tayga Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ogromne stado :( Koniecznie trzeba zrobić wydarzenie na fb. Samo udostępnianie strony (tak tu trafiłam) niewiele daje. Quote
Agata69 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Mamy pierwszy dom, i to od razu stały. szczeniak ze zdjecia jedzie w prztszła niedziele do Iwony. Hurra!!!! Quote
RudaFoto Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 u nas w domu też pełna radość :) Już zamawiamy miski, obróżki, smycze :D no i oczywiście nad imieniem myślimy :) Quote
wellington Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Agata69 napisał(a):Mamy pierwszy dom, i to od razu stały. szczeniak ze zdjecia jedzie w prztszła niedziele do Iwony. Hurra!!!! Dom sprawdzony ? W razie czego w Zabrzu sa swietne dziewczyny do sprawdzania domkow :) Quote
Agata69 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 wellington napisał(a):Dom sprawdzony ? W razie czego w Zabrzu sa swietne dziewczyny do sprawdzania domkow :) No to poprosimy o kontakt, ale moja intuicja mile mnie łechce. Quote
RudaFoto Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Zapraszamy, chętnie się spotkamy i wypijemy kawę lub herbatę :) Quote
wellington Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Agata69 napisał(a):No to poprosimy o kontakt, ale moja intuicja mile mnie łechce. Sama wiesz ze Twoja intuicja juz Cie kiedys mocno zawiodla ! RudaFoto - to nie ma z Toba nic do czynienia :) Chodzi o dawne "wpadki".... RudaFoto, a zgodzilabys sie na wizyte przedadopcyjna przez jakas ciotke zabrzanska ? Moznaby ew. poprosic Mysie z tego watku : http://www.dogomania.pl/threads/25986-SCHRONISKO-W-ZABRZU-p%C4%99ka-w-szwach!-Potrzebujemy-Waszej-POMOCY!/page348 Quote
RudaFoto Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 oczywiście że się zgodzimy :) wiem, że zawsze lepiej sprawdzić dom do którego zwierzak powędruje, także doskonale rozumiemy sytuację. Zapraszamy do nas, nr do siebie podałam wyżej, więc jeśli mogę prosić o kontakt telefoniczny od osoby, która nas odwiedzi, tak*żebyśmy mogły się umówić na konkretny dzień. Quote
wellington Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 RudaFoto - dziekuje ! Zaraz napisze do Mysi. Quote
Plicha Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Bardzo się cieszę że maluszek będzie miał domek, teraz czas na pozostałe no i na dorosłe psiaki. Wiadomo tak chociaż w przybliżeniu kiedy może nastąpić zajęcie terenu tego pana? Quote
marzenkap Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 jestem na zaproszenie Agata69, niestety ale z dt nic nie pomogę:-( ale mogę wysłać 50zł ,Agatko daj mi znać na jakie konto mam je wysłać. Kurcze masa psiaków:shake: Quote
Justyna Klimek Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Konto podane jest w pierwszym poście - dzięki :) Quote
RudaFoto Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 czy mogę prosić o jakieś większe foto któregokolwiek psiaka, a najlepiej takie na którym jest kilka psiaków, zrobię plakaty i może uda mi się uzbierać karmę, albo środki higieny, czy posłania. Mam masę zwierzolubnych znajomych, a poza tym współpracuję z klubem fitness w moim mieście, więc mimo iż są wakacje, jest szansa że coś uzbieram. A za tydzień w niedziele i tak tam po psiaka jedziemy (liczymy że wizyta przed-adopcyjna przebiegnie pozytywnie) :) jak mogę prosić o fotę na mejla: [email protected] ps jak już będę w schronie to też mogę pofocic psiaki jeżeli będzie taka potrzeba :) Quote
wellington Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 RudaFoto, dostalam od Mysi wiadomosc ze wizyte przedadopc. mozna sobie darowac bo Cie zna i wie ze jestes w porzadku :) Agato, tym razem twoja intuicja Cie nie zawiodla :multi::multi::multi: Quote
RudaFoto Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jeżeli Mysia pracuje w psitulu w zabrzu to faktycznie się znamy :) Quote
wellington Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 RudaFoto napisał(a):Jeżeli Mysia pracuje w psitulu w zabrzu to faktycznie się znamy :) Swiat jest maly...:) Quote
Alekssandra Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 :multi::multi::multi:Ciesze sie bardzo z pierwszej uratowanej psinki, moja deklaracja została wpłacona w dniu deklarowania a paczuszka pójdzie jak najszybciej. RudaFoto :sweetCyb::iloveyou::klacz: Quote
Kava Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 wpadam tu tak bez zaproszenia.... i rece mi opadaja, sama mam pod "opieka" przytulisko znajdujace sie w podobnej sytuacji , dwoje sie i troje aby tam karmy starczylo, a tu nastepne takie nieszczescie..... Agata jak dobrze , ze Justyna jest z wami. Kastracje i sterylizacje naturalnie tutaj najbardziej konieczne.... Nieszczescia sporo, a jak pan daje sobie psychicznie rade? mam nadzieje , ze sie nie zalamuje i cale swoje sily i energie wklada w swoje "dzielo"? Wazne, ze jestescie z nim, wspolnie dacie rade...!!!! Quote
RudaFoto Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Alekssandra my również się cieszymy :) już przygotowujemy wyprawkę ;D Quote
xxxx52 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Mam nadzieje ,ze na tych szczeniakach zakonczy sie powiekszanie duzej 50 grupy psow niekastrowanych? Quote
izatemka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Iwona (znaczy RudaFoto) jest przemaglowana wcześniej przez Labradory.info (znaczy osobiście przez mnie :razz:) i żadnych wizyt nie trzeba (w mojej opinii oczywiście ;) ) Quote
RudaFoto Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 izatemka napisał(a):Iwona (znaczy RudaFoto) jest przemaglowana wcześniej przez Labradory.info (znaczy osobiście przez mnie :razz:) i żadnych wizyt nie trzeba (w mojej opinii oczywiście ;) ) No witam i tutaj :) Dziś z Ryśkiem rozmawiałam o tych psiakach :D Quote
Agata69 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jestem na chwile w domu, więc nadrabiam zaległosci. kotek jest juz W DT u Kosu - najlepsze co go mogło spotkac. Obecnie waża się losy sterylizacji, czyli czekamy na decyzje ile dostaniemy. Mamy 30 suk razy 170 to daje ponad 5.ooo!!! Kazdy grosz się liczy. Kazda sterylka to krok do przodu. W czwartk piersze 4 suki stracą macice, robimy je mino ze jeszcze nie mamy kasy. Ale to jedyna , poczciwa droga wyjscia z tego stanu. Amen. Mam ambicje zeby wykastrować tez psy. Bardzo, bardzo prosze o ogłaszańię szczeniaków. Przesyłąjcie tekst i zdjecia mailem do znajomych (post 87) z prosba o przesylanie dalej - tą metoda uratowałam kiedys psu życie. Skupmy sie na tych szczeniakach, szybciej pomozemy innym psom jak one pójda do domów. Odpowiadam na pytanie, dot. stanu psychicznego tego pana: znalazłam złamanego, bezradnego człowieka, który dzieki nadziei dostał zastrzyk dobrj energii. xxxx52 rozumiem ze twoje pytanie jest retoryczne. RudaFoto, zaraz wysyłam ci fotki. Na marginesie: minęłam juz jakis czas temu czwartą dekade i powinnam powoli wychodzić z ADHD. Dziwne, bo u mnie się nasila... Quote
xxxx52 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 czy psiaki beda mialy opisy ze zdjeciami na watku? Quote
Recommended Posts