Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
a burzy się nie boi?

Chyba nie, bo nie skamlał ani nie szczekał wczoraj w nocy, jak była burza. Za to teraz daje czadu;)

Posted

Fajny ten nasz Graf . Dobrze , że bezpieczny u Ciebie Fiera, u nas w schronie chował się biedak przed psami :( . Nie mogłyśmy go znaleźć na wybiegu w ten dzień przed wyjazdem , żeby go wsadzić do osobnego kojca .
Mam nadzieję , że mimo zaawansowanego ;) wieku znajdzie swój domek na stałe . Ja się w nim zakochałam :):):) .

Posted

Piesiu, pewna Pani widziala już zdjecia Grafa ze schroniska,a teraz od Fiery. Na przełomie lipca/sierpnia być moze przyjedzie do Warszawy i pojadę z nią odwiedzić Grafa na żywo. Trzymaj wiec kciuki cały czas zaciśnięte, aby wszystko poszło po mojej myśli ;).

Potwierdzam, nie da się go nie pokochać od pierwszego wejrzenia!

Posted

tanitka napisał(a):
Piesiu, pewna Pani widziala już zdjecia Grafa ze schroniska,a teraz od Fiery. Na przełomie lipca/sierpnia być moze przyjedzie do Warszawy i pojadę z nią odwiedzić Grafa na żywo. Trzymaj wiec kciuki cały czas zaciśnięte, aby wszystko poszło po mojej myśli ;).

Potwierdzam, nie da się go nie pokochać od pierwszego wejrzenia!

Trzymam mooooooooooocno kciuki za kochanego olbrzyma :) .

Posted

Oczka mu łzawią, wczoraj miał w jednym oczku "zielone coś", przemyłam i dziś ok, ale jeśli wieczorem znowu tak będzie, to będę musiała mu kupić kropelki, np.Difadol za 11 zł ma działanie przeciwzapalne. W końcu nie jest młodzutki, ma prawo mieć czasem jakieś drobne problemy ze zdrowiem. Chociaż wczoraj znowu wskakiwał na taras ok.1 m :)

Posted

Oczka dziś w porządku naszczęście:)
To czekamy na powrót Tanitki, może napisze, czy ta Pani przyjedzie zobaczyć Grafka? Napewno by się zakochała i chciała zabrać go do domku, bo on wszystkich rozbraja:)

Posted

piesia napisał(a):
Może jakieś zdjęcia Grafa :lol::lol::lol: ?

Chętnie, ale mój stary aparat ma focha, a nowy popsułam i jest w naprawie... Jak tylko jednemu głupawka minie, albo drugi z naprawy wróci, to cyknę i wyślę:)

Posted

To chyba Grafa widziałam u Ciebie Fiera.
Fajny jest, ludzki pies, duży, miły, szkoda że nie ma własnego domu.
Jak znajdzie go człowiek, będzie go strasznie kochał.......

Posted

Awit napisał(a):
To chyba Grafa widziałam u Ciebie Fiera.
Fajny jest, ludzki pies, duży, miły, szkoda że nie ma własnego domu.
Jak znajdzie go człowiek, będzie go strasznie kochał.......

Prawda, że super psiak z niego :loveu:

Posted

Karmy mamy na ok.1,5 tygodnia, może dwa - daję sygnał wcześniej, żebyście mogły spokojnie podjąć decyzję .
Oczka ok, apetycik dopisuje i humor też. Zakochany jest w Malinie ( pewnie dlatego, że ma cieczkę ;)), jak wychodzę z nią na siusiu ( jest niewidoma, więc sama nie może wyjść), to tupta za nami krok w krok i merda ogonkiem:)

Posted

piesia napisał(a):
Może jakieś zdjęcia Grafa :lol::lol::lol: ?

Udało się :) Grafek odpoczywał i patrzył zdegustowany lekko, jak psiaki wokół szalały ;)