Jump to content
Dogomania

Leszno - Wystawa Championów - 25.02.2007

Recommended Posts

Posted

Gratulacje dla wszystkich wystawianych i wystawiajacych ;)

my też mamy się czym pochwalić :D malamuciska :
Tanana YUPIK UNKAS- CWC,NPwR, BOB
TASHUNGA z Radockiej Góry (córeczka Unkasika) CWC,NSwR

oczywiscie jesteśmy dumni

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez sie przyłączam do gratulacji dla dzisiejszych zwyciezców
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='jusiss']Gratuluję wszystkim !!!

Czy mogłabym prosić stawkę Labradorów? Z góry dzięki.[/quote]
PSY
FIGARO Sarracenia
MONTE CARLO Bella Mare
SANDO z Krywaldowej Koliby

SUKI
FREZJA Xandrina
LA GOYANA Herbu Zadora
ZARINA Ekado
ZłOTOWłOSA Górska Fantazja
Pzdr.

Posted

[quote name='massima']Nie wiem czy już było ale BIS przypadł p. Supronowicz i jej mopsowi oraz BIS 3 również p. Supronowicz z akitą amerykańskim[/quote]

Jak to zwykle co roku bywa . :shake:

Posted

[quote name='rodzice']Jak to zwykle co roku bywa . :shake:[/quote]

no na pewno lepszy mops i akita niz maltanczyk. W kazdym razie ja bym dala pierwsze miejsce akicie. Wygladal cudnie! Ale bylo jeszcez kilka psow ktore dala bym na pudlo.
No ale jak ma sie piekne psy ktorych moga pozazdroscic na swiecie to sie wygrywa.

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A czy ja mogę prosic o skye terriery. Bo wiem że jakies były i chyba miejsce na grupie jakiś wziął.:modla: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
PSY
JONATAN Koralia

Pzdr.

Posted

[quote name='rodzice']No właśnie !Jednak jest jak jest i jak mówił Pawlak w polskiej starej komedii - czas było przywyknąć.[/quote]

No cóż stworzona została nowa tradycja wystawy championów - nieodłączna tradycja - zawsze na pudle :diabloti:

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A czy ja mogę prosic o skye terriery. Bo wiem że jakies były i chyba miejsce na grupie jakiś wziął.:modla: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Sirion tak wszedł do najlepszej trojki.. ale kiedy odpadł nie wiem;)

A zobacice jak sa wystawy championow w europie? zwykle wygrywaja te psy ktore najwiecej razy wygrywaly w ciagu ostatnich sezonu.
System mi ten nie odpowiada jaki jest na championach.. ale zawsze mowilam ze to juz wystawa- zabawa, a bardziej powaznie mozna traktowac normalne wystawy.