Paja Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Marta K. spróbuj dać jej surowe warzywa i owoce,tego jej nie dawałam.Ale np.moje psiaki uwielbiają wciągać jabłka i marchewki i jak im się nudzi to im daje jako gryzaka/przysmak Quote
Marta.K Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Witam wszystkich :) wrzucam zdjęcia z wczorajszego spaceru: Dziś rano złapał nas deszcz, co nam wcale nie przeszkodziło w zdobywaniu okolic. Kolejne zdjęcie już z domu: Znikam teraz z Fugą na balkon, poczeszę trochę jej gęste lśniące włochy :) Pozdrawiamy! Quote
Marta.K Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Paja napisał(a):Marta K. spróbuj dać jej surowe warzywa i owoce,tego jej nie dawałam.Ale np.moje psiaki uwielbiają wciągać jabłka i marchewki i jak im się nudzi to im daje jako gryzaka/przysmak :) Fuga dostała dziś gotowaną marchewkę i okazało się, że ją lubi. O jabłkach nie myślałam, zobaczymy - może też lubi? Quote
kinga_kinga7 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Marta.K napisał(a):Witam wszystkich :) wrzucam zdjęcia z wczorajszego spaceru: Dziś rano złapał nas deszcz, co nam wcale nie przeszkodziło w zdobywaniu okolic. Kolejne zdjęcie już z domu: Znikam teraz z Fugą na balkon, poczeszę trochę jej gęste lśniące włochy :) Pozdrawiamy! już się chyba zadomowiła;) cudne fotki:) Quote
Marta.K Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 :) Kolejne zdjęcia poniżej. Panna Fuga już zadomowiona. Bacznie obserwuje sąsiadów na podwórku: a na spacerach buszuje w krzakach (ja razem z nią :) ): I tak minął już tydzień jak Fuga mieszka z nami... Quote
Marta.K Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Paja napisał(a):Marta K. spróbuj dać jej surowe warzywa i owoce,tego jej nie dawałam. Tak tak, Fugucha lubi jabłka :) Wie co zdrowe! Quote
danusiadanusia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 dobrze, że znalazła taką wspaniałą pańcię, która dostarcza jej tyle miłości i witamin. pozdrawiam Quote
Paja Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Dzięki Marta za relacje i zdjęcia.Widzę ze dziewczynka ma się znakomicie. Quote
kinga_kinga7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 zapraszam na bazarek cegiełkowy na psiaki z BP http://www.dogomania.pl/threads/214494-WEJD%C5%B9-otw%C3%B3rz-drzwi-i-zajrzyj-do-schroniska-w-BP-do-15.10.11-do-godz-20-00 Quote
danusiadanusia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 witam! co u Wasa słychać , jak Figunia? Quote
Paja Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Fuga z tego co wiem ma się dobrze ,ale poczekamy na Marte.k co nam powie. Z tego co wiem Fuga ma już czipa mam jego numer i w tym tygodniu postaram się posłać umowę wraz z paczką na schron. A teraz zmykam do Piotrusia bo się obudził i trzeba wyciągnąć zabawki :) Quote
Marta.K Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Witam witam, przepraszam że kazałam na siebie czekać. Już się usprawiedliwiam :) w górkach byliśmy z Fuguchą :) Ciężko było ale ostatecznie szczyt został zdobyty. Poniżej dokumentacja fotograficzna: W skrócie wszystko u nas jak najlepiej. Fuga robi się coraz bardziej rozbrykana :) Postaram się wrzucać fotki na forum raz w tygodniu regularnie. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :) Quote
danusiadanusia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Marta.K napisał(a):Witam witam, przepraszam że kazałam na siebie czekać. Już się usprawiedliwiam :) w górkach byliśmy z Fuguchą :) Ciężko było ale ostatecznie szczyt został zdobyty. Poniżej dokumentacja fotograficzna: W skrócie wszystko u nas jak najlepiej. Fuga robi się coraz bardziej rozbrykana :) Postaram się wrzucać fotki na forum raz w tygodniu regularnie. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :) dziękujemy za piękne zdjęcia, wielkie serducha i wszystko co dla niej zrobiliście i robicie:modla::iloveyou:, aż serce ściska, przepraszam, ale się wzruszyłam:loveu::crazyeye: Quote
Paja Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Tak myślałam,że byliście w górach bo wspominaliście mi na wizycie.Ale wolałam się nie wypowiadać bo nie byłam pewna.Czy to jest Ślęża czy tylko mi się zdaje po 1 zdjęciu? Dzięki za to co dla niej robicie ,aż normalnie z domownikami nie możemy wyjść z podziwu. Quote
jostel5 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Piękna,szczęśliwa Fugunia w domu u Ludzi o pięknych sercach!:) Dziękuję Wam za to,Marto.K.!:Rose: Quote
danusiadanusia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 a ja czekam z niecierpliwością na następną sesję zdjęciową dziewczynki. pozdrawiam rodzinkę Fugi Quote
Marta.K Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Witam wszystkich :) U nas wszystko jak najbardziej ok. Wczoraj Fuga miała kąpiel. Ciężko było mi tego klocka wsadzić do wanny, ale udało się. Z całą pewnością kąpiel nie jest tym, co Fuga lubi najbardziej, ale była baaardzo grzeczna. W nagrodę dostała smakołyka i dłuuugi spacer. Załączam również zdjęcia z ostatniego tygodnia. Poranki były mgliste: a popołudnia w domu były leniwe: I tak właśnie żyjemy sobie powoli. Pogoda za oknem sprzyja dobrym nastrojom. Zobaczymy jak chętnie będzie nam się wychodziło w deszczowe jesienne popołudnia na spacery... Pozdrawiamy wszystkich, dziękujemy za dobre słowa i życzymy spokojnej niedzieli :-) Quote
danusiadanusia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Marta.K']Witam wszystkich :) U nas wszystko jak najbardziej ok. Wczoraj Fuga miała kąpiel. Ciężko było mi tego klocka wsadzić do wanny, ale udało się. Z całą pewnością kąpiel nie jest tym, co Fuga lubi najbardziej, ale była baaardzo grzeczna. W nagrodę dostała smakołyka i dłuuugi spacer. Załączam również zdjęcia z ostatniego tygodnia. Poranki były mgliste: a popołudnia w domu były leniwe: I tak właśnie żyjemy sobie powoli. Pogoda za oknem sprzyja dobrym nastrojom. Zobaczymy jak chętnie będzie nam się wychodziło w deszczowe jesienne popołudnia na spacery... Pozdrawiamy wszystkich, dziękujemy za dobre słowa i życzymy spokojnej niedzieli :-) to my bardzo dziękujemy za to co robicie:) jesteście wspaniali a Fuga wtopiła sie w Wasz rytm chyba idealnie.pozdrawiam Quote
Marta.K Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 I znów poniedziałek. Łikend spędziliśmy w gościach, którzy to bardzo gorąco przywitali Fugę... mało powiedziane: zakochali się w niej :) Nic dziwnego oczywiście, bo Fuga to złodziejka serc. Podbija je hurtowo. Zdjęcia? Proszę: Rasowa modelka, prawda? Fuga miała okazję poznać kolegę z podwórka: Zachowywała się w stosunku do niego bardzo kulturalnie ;) Na koniec zdjęcie mojego ulubionego nosa: :D Quote
jostel5 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Faktycznie-rasowa modelka w pięknych plenerach!:) Nadziwić się nie mogę,jak te psiuki w domowych warunkach i u boku kochających Ludzi się zmieniają....!:crazyeye::loveu: Stojące uszka,wyraźnie zarysowana talia:p ,błyszcząca sierściucha,bystre spojrzenie i szeroki uśmiech- cudna jest!:multi: Jakby co-w schronie mamy jeszcze kilka takich słodkich paróweczek...:p Jestem do usług,jeśli mogłabym którąś zaproponować !:eviltong: Quote
Marta.K Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Paja'] Jak to dobrze, że Fuga wtedy domu nie znalazła... :) Quote
jostel5 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Dokładnie tak samo myślę!:) I też strasznie się cieszę!:) Quote
barb Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Skoro Fudze tak dobrze z swoim Państwem i Państwu z Fugą to może Paju moglabyś juz usunąć jej ogloszenie z Przemyślaka ? :lol: Tu wklejam link http://www.ogloszenia.przemysl.pl/76845 Chyba, ze masz kolejną podopieczną, która pasuje do tego ogłoszenia? ;) Quote
Recommended Posts