Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale się cieszę :laola:
Paju, znalazłaś jej domek ekspresowo i to jeszcze taki wspaniały :sweetCyb:
Niesamowita z Ciebie dziewczyna!

A tobie kochana sunieczko - kuleczko niech się wiedzie jak najlepiej w swojej własnej już rodzinie!

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cuuuuudne wieści!!!!:multi::multi::multi::loveu:
Byłoby znakomicie,gdyby Państwo weszli na Dogomanię....! Mniej bedę panikować,bo-cholera,zawsze to robię!:shake::oops:

Posted

No to chyba na tyle,wiem że Fuga mimo iz mnie tam nie ma jest grzeczna i nie rozrabia.
Tak się cieszę ,że ogon znalazł kochający dom pełen miłości tak wielkiej ,że nie da się tego opisać.
Niestety mnie nie chcieli zaadoptować ,no ale pogadam z kierownikiem :) Może na koniec września?

Posted

Kierownik Marek zaadoptuje Cię zawsze!:)

A ja patrzę na te zdjęcia i -co robię??? Beczę oczywiście!:roll::oops:
Paju,Fuga przede wszystkim Tobie zawdzięcza to swoje nowe,piękne życie...Dziękuję Ci bardzo,nasza Ty kochana ,bialska wolontariuszko!:buzi::iloveyou::Rose:

Posted

Wiadomość z nowego domku:
,,Fuga jest baaardzo grzeczna! jeszcze przestraszona, nocą mało spała, tuptała po podłodze, nie ma chyba kąta w mieszkaniu do którego nie wcisnęłaby swojego nosa :),,

Tak się cieszę zaraz do p.Marty wyślę link z wątkiem Fugi.
Jostel,Cavani czy Fudzia ma czipa? Bo rozmawiałam z Państwem by ją zaczipować i jak nie ma dostanie go we wtorek.

Posted

Paja napisał(a):

No to chyba na tyle,wiem że Fuga mimo iz mnie tam nie ma jest grzeczna i nie rozrabia.
Tak się cieszę ,że ogon znalazł kochający dom pełen miłości tak wielkiej ,że nie da się tego opisać.
Niestety mnie nie chcieli zaadoptować ,no ale pogadam z kierownikiem :) Może na koniec września?

oglądam te zdjęcia już 100 raz, nie mogę uwierzyć jak jej się trafiło. Paju więcej takich -KRÓTKICH ADOPCJI , gratuluję

Posted

tak zastanawiam się mocno nad szarutką ,ale muszę mieć pełne dane o psinie.Albo na milką?(jak dobrze pamiętam imię,ta małą co stała z boku Fugi w schronie )

Posted

Paja napisał(a):
tak zastanawiam się mocno nad szarutką ,ale muszę mieć pełne dane o psinie.Albo na milką?(jak dobrze pamiętam imię,ta małą co stała z boku Fugi w schronie )

Paju, Szarutka jest wrażliwa na koty!!!, myślę, że trzeba poradzić się kierownika.Wspaniale, że dasz szansę innemu psiakowi, myśl nad psem

Posted

Witam witam,
zgodnie z zaleceniem Pauliny - założyłam konto na forum, żeby chwalić się wam legalnie, jakiego mam fajnego psiaka :)
Fuga śpi sobie właśnie na środku dywanu w dużym pokoju. Zrobiłabym jej zdjęcie w tej chwili, ale jest czarna więc widać byłoby tylko czarną plamę :)
Chciałabym napisać: spodziewajcie się zdjęć - ale muszę wcześniej dowiedzieć się jak je dodać. Może jeszcze dziś mi się uda ;)
Dziękuję Paulino za wszystkie wskazówki i porady. Nie ma to jak słowo doświadczonego psiarza. Fuga jest dokładnie taka jak mówiłaś - nie narzuca się, aczkolwiek uwielbia pieszczoty :)

Pozdrawiam serdecznie!

Posted

Marta.K napisał(a):
Witam witam,
zgodnie z zaleceniem Pauliny - założyłam konto na forum, żeby chwalić się wam legalnie, jakiego mam fajnego psiaka :)
Fuga śpi sobie właśnie na środku dywanu w dużym pokoju. Zrobiłabym jej zdjęcie w tej chwili, ale jest czarna więc widać byłoby tylko czarną plamę :)
Chciałabym napisać: spodziewajcie się zdjęć - ale muszę wcześniej dowiedzieć się jak je dodać. Może jeszcze dziś mi się uda ;)
Dziękuję Paulino za wszystkie wskazówki i porady. Nie ma to jak słowo doświadczonego psiarza. Fuga jest dokładnie taka jak mówiłaś - nie narzuca się, aczkolwiek uwielbia pieszczoty :)

Pozdrawiam serdecznie!

serdecznie witamy nową, wspaniałą pańcię Fugi. Pozwolę sobie z racji, że jest to też mój schron podziękować, za pomoc tej psinie. Ja też mam psa z tego schronu, nie będziecie żałować!:klacz::Rose:

Posted

Marta.K napisał(a):
Witam witam,

Pozdrawiam serdecznie!

Bardzo sobie cenimywieści z nowego Domku. Pozdrowienia dla Państwa i Fugi od wszystkich Dogomaniakow, ktorzy tu na jej wątek zaglądali. :lol:

Posted

Witamy Marto na forum i cieszymy się niezmiernie,że będziecie nam dalej opowiadać o losach Fugi :)
Oj ciężko,ciężko było mi się z nią rozstać wczoraj..Lecz z drugiej strony wiem,że mogę dać teraz szanse innej psince w wielkiej potrzebie.
Fuga po wyjezdzie ze schronu nie dawała mi spać,wiedziałam iż muszę jej pomóc i się udało ma już kochający domek,troskliwych opiekunów i dużo,dużo miłości.

Posted

ale ogromnie się cieszę że Fugusia znalazła bardzo dobry domek i swoich dobrych Panów:) co za szczęściara, tyle dziołcha wycierpiała a tu nagle do niej sie takie szczęście usmiechnęło:P a właścicielą także gratuluję Fugusi, dziewczynka pierwsza klasa:) dbajcie o nią:) ps lubi Froliki:) ha ha ha jak sobie przypomnę jak je słodko zajadała i cieszyła paszczę:)

Posted

:)
mam pytanie: czy jest coś, czego ten łasuch nie lubi? :) mimo wszystko trzymamy się dzielnie i staramy się nie rozpieszczać jej za bardzo smakołykami :) froliki zakupię jednak przy okazji następnych zakupów.
Fuga jest niesamowita! Jest taka mądra, że zaskakuje nas na każdym kroku. Dziś kupiliśmy jej legowisko, żeby miała swoje miejsce, a ona co? Tylko legowisko położyliśmy w jej kącie a ona od razu była w środku :) czyta w naszych myślach!
Kilka zdjęć dodam jutro :)
Dziękujemy za dobre słowa. Pozdrawiamy wszystkich i życzymy miłego wieczorka!

Posted

Marta.K napisał(a):
:)
mam pytanie: czy jest coś, czego ten łasuch nie lubi? :) mimo wszystko trzymamy się dzielnie i staramy się nie rozpieszczać jej za bardzo smakołykami :) froliki zakupię jednak przy okazji następnych zakupów.
Fuga jest niesamowita! Jest taka mądra, że zaskakuje nas na każdym kroku. Dziś kupiliśmy jej legowisko, żeby miała swoje miejsce, a ona co? Tylko legowisko położyliśmy w jej kącie a ona od razu była w środku :) czyta w naszych myślach!
Kilka zdjęć dodam jutro :)
Dziękujemy za dobre słowa. Pozdrawiamy wszystkich i życzymy miłego wieczorka!

Jeszcze raz powtarzam, psiaki z tego schroniska są niesamowite, doceniają każdy gest człowieka, mimo, że są przez niego tak krzywdzone, a jak pokochają to już na zabój. Czekamy na zdjęcia i relacje