Kava Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Dzień naszego zjazdu SZEPTOS. zbliża się wielkimi k.okami! Ja potwie.dzam swoją na nim obecność! Wiem, że Ewa i Ania też na sto p.ocent będą. Kto jeszcze??? PS: Ewa, kied. zajedziesz do .okitna? Ryniu123: mam. nadzieję, że p.z.będziesz na zlot !!! wyjezdzam w czwartek wczesnie rano, okolo 14-tej powinnam byc u ciebie.... a na kiedy planujesz wyjazd do Krzykosow? da sie chociaz w przybluzeniu okreslic w ile osob bedziemy ? Quote
Justyna Klimek Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Kava napisał(a):wyjezdzam w czwartek wczesnie rano, okolo 14-tej powinnam byc u ciebie.... a na kiedy planujesz wyjazd do Krzykosow? da sie chociaz w przybluzeniu okreslic w ile osob bedziemy ? M.ślę, żeb. w.jechać w piątek z .ana... Niestet., nie wiem, ile osób... Quote
Justyna Klimek Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Cz. mam jut.o zamówić tabletki na .obaki, coś na pchł. i nivalin dla K.ecika u weta? We czwa.tek mogłab.m odeb.ać. Na pewno zakupię odpchlenie dla K.z.kosian, więc składajcie zamówienia, jeśli to pot.zebne :] Quote
kaja69 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Justyna,oczywiście jeśli tylko masz mozliwośc ja jestem za Nivalinem,co prawda parcia nie ma,bo na najbliższe dni jest zabezpieczony,ale przed nim jeszcze miesiące z tym lekiem... Mam dzisiejsze zdjęcia psiaków z dt,sprawdzaja czy pranie jest dobrze złożone...ale nie dam rady dzisiaj juz wstawić... Quote
Justyna Klimek Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='kaja69'] Mam dzisiejsze zdjęcia psiaków z dt,sprawdzaja czy pranie jest dobrze złożone...ale nie dam rady dzisiaj juz wstawić... łeee, szkodaaaa... Dzisiaj zapłaciłam już całość za sterylizacje włocławskim wetkom!!!! Dostaliśmy duży zastrzyk pieniędzy od pewnej naszej Przyjaciółki!!! Spłynęły także pieniądze z bazarków - Martika@Aischa: kasa dotarła! Dziękujemy :cool1::cool1::cool1: Quote
Kava Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Dzień naszego zjazdu SZEPTOS. zbliża się wielkimi k.okami! Ja potwie.dzam swoją na nim obecność! Wiem, że Ewa i Ania też na sto p.ocent będą. Kto jeszcze??? PS: Ewa, kied. zajedziesz do .okitna? Ryniu123: mam. nadzieję, że p.z.będziesz na zlot !!! [quote name='Justyna Klimek']Cz. mam jut.o zamówić tabletki na .obaki, coś na pchł. i nivalin dla K.ecika u weta? We czwa.tek mogłab.m odeb.ać. Na pewno zakupię odpchlenie dla K.z.kosian, więc składajcie zamówienia, jeśli to pot.zebne :] Justynko dla nas tak jak mowielam, na robale dla kotow i psow, oraz na pchly i inne gady takze dla psow i kotwo... bardzo prosze.. Quote
Guest Ryniu123 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Ryniu123: mam. nadzieję, że p.z.będziesz na zlot !!! Oj musiałem narozrabiać, że mnie na "tłusto" wymieniono :) Dzisiaj rozmawiałem o tym z Anią, ona wie o co chodzi. Jeśli wpadnę, a bym chciał bardzo, to na krótko. Jesteście wspaniali i chciałbym być z Wami. Jak mnie nie będzie to kara mnie nie uniknie i psy z krzykosów dostaną ode mnie pomoc. Quote
kaja69 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ryniu,ja jeszcze dzisiaj z Tobą porozmawiam :) Justyna,możesz mi przesłać jakis tekścior dla tej małej suczynki-szczeniorka,zamówiłam dla niej pakiecik ...zdjęcia mam...na jakie województwo dac ogłoszenia??? damy radę na całą Polskę???hi hi A teraz obiecane zdjęcia z wczoraj :) Quote
kaja69 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 O tak ,u koleżanki kanapy do dyspozycji psiaków :) i korzystaja z tego wszystkie :) i dzikusy i zsocjalizowane,żadne przed kanapa nie ucieka :) Nawet mój Wilczuś,który był wtedy totalnie dziki,przy nim krzykosianie to pestka, korzystał z kanapy bez problemu,mam nawet zdjęcia jak z kołami do góry sie wyleguje :) Justyna i jeszcze czyj tel i mail do kontaktu ... Quote
Kava Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 przylatuje jutro na miotelce i bede ciagnela za soba saneczki dla pani Doroty.... otwierac bramy...... Quote
zioberek87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 bidulki.... dziś będę studiować cały wątek... Quote
kaja69 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kava napisał(a):przylatuje jutro na miotelce i bede ciagnela za soba saneczki dla pani Doroty.... otwierac bramy...... Tylko nisko i powoli ...lądowiska przygotowane :) zioberek87 napisał(a):bidulki.... dziś będę studiować cały wątek... No nie wiem czy w jeden dzień sie wyrobisz :) Quote
Justyna Klimek Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Suczka biszkoptowa: imię robocze: Wera Urodzona w pierwszej połowie sierpnia 2O11 roku. Jedyna dziewczynka w miocie, najbardziej subtelna, najpiękniejsza! Jej bracia już grzeją się w ciepłych domkach. Wera została sama... Jeśli chcesz dać jej ciepły i kochający dom - zadzwoń lub napisz: 605 052 525 – Zbyszek, zb[email protected] Myślę, że na województwo kujawsko-pomorskie i wielkopolskie. Ja mam ostatnio niewyróbkę.... Cieszę się, że się pojut.ze spotkamy:] Quote
kaja69 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ogłoszenia zamówiłam :) teraz cierpliwie czekamy :) Justyna,w piatek poprosze o przypominacza co mam zabrać,dobra??? Mopsik była dzisiaj pierwszy raz w mieście ...najpierw jazda samochodem,która odbyła sie juz bez sensacji,potem spacer pod centrum handlowe ze szklanymi,rozsuwanymi drzwiami...Mopsik trzymała cały czas fason,nerwy puściły pod szklanymi drzwiami i ...no wiecie,ale opiekunowie szybciutko sprzatnęli i nikt nie zauważył:cool3:,potem stali z jakies 15 min ,bo Mopsik z zainteresowaniem przygladała sie wszystkiemu...poza tym cała droga spacerku była bardzo dokładnie wywąchana,co do jednego kamyczka...w każdym razie Mopsik spisała się dzisiaj na medal :) żadnej paniki ,żadnego strachania :) Ja się tez nie moge doczekać do spotkania:) Quote
Drzagodha Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 To pobawcie się również za mnie, bo ja niestety nie przyjadę... Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Justyna Klimek']łeee, szkodaaaa... Dzisiaj zapłaciłam już całość za sterylizacje włocławskim wetkom!!!! Dostaliśmy duży zastrzyk pieniędzy od pewnej naszej Przyjaciółki!!! Spłynęły także pieniądze z bazarków - Martika@Aischa: kasa dotarła! Dziękujemy :cool1::cool1::cool1: Bardzo się cieszę :) buziaki dla całego zwierzyńca :* Quote
kaja69 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Drzagodha']To pobawcie się również za mnie, bo ja niestety nie przyjadę... Jagoda,Ty to wiesz jak człowiekowi zepsuc humor... [quote name='Martika@Aischa']Bardzo się cieszę :) buziaki dla całego zwierzyńca :* Psiaki przyjmuja buziaki tylko osobiście :) Justyna i Kava pewnie nie zajrza dzisiaj,bo sobie juz gadaja :) a ciekawe ,o której planuja przyjazd do Krzykosów ??? Quote
Basia1244 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Zapraszam serdecznie po obróżki, szelki, smycze na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2167...-listopada-%29 Quote
Justyna Klimek Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Zapraszam serdecznie na sabat: od jutra do co najmniej niedzieli!!! Będziem. na miejscu około piętnastej zero zero:} Quote
Martika&Aischa Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Przesyłeczki odebrane :) bazarek rozliczony :) Przelewam psiakom 117 zł na wskazane konto :) Jak dolecą pięknie proszę o potwierdzenie na tym bazarku : http://www.dogomania.pl/threads/215267-Rozliczamy-)-Dziękujemy-)-ubranka-od-S-do-XL-...dodatki-do-domu-...Zapraszamy-20.00/page17 Dziękuję :) Justynko jak znajdziesz chwilkę potwierdź na bazarku co by mnie o "przywłaszczenie" nie posądzono ;) A buziory mam nadzieję że jeszcze będę miała okazję przekazać zwierzyńcowi osobiście :* Quote
Drzagodha Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 kaja69 napisał(a):Jagoda,Ty to wiesz jak człowiekowi zepsuc humor... No niestety... Mówiłam od początku, że mi termin nie leży. Latam jak głupia, bo impreza w niedzielę. Zaraz muszę lecieć do urzędu, później odebrać puchary... Nie ma lekko. Quote
wapiszon Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ataK napisał(a):Bawcie się dobrze, Wiedźmy ;) I latajcie nisko i powoli :) Quote
Recommended Posts