Ati Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 kolejny chlopak potrzebuje pomocy http://www.dogomania.pl/threads/208057-Poważnie-chory-wyżeł-potrzebuje-na-karmę-weterynaryjną.-Kto-mu-pomoże Quote
Fiera Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 tanitka napisał(a):a burzy się nie boi? Chyba nie, bo nie skamlał ani nie szczekał wczoraj w nocy, jak była burza. Za to teraz daje czadu;) Quote
piesia Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Fajny ten nasz Graf . Dobrze , że bezpieczny u Ciebie Fiera, u nas w schronie chował się biedak przed psami :( . Nie mogłyśmy go znaleźć na wybiegu w ten dzień przed wyjazdem , żeby go wsadzić do osobnego kojca . Mam nadzieję , że mimo zaawansowanego ;) wieku znajdzie swój domek na stałe . Ja się w nim zakochałam :):):) . Quote
tanitka Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Piesiu, pewna Pani widziala już zdjecia Grafa ze schroniska,a teraz od Fiery. Na przełomie lipca/sierpnia być moze przyjedzie do Warszawy i pojadę z nią odwiedzić Grafa na żywo. Trzymaj wiec kciuki cały czas zaciśnięte, aby wszystko poszło po mojej myśli ;). Potwierdzam, nie da się go nie pokochać od pierwszego wejrzenia! Quote
margaret Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 to ja trzymam kckiuki za te panią zeby jej zapał do adopcji rósł z kazdym dniem Quote
Katcherine Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Trzymam mocno :). Graf jest przepiekny i taki dostojny ...brakuje mu monokla ;) Fajny pies. Quote
piesia Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 tanitka napisał(a):Piesiu, pewna Pani widziala już zdjecia Grafa ze schroniska,a teraz od Fiery. Na przełomie lipca/sierpnia być moze przyjedzie do Warszawy i pojadę z nią odwiedzić Grafa na żywo. Trzymaj wiec kciuki cały czas zaciśnięte, aby wszystko poszło po mojej myśli ;). Potwierdzam, nie da się go nie pokochać od pierwszego wejrzenia! Trzymam mooooooooooocno kciuki za kochanego olbrzyma :) . Quote
piesia Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jestem , jestem i myślę o Grafie . Jak że by inaczej :) . Każde moje dziecko ;) zostaje w serduchu na zawsze :):):) . Co tam u olbrzymka ? Quote
Fiera Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Oczka mu łzawią, wczoraj miał w jednym oczku "zielone coś", przemyłam i dziś ok, ale jeśli wieczorem znowu tak będzie, to będę musiała mu kupić kropelki, np.Difadol za 11 zł ma działanie przeciwzapalne. W końcu nie jest młodzutki, ma prawo mieć czasem jakieś drobne problemy ze zdrowiem. Chociaż wczoraj znowu wskakiwał na taras ok.1 m :) Quote
Fiera Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tanitka,napisz jak z kasą na/ za Grafka. Pisałam Ci na maila dwie propozycje, ale nie wiem, którą wybrałaś? Quote
Fiera Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 A karmy zjadł juz dwa woreczki, zostały dwa te ciut rozerwane. Quote
Ati Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tatiana na wyjezdzie, jak wroci na pewno sie odezwie:) Quote
Fiera Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Oczka dziś w porządku naszczęście:) To czekamy na powrót Tanitki, może napisze, czy ta Pani przyjedzie zobaczyć Grafka? Napewno by się zakochała i chciała zabrać go do domku, bo on wszystkich rozbraja:) Quote
Fiera Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Sprostowanie - karmy został jeden worek, a nie dwa - gapa jestem :oops: Quote
Fiera Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 piesia napisał(a):Może jakieś zdjęcia Grafa :lol::lol::lol: ? Chętnie, ale mój stary aparat ma focha, a nowy popsułam i jest w naprawie... Jak tylko jednemu głupawka minie, albo drugi z naprawy wróci, to cyknę i wyślę:) Quote
Awit Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 To chyba Grafa widziałam u Ciebie Fiera. Fajny jest, ludzki pies, duży, miły, szkoda że nie ma własnego domu. Jak znajdzie go człowiek, będzie go strasznie kochał....... Quote
Fiera Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Awit napisał(a):To chyba Grafa widziałam u Ciebie Fiera. Fajny jest, ludzki pies, duży, miły, szkoda że nie ma własnego domu. Jak znajdzie go człowiek, będzie go strasznie kochał....... Prawda, że super psiak z niego :loveu: Quote
Fiera Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Karmy mamy na ok.1,5 tygodnia, może dwa - daję sygnał wcześniej, żebyście mogły spokojnie podjąć decyzję . Oczka ok, apetycik dopisuje i humor też. Zakochany jest w Malinie ( pewnie dlatego, że ma cieczkę ;)), jak wychodzę z nią na siusiu ( jest niewidoma, więc sama nie może wyjść), to tupta za nami krok w krok i merda ogonkiem:) Quote
Fiera Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 piesia napisał(a):Może jakieś zdjęcia Grafa :lol::lol::lol: ? Udało się :) Grafek odpoczywał i patrzył zdegustowany lekko, jak psiaki wokół szalały ;) Quote
Recommended Posts