Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 836
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

część moich rzeczy ma necianeta (z poprzedniego bazarku) a jeszcze kilka dołożę - bazarku jeszcze nie robiłam i nie umiem i niestety teraz nie mam czasu na jego poprowadzenie, ale myślę ze jak będą fanty to i osoba do poprowadzenia się znajdzie, może Lili da radę?

Posted

Figanna napisał(a):
część moich rzeczy ma necianeta (z poprzedniego bazarku) a jeszcze kilka dołożę - bazarku jeszcze nie robiłam i nie umiem i niestety teraz nie mam czasu na jego poprowadzenie, ale myślę ze jak będą fanty to i osoba do poprowadzenia się znajdzie, może Lili da radę?

Lili narazie nie da rady bo wyjeżdża, ale trzymaj te fanty gdyby po obecnych bazarkach brakło kasy to zabierzemy je od Ciebie :evil_lol:

Posted

[SIZE="5"]Cioteczki w przyszłym tygodniu, najprawdopodobniej w poniedziałek kastracja Szadołka i trzeba też szczepienia porobić. Proszę rozsyłacie, wątek i bazarki bo kasy brakuję i będziemy na minusie...

[SIZE="4"]Rozliczenie w pierwszym poście

Posted

a czy aktualny dom jest w stanie pomoc choc troche w finansach, szczepienia i tak musieliby zrobic, moze cos dorzuca?

a ja sie postaram dzis lub jutro wystawic mu allegro bo zapomnialam calkiem:roll: