Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta K. spróbuj dać jej surowe warzywa i owoce,tego jej nie dawałam.Ale np.moje psiaki uwielbiają wciągać jabłka i marchewki i jak im się nudzi to im daje jako gryzaka/przysmak

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich :)
wrzucam zdjęcia z wczorajszego spaceru:

Dziś rano złapał nas deszcz, co nam wcale nie przeszkodziło w zdobywaniu okolic.
Kolejne zdjęcie już z domu:

Znikam teraz z Fugą na balkon, poczeszę trochę jej gęste lśniące włochy :)
Pozdrawiamy!

Posted

Paja napisał(a):
Marta K. spróbuj dać jej surowe warzywa i owoce,tego jej nie dawałam.Ale np.moje psiaki uwielbiają wciągać jabłka i marchewki i jak im się nudzi to im daje jako gryzaka/przysmak

:) Fuga dostała dziś gotowaną marchewkę i okazało się, że ją lubi. O jabłkach nie myślałam, zobaczymy - może też lubi?

Posted

Marta.K napisał(a):
wrzucam zdjęcia z wczorajszego spaceru:

Dziś rano złapał nas deszcz, co nam wcale nie przeszkodziło w zdobywaniu okolic.
Kolejne zdjęcie już z domu:

Znikam teraz z Fugą na balkon, poczeszę trochę jej gęste lśniące włochy :)
Pozdrawiamy!

już się chyba zadomowiła;) cudne fotki:)

Posted

:)
Kolejne zdjęcia poniżej. Panna Fuga już zadomowiona. Bacznie obserwuje sąsiadów na podwórku:

a na spacerach buszuje w krzakach (ja razem z nią :) ):

I tak minął już tydzień jak Fuga mieszka z nami...

Posted

Fuga z tego co wiem ma się dobrze ,ale poczekamy na Marte.k co nam powie.
Z tego co wiem Fuga ma już czipa mam jego numer i w tym tygodniu postaram się posłać umowę wraz z paczką na schron.
A teraz zmykam do Piotrusia bo się obudził i trzeba wyciągnąć zabawki :)

Posted

Witam witam,
przepraszam że kazałam na siebie czekać. Już się usprawiedliwiam :) w górkach byliśmy z Fuguchą :)
Ciężko było ale ostatecznie szczyt został zdobyty.
Poniżej dokumentacja fotograficzna:

W skrócie wszystko u nas jak najlepiej. Fuga robi się coraz bardziej rozbrykana :)
Postaram się wrzucać fotki na forum raz w tygodniu regularnie.

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :)

Posted

Marta.K napisał(a):
Witam witam,
przepraszam że kazałam na siebie czekać. Już się usprawiedliwiam :) w górkach byliśmy z Fuguchą :)
Ciężko było ale ostatecznie szczyt został zdobyty.
Poniżej dokumentacja fotograficzna:

W skrócie wszystko u nas jak najlepiej. Fuga robi się coraz bardziej rozbrykana :)
Postaram się wrzucać fotki na forum raz w tygodniu regularnie.

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :)

dziękujemy za piękne zdjęcia, wielkie serducha i wszystko co dla niej zrobiliście i robicie:modla::iloveyou:, aż serce ściska, przepraszam, ale się wzruszyłam:loveu::crazyeye:

Posted

Tak myślałam,że byliście w górach bo wspominaliście mi na wizycie.Ale wolałam się nie wypowiadać bo nie byłam pewna.Czy to jest Ślęża czy tylko mi się zdaje po 1 zdjęciu?
Dzięki za to co dla niej robicie ,aż normalnie z domownikami nie możemy wyjść z podziwu.

Posted

U nas wszystko jak najbardziej ok. Wczoraj Fuga miała kąpiel. Ciężko było mi tego klocka wsadzić do wanny, ale udało się. Z całą pewnością kąpiel nie jest tym, co Fuga lubi najbardziej, ale była baaardzo grzeczna. W nagrodę dostała smakołyka i dłuuugi spacer.
Załączam również zdjęcia z ostatniego tygodnia. Poranki były mgliste:

a popołudnia w domu były leniwe:

I tak właśnie żyjemy sobie powoli. Pogoda za oknem sprzyja dobrym nastrojom. Zobaczymy jak chętnie będzie nam się wychodziło w deszczowe jesienne popołudnia na spacery...
Pozdrawiamy wszystkich, dziękujemy za dobre słowa i życzymy spokojnej niedzieli
:-)

Posted

[quote name='Marta.K']Witam wszystkich :)
U nas wszystko jak najbardziej ok. Wczoraj Fuga miała kąpiel. Ciężko było mi tego klocka wsadzić do wanny, ale udało się. Z całą pewnością kąpiel nie jest tym, co Fuga lubi najbardziej, ale była baaardzo grzeczna. W nagrodę dostała smakołyka i dłuuugi spacer.
Załączam również zdjęcia z ostatniego tygodnia. Poranki były mgliste:

a popołudnia w domu były leniwe:

I tak właśnie żyjemy sobie powoli. Pogoda za oknem sprzyja dobrym nastrojom. Zobaczymy jak chętnie będzie nam się wychodziło w deszczowe jesienne popołudnia na spacery...
Pozdrawiamy wszystkich, dziękujemy za dobre słowa i życzymy spokojnej niedzieli
:-)
to my bardzo dziękujemy za to co robicie:) jesteście wspaniali a Fuga wtopiła sie w Wasz rytm chyba idealnie.pozdrawiam

Posted

I znów poniedziałek. Łikend spędziliśmy w gościach, którzy to bardzo gorąco przywitali Fugę... mało powiedziane: zakochali się w niej :)
Nic dziwnego oczywiście, bo Fuga to złodziejka serc. Podbija je hurtowo.
Zdjęcia? Proszę:

Rasowa modelka, prawda?
Fuga miała okazję poznać kolegę z podwórka:

Zachowywała się w stosunku do niego bardzo kulturalnie ;)

Na koniec zdjęcie mojego ulubionego nosa:

:D

Posted

Faktycznie-rasowa modelka w pięknych plenerach!:)

Nadziwić się nie mogę,jak te psiuki w domowych warunkach i u boku kochających Ludzi się zmieniają....!:crazyeye::loveu: Stojące uszka,wyraźnie zarysowana talia:p ,błyszcząca sierściucha,bystre spojrzenie i szeroki uśmiech- cudna jest!:multi:

Jakby co-w schronie mamy jeszcze kilka takich słodkich paróweczek...:p Jestem do usług,jeśli mogłabym którąś zaproponować !:eviltong:

• 2 weeks later...