aisaK Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 To najlepsza wiadomość tego dnia!!!!Onionek-walcz, ciocie czekają na ciebie.... Quote
anielica Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 aisaK napisał(a):To najlepsza wiadomość tego dnia!!! Tak, tak! Wysyłam parę złotych na Onionka. Zdrowiej kochanie! Quote
Agnie Koty Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 o Bozie, kochane to takie i biedne. Pokaż tym ....... /wstawić odpowiednie słowo/ spod sklepu, że twardziel z Ciebie. Walcz dzieciaku! Quote
anula1959 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Biedne kociątko :shake: , to dobrze , że już ma się lepiej. Quote
anielica Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jak sobie pomyślę, że on tam błąkał się, a potem już tylko leżał, tyle dni, biedny i bezbronny :placz: I ludzie go widzieli i nikt nie ruszył dupy :angryy: No cóż, jakoś tak sobie myślę, że wszystko co damy do nas wraca, a czego nie damy, też do nas wróci :diabloti: Cebulek - trzymaj się kiciu! Biafra, dzięki za niego! Quote
robkowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Bardzo się cieszę że stan Onionka już jest lepszy:multi: oby już tylko same dobre wieści były, trzymam mocno kciuki Quote
Tweety Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Kurcze, jak ja się cieszę, że Cebulek ma się lepiej. Zdrowiej kocinko maleńka, my tu wszyscy trzymamy kciuki za ciebie a Biafrze gorąco dziekujemy:multi: :multi: :multi: Quote
Tiger Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Biafra Strasznie Ci dziekuję ,że go uratowałaś .... Że jesteś WIELKA to już chyba Ci nawet nie muszę pisać, bo ten wątek mówi sama za siebie ....... Onionku , walcz!!! Tyle ciotek Ci kibicuje i wierzy w Twoją siłę i wolę życia ...... Quote
psiuroszczura Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ło Jezu! Tak czytałam wątek i ostatnie wieści o kici, to czytałam i czytałam, chyba ze trzy razy i się pobeczałam. Nigdy nie myślałam, że będę beczała przy kompie! Matko! Tak mi szkoda tej kici! Ze mnie to się ludzie podśmiewali, jak na podwórku dokarmiałam kociska bezdomne... W sumie miałam tych ludzi w dużym poważaniu! Uwielbiam kociska, ale mój TZ woli psy. Mamy jednego wariata i w sumie moznaby go zapoznac z jakims kocikiem, ale mam tez szczurasy, co definitywnie przekreśla przyszłosć kota u nas. Heh.. :/ Trzymam kciuki za Cebulunia kochanego!!! :D Będzie dobrze!!! Jak sobie wyobraziłam co ten kot musiał przejść... Ale, ale! Teraz jest wszystko na dobrej drodze!! Miaucz do nas Onionku!! Quote
Vika_Bari Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja się cieszymy cala naszą futrzaną rodziną. Trzymaliśmy kciuki za Oniona. I trzymamy dalej. Biedne kocisko. Quote
Jowita Poznań Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Onionku zdrowiej dalej, zasługujesz na dobre zycie!! Ciesze sie ze kici sie poprawia! Quote
Patsi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Onionku, trzymamy kciuki-bez przerwy. Zdrowiej kocie! Tyle życia przed tobą! Quote
Celina12 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Biafra-:Rose:-dziękujemy!!!! Onionku-cieszę się,że lepiej z Tobą-zdrowiej dalej :loveu: Quote
Tweety Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 " Biafra pisze: Bardzo smakuje mu pasta calpoet i convalescence. Teraz czekam az pojawią się uboczne produkty przemiany materii donoszę że dzisiejszego dnia Biafra doczekała się tego prezentu i to nie na posłanku, nie obok ale w kuwetce Onionek to zuch chłopak " to juz może byc tylko lepiej:-) Quote
anula1959 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Niezmiernie się cieszę ale kciukasy trzymam dalej! Quote
Tiger Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ufffffffffff..... to już będzie dobrze........ Trzymaj się Onionku !!! kciuki nadal zaciśnięte! Quote
psokot Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Onionku, ślicznie się starasz :). Nadal trzymam kciuki. Quote
zaba14 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ehh... czasem mam wrazenie ze wiekszosc ludzi to po prostu.. ciemnota :angryy: Kotku walcz, ale jak juz do kuwetki doszedł.. to mysle ze bedzie dobrze, a wrecz MUSI byc dobrze :) Quote
anula1959 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A może Biafra coś napisze jak się czuje Onionek? Quote
Biafra Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Bardzo Wam dziekuje za tyle cieplych slów i pierwsze wplaty na leczenie Onionka. Jak tylko doslą mi wyciągi wszystkim podziekuję osobiście . Odbylam z nim poważna rozmowę, zeby się nie wyglupial , bo cala Polska mu sekunduje Popatrzyl na mnie i pomruczal Jest wybitnym zarlokiem. Jak raz zacząl jeść , to teraz glośno się dopomina. Uważam, zeby nie przeciązyć mu jelit. Caly czas dalej dostaje kroplówki na wzmocnienie i uzupelnienie elektrolitów. Jest bystry, kontaktowy, uważny tylko fizycznie jeszcze bardzo slaby Za duzo energii wklada w sprawy nieistotne... Np. zrobil drugi raz q do kuwety , caly zwirek wykopal z ogromną silą na pokój . Na caly pokój . Zuzyl na to calodzienną energie i jak chcialo mu sie potem siku to juz zrobil w poslanko Albo podchodze robic zastrzyki, i tak się cieszy, że go wogóle dotykam , ze bardzo mocno ociera się glową o moje dlonie a potem zasnie mi w polowie czynności. Caly dzień śpi w koszyczku jak pies . Biedactwo maleńkie Jak wstanie to się potwornie zatacza. Ale udalo mi sie spaecjalnie dla Was zdrobic dwa zdjęcia. Przepraszam za jakosć, bo tak sie zataczal ,że wypadl mi z kadru, a potem zasnal i nie bylo sznas na dubel . Jakie ma patykowate nóżki Quote
Tweety Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 hihihi, właśnie przyszłam tutaj wkleić wieści od Biafry :evil_lol: I to jakie wieści :multi: :multi: :multi: a tutaj niespodzianka, juz wszyscy wiedzą jak Cebulek wraca do zycia Quote
anielica Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cebulku, teraz musi być tylko lepiej! Quote
Recommended Posts