Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 836
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

część moich rzeczy ma necianeta (z poprzedniego bazarku) a jeszcze kilka dołożę - bazarku jeszcze nie robiłam i nie umiem i niestety teraz nie mam czasu na jego poprowadzenie, ale myślę ze jak będą fanty to i osoba do poprowadzenia się znajdzie, może Lili da radę?

Posted

[quote name='Figanna']część moich rzeczy ma necianeta (z poprzedniego bazarku) a jeszcze kilka dołożę - bazarku jeszcze nie robiłam i nie umiem i niestety teraz nie mam czasu na jego poprowadzenie, ale myślę ze jak będą fanty to i osoba do poprowadzenia się znajdzie, może Lili da radę?[/QUOTE]

Lili narazie nie da rady bo wyjeżdża, ale trzymaj te fanty gdyby po obecnych bazarkach brakło kasy to zabierzemy je od Ciebie :evil_lol:

Posted

[B]Bazarek zrobiony.
Fajne rzeczy- zapraszam serdecznie!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/211145-PROSTOWNICA-DO%C5%81ADOWANIA-TAK-TAK-UBRANIA-NA-KASTRACJ%C4%98-SZADIEGO-DO-22.07-godz.-20-00[/url][/B]

Posted

[CENTER][B][I][SIZE="5"]Cioteczki w przyszłym tygodniu, najprawdopodobniej w poniedziałek kastracja Szadołka i trzeba też szczepienia porobić. Proszę rozsyłacie, wątek i bazarki bo kasy brakuję i będziemy na minusie... [/SIZE][/I][/B][/CENTER]

[B][SIZE="4"]Rozliczenie w pierwszym poście [/SIZE][/B]

Posted

a czy aktualny dom jest w stanie pomoc choc troche w finansach, szczepienia i tak musieliby zrobic, moze cos dorzuca?

a ja sie postaram dzis lub jutro wystawic mu allegro bo zapomnialam calkiem:roll: