tanitka Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 długo oczekiwane zdjęcia z domu Grafa, też z suczka Zośką. Ale super!!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
klara56 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Witamy bardzo gorąco. Co tu dużo mówić, Graf jest psem idealnym !!!!!!! Spokojny, radosny, bardzo mądry. Obsikał mi trochę mieszkanie, ale było to pierwszego dnia, wiec myślę, że to kwestia stresu. Zofia stosuje różne manewry, aby go sprowokować, ale Graf jest tak uległy,że w rezultacie to ona odchodz z niczym. Wredne babsko :). Na widok smyczy cieszy się jak szczeniaczek, popiskuje, pomrukuje, skacze.Podobnie zreszta na widok miski /pełnej/ :) Dzisiaj ukradł Zośce kość prasowaną,musiałam lecieć kupić jej nową. Dom wariatów.Miał już kontakt z innymi psami, było ok Z WYJĄTKIEM JAMNIKA -WARCZAŁ. Nie może zdecydować się na miejsce i tak sobie biegamy po całym mieszkaniu...:)Do łóżka, ani na kanapę nie próbuje wchodzić, przynajmniej na razie. Dlaczego stracił swój dom ,skoro jest tak cudownum psem?????? Quote
anetek100 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 przecudne foteczki:):):):) o Grafie same dobre rzeczy własnie usłysząłam:) rozmawiałam z jego właścicielka przez telefon,piesek na medal:) aaa jak jamnika spotkał to hehehe nie dziwie się:) to są peiski zaczepno-obronne :) Quote
Ati Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 no i tacy jacys dopasowani i wlosiato i jako parka Quote
tanitka Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Graf i Zośka jak rodzeństwo, ale ona bezdomna suka z Poddębicy, a on z Obornik Wlkp. :) Serce rośnie jak cudowny bezdomny pies trafina na cudownego swojego człowieka.:) Quote
piesia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Cieszę się , ze Graf trafił na taki cudowny domek . Buziaczki dla Grafa od wolontariuszek z Azorka :):):) . Quote
anetek100 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Grafik to fajny facet:):)tuli sie do Pani Ewy, wszystko go interesuje, do każdego merda ogonkiem, można z nim robić co się chce, zero agresji fajny chłopaczek:) mam tez filmik niedługo wstawię w ten post Quote
tanitka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 wspaniale, bardzo się cieszę, że trafił do p. Ewy :) a jaką ładną obrożę ma ! Quote
anetek100 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ja go okresliłam jako taki dziadzio mróz:) taki pocieszny, ma fajne wąsiki i brewki no i ten kolor czarny tyłeczek uda i ogon:):):) Quote
tanitka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 faktycznie, Graf jakby cały oszroniony, choć mrozów jeszcze nie ma ;) i oczka ma już ładne, nie ropiejące :) Quote
klara56 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ''Dziadek "ma tyle energii, że niejeden młodziak by mu pozazdrościł. Jest aktywny i żywy. Kolejny wyżeł, którego nie interesują kaczki.......:) Quote
anetek100 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 tak dziadek tylko z nazwy:) nie zauważyłam, by kulał, nie wiem coś ze stawami miał, jurny dziarski facet:) Quote
margaret Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ale jakoś wyładniał u tej pani Ewy, przystojniak! tak się cieszę jak pomyślę że mógł tak dalej wysiadywać w Obornikach Quote
anetek100 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 krócciutki filmik "dziadka" mroza:):):) dziadek z niego jak widac żaden, to raczej taki oszroniony młodzieniaszek:) http://tinypic.com/player.php?v=dy3i4n&s=7 Quote
tanitka Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 piękny, dostojny i przystojny :) Quote
tanitka Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 dla wszystkich przekazuję pozdrowienia świąteczne od Grafka :) Grafek przedświątecznie stracił jajeczka i dojrzano, że ma tatuaż w pachwinie (??) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
margaret Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Graf widać już domowy na całego:) dzięki Tanitko za wieści do niego Quote
Recommended Posts