestraszonym pieskiem ze schroniska.... pozdrawiam > :razz: Quote
Ambra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 nie to jest za daleko;( nawet tam nie ma zadnego dogomaniaka! do d....:placz: Pola czuje sie dobrze! szaleje chodzi do pan do sklepu za 4 zł - a własciwie ucieka tam bo tam panie fajnie głaskaja Pole i przychodzis ie poprzytulać! zaczepia do zabawy - humorek jednym słowem jej wrócił! śpi w łozku na Muro lub z jej córeczką! wszystko okey! ale piatek zbliże sia duuuużyyyymi krokami i bezdomność Poli wraca!!!!!:placz: Quote
amikat Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 POLA - kochany piesku - śmigaj do domeczku. Ciebie tak łatwo kochać za te Twoje minki!!!! GDZIE TEN DOMEK!!!! Quote
Tola Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Może jednak - jak pani z Gorzowa zdecyduje się - uda sie zorganizować jakis transport? Zbliżają się święta i moze będzie łatwiej? Trzymam kciuki za dobry domek dla Poli Quote
Asior Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ela i Krzyś jadą w tym tygodniu gdzieś w okolice Lublina (chyba) czy to jest gdzieś w pobliżu(kompletnie nie orietuje się gdzie ten gorzów) Quote
Ambra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Asior']Ela i Krzyś jadą w tym tygodniu gdzieś w okolice Lublina (chyba) czy to jest gdzieś w pobliżu(kompletnie nie orietuje się gdzie ten gorzów)[/quote] heh niestety nie ten kierunek - z Lublina do Gorzowa jest 550 km z sosnowca do Gorzowa 350:shake: we dodatku tam nie ma zadnego dogomaniaka na spotkanie... zreszta to narazie tylko gdybanie!:-( Quote
D0minika Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Rany, jakby ta kobieta z Gorzowa się zdecydowała na Polkę do piątku, to może by się jakoś transport załatwiło? To chyba lepsze niż jakby Polcię znowu trzeba było oddac do schroniska :placz: Quote
Asior Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 dokładnie!!!!! napewno zrzucimy się na paliwo dla kogoś kto by ją zawiózł!!!!! Quote
Ambra Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 i od wczoraj cicho - cichuteńko...choć jak popieprzona sprawdzam pocztę! dziś juz sroda, mamy jeszcze 2 dni...:shake:...nie wiem czy mi nie wyskoczy wyjazd na weekend który z tz planowałam juz od miesiaca. I co wtedy... zero pomysłu...zero...:placz: Quote
Ambra Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 co to nikt do Poli nie zaglada!:mad: dostałam kolejnego maila z Gorzowa: witam serdecznie jestem zdecydowana na pieska ale czekam jeszcze na decyzje meza. Moze krótko powiem cos o sobie mieszkam w bloku(tak jak bylo pytanie),mam 3pokoje wiec sunia bedzie miala gdzie rozrabiac,mam 3 letnia corcie ktora jest bardzo wrazliwa i kocha zwierzatka takze napewno sie polubia.Sunia napewno nie bedzie brana z ta mysla ze dla dziecka piesek......absolutnie Czekam na decyzje meza bo sama nie moge jej podjac bo adopcja pieska to dla nas jak przyjecie czlonka rodziny,wiec nie ma mowy o tym by pozniej znow trafila do schroniska..... Obecnie sie ucze i nie pracuje,mam dosc wolnego czasu,corka w przedszkolu wiec moglabym sie sunia zajac i ja oswajac ze soba i otoczeniem pozdrawiam nic czekamy na decyzje meza!:roll: a wiadomo jak to z chlopami bywa, prawda Pestka;) pozdrawiam Quote
Pestka111 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kurczę, jak się ta kobieta by zdecydowała, to ja zapłace za transport, czy podróż pociągiem. Ambro pogadaj z tą kobietą, po drodze do Gorzowa są inne miasta, Opole, Wrocław, Poznań, a z Poznania to już naprawdę niedaleko. Quote
kinga Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Ambra'] z sosnowca do Gorzowa 350:shake: [B]we dodatku tam nie ma zadnego dogomaniaka na spotkanie[/B]... zreszta to narazie tylko gdybanie!:-([/quote] z Gorzowa WLkp są: - swan - Zosia4 próbujcie się skontaktowac z nimi Quote
D0minika Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kurcze żeby mąż się zgodził :cool3: Może niech ona go jakoś przekona, dziecko do babci, kolacja przy świecach, masaż niech mu robi i chłop będzie pokonany :evil_lol: Quote
Pestka111 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Swan jeździ na trasie Poznań - Gorzów, Gorzów - Poznań I 15 grudnia (w piątek) jedzie Iwa-R z Poznania do Szczecina. Quote
Ambra Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 dzieki! już sie skontaktowalam z Swan! pomoże na miejscu i w transporcie z Wawy albo Poznania - bo tam bywa... ...nic czekamy na dec męża...:sadCyber: Quote
swan Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hej, jak najbardziej mogę pomóc pogadać na miejscu z Panią, podpowiedzieć co robić z pieskiem, sprawdzić domek. W transporcie też mogę pomóc, choćby do Poznania po nią wyskoczyć. Choć nie ukrywam, że super by była pomoc w formie kaski na paliwo, bo ja w ciągu ostatniego miesiąca wysterylizowałam kotkę, wykastrowałam psa , wybudowałam 3 kojce i jeszcze jedna suka czeka na sterylkę, więc koszty miałam :crazyeye: ale czasu mogę trochę poświęcić , nie ma sprawy. to czekam na rozwój sytuacji:lol: Quote
chatita Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 oby sie tylko udalo czekamy na wiesci Quote
Recommended Posts