TANANA Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Gratulacje dla wszystkich wystawianych i wystawiajacych ;) my też mamy się czym pochwalić :D malamuciska : Tanana YUPIK UNKAS- CWC,NPwR, BOB TASHUNGA z Radockiej Góry (córeczka Unkasika) CWC,NSwR oczywiscie jesteśmy dumni Quote
Asiaczek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Tanana, ja juz Wam gratulowałam, ale co mi szkodzi zrobić to jeszcze raz? [SIZE=4][COLOR=Red][B]GRATULACJE!!![/B][/COLOR][/SIZE] Pięknie wyglądaliście razem... pzdr. Quote
donya Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ja tez sie przyłączam do gratulacji dla dzisiejszych zwyciezców :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
christoph Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Po adresem [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46311[/URL] dostępna już pierwsza część zdjęć z wystawy, dalsza część już tutaj, za chwilę... Quote
jusiss Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Gratuluję wszystkim !!! Czy mogłabym prosić stawkę Labradorów? Z góry dzięki. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='jusiss']Gratuluję wszystkim !!! Czy mogłabym prosić stawkę Labradorów? Z góry dzięki.[/quote] PSY FIGARO Sarracenia MONTE CARLO Bella Mare SANDO z Krywaldowej Koliby SUKI FREZJA Xandrina LA GOYANA Herbu Zadora ZARINA Ekado ZłOTOWłOSA Górska Fantazja Pzdr. Quote
iza Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dla wszystkich ogromne gratulacje ! Bardzo prosze o PONy były tylko 2 Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='iza']Dla wszystkich ogromne gratulacje ! Bardzo prosze o PONy były tylko 2[/quote] PSY ALASZ z Gangu Długich SUKI AFERA Riendall Pzdr. Quote
rodzice Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='massima']Nie wiem czy już było ale BIS przypadł p. Supronowicz i jej mopsowi oraz BIS 3 również p. Supronowicz z akitą amerykańskim[/quote] Jak to zwykle co roku bywa . :shake: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Może po 2 wygranych wystawach, powinni zakazywać udziału, co?:lol: Bo tak, to inni nigdy nie będa mieli szans...i na co jej 2 dodatkowe telewizory?:crazyeye: pzdr. Quote
rodzice Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jestem za . moze wtedy psy ozdobne długowlose miałyby wiecej szans . Quote
rodzice Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No właśnie !Jednak jest jak jest i jak mówił Pawlak w polskiej starej komedii - czas było przywyknąć. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ...i jak mówią nasi byli Bracia; ...Prywykniesz, a kak nie prywykniesz - padochniesz... Nic to. Musimy robić swoje. Ona i tak ostatnio nie ma dobrej passy.:evil_lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='sabra']Czy mogę prosić o stawkę podhalanów?[/quote] PSY BENIO z Dębowego Zacisza Pzdr. Quote
flashka-g Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='rodzice']Jak to zwykle co roku bywa . :shake:[/quote] no na pewno lepszy mops i akita niz maltanczyk. W kazdym razie ja bym dala pierwsze miejsce akicie. Wygladal cudnie! Ale bylo jeszcez kilka psow ktore dala bym na pudlo. No ale jak ma sie piekne psy ktorych moga pozazdroscic na swiecie to sie wygrywa. Quote
sylrwia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Tylko sędzia z Czech wyłamywał się przy czerwonych kolorach. Quote
bajadera Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A czy ja mogę prosic o skye terriery. Bo wiem że jakies były i chyba miejsce na grupie jakiś wziął.:modla: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A czy ja mogę prosic o skye terriery. Bo wiem że jakies były i chyba miejsce na grupie jakiś wziął.:modla: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] PSY JONATAN Koralia Pzdr. Quote
flashka-g Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='sylrwia']Tylko sędzia z Czech wyłamywał się przy czerwonych kolorach.[/quote] bo maltanczyk byl z Czech;) Quote
massima Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='rodzice']No właśnie !Jednak jest jak jest i jak mówił Pawlak w polskiej starej komedii - czas było przywyknąć.[/quote] No cóż stworzona została nowa tradycja wystawy championów - nieodłączna tradycja - zawsze na pudle :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='narisowa']a ja bardzo proszę o setery gordony[/quote] PSY BENITO Shadow DREAMER Misialinka TODDY Klan Basów[B] Pzdr. [/B] Quote
flashka-g Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A czy ja mogę prosic o skye terriery. Bo wiem że jakies były i chyba miejsce na grupie jakiś wziął.:modla: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Sirion tak wszedł do najlepszej trojki.. ale kiedy odpadł nie wiem;) A zobacice jak sa wystawy championow w europie? zwykle wygrywaja te psy ktore najwiecej razy wygrywaly w ciagu ostatnich sezonu. System mi ten nie odpowiada jaki jest na championach.. ale zawsze mowilam ze to juz wystawa- zabawa, a bardziej powaznie mozna traktowac normalne wystawy. Quote
Recommended Posts