Jump to content
Dogomania

Leszno - Wystawa Championów - 25.02.2007

Recommended Posts

Posted

O, masz! Szukałam w wystawach i nie znalazłam...
Na moje usprawiedliwienie mam tylko to, że ostatni wpis był 4 grudnia br. A więc dosyć dawno...
To chyba trzeba jakoś połączyc te tematy, czy jak...?

[B]Jovi[/B] - mimo sędziego - chyba bym się przejechała. Kto nie ryzykuje - ten nie ma, prawda?:lol:
Pzdr.

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']O, masz! Szukałam w wystawach i nie znalazłam...
Na moje usprawiedliwienie mam tylko to, że ostatni wpis był 4 grudnia br. A To chyba trzeba jakoś połączyc te tematy, czy jak...?

Pzdr.[/quote]

Tematy połączone. Usprawiedliwienie przyjąłęm - Wybaczam :cool1: 8) :diabloti:

Posted

[quote name='daga10011']Mi sedzia tez niezbyt pasuje,ale chyba wystawie mloda w posredniej[/quote]
Daga, w Lesznie na wystawie championów nie ma klasy pośredniej:p , jest jedna championów, w którą wchodzą też championy młodzieżowe.

Posted

[quote name='Asiaczek']
[B]Jovi[/B] - mimo sędziego - chyba bym się przejechała. Kto nie ryzykuje - ten nie ma, prawda?:lol:
Pzdr.[/quote]
Wiesz Asiaczku, ja akurat do TEGO sędziego nic nie mam, same pozytywne wrażenia, a poryzykować chciałabym jeszcze w tylu miejscach więc trzeba to jakoś rozplanować finansowo :cool3:

Posted

[quote name='jovi']Daga, w Lesznie na wystawie championów nie ma klasy pośredniej:p , jest jedna championów, w którą wchodzą też championy młodzieżowe.[/quote]
to bez sensu:crazyeye: :oops: .przeciez 18 miesieczna suka nie ma szans zeby wygrac z dorosla championka:-( .

Posted

[quote name='daga10011']to bez sensu:crazyeye: :oops: .przeciez 18 miesieczna suka nie ma szans zeby wygrac z dorosla championka:-( .[/quote]

Oj tu się nie zgodzę, jak suka ładna to ma szanse

Posted

[quote name='daga10011']to bez sensu:crazyeye: :oops: .przeciez 18 miesieczna suka nie ma szans zeby wygrac z dorosla championka:-( .[/quote]
Więcej optymizmu!
Ja tak miałam: jechałam do Leszna na "championy", żeby zobaczyc, jak to jest na tej wystawie. To było parę lat temu. I wzięłam tylko Felkę. Okazało się, że Felka wygrała z utytułowana suczką. I co? Można?:lol:
Pzdr.

Posted

W bieżącym roku wystawialiśmy naszą Ungę ( wtedy jeszcze Mł. Ch. Pl ) i jej matkę - Aurę ( jako Ch. Pl. ). Niestety byliśmy tylko my. Ale córka wygrała z matką zdobywając brakujące CWC do zwykłago Ch. Pl.

Michał

Posted

Daga, zapewniam, że jest więcej ras długodojrzewających i zapewniam też, że zdaża się, że młodzieżowe championy wygrywają z tymi starszymi;).
Głowa do góry! Ładny pies zawsze się jakoś wybroni:razz:.

Posted

na stronie oddzialu znalazlam cos takiego" [FONT=Garamond, serif][SIZE=4]Wystawcy wnoszą opłatę 80 PLN za każdego psa[B](bez katalogu)[/B]." To nie beda dawali katalogów???
[/SIZE][/FONT]

Posted

Moje pytanie może się wydać wam śmieszne, ale chciałabym zobaczyć jak taka wystawa wyglada wiec ciekawa jestem czy można tak o sobie bez psa przyjechać jako widz i czy wejście coś kosztuje?

Posted

Przyjechać bez psa zawsze można, na każdą wystawę.
A wejście kosztuje, chyba że przyjedziesz z kimś, kto ma zgłoszone więcej niż 1 psa. Wtedy wchodzisz bezpłatnie na to właśnie potwierdzenie.
Pzdr.