mari23 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='olenka_f']Toleczka odeszła od nas :([/QUOTE] :( :( :( Toleczko [*] Quote
Awit Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 (edited) Ojejku. Toleńko śpij dobrze [*]. To co Karwusia teraz czuje, na pewno jej brakuje Toli... Edited April 3, 2013 by Awit Quote
Sarunia-Niunia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [COLOR=#993366][quote name='olenka_f']Toleczka odeszła od nas :([/QUOTE] [SIZE=3][B]************************** [SIZE=4][FONT=comic sans ms] [*] Żegnaj Toleczko [*][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE] [B][IMG]http://www.beruska8.cz/svicky/svicny2/107.gif[/IMG] [SIZE=3] ***************************[/SIZE][/B] [/COLOR][COLOR=#993366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B]Moje psie niebo[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#993366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B]Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No bo jeśli nie idą do nieba, to przepraszam Cię, Panie Boże, mnie tam także iść nie potrzeba.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#993366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B]Ja poproszę na inny przystanek tam gdzie merda stado ogonów. Zrezygnuję z anielskich chórów tudzież innych nagród nieboskłonu.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#993366][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B]W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać moje wszystkie pożegnane psy [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#993366][FONT=Comic Sans MS][B][I]Barbara Borzymowska[/I][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE] [COLOR=#993366] [B][SIZE=3]***************************[/SIZE][/B] [/COLOR] Quote
Awit Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 2 kwietnia przyszło 10zł od Mari, Mari dziękuję. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='mari23']zaglądam do Karwusi kochanej[/QUOTE] I ja zaglądam do Karwuni:loveu: i zostawiam mnóstwo głasków i przytulaków:) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='olenka_f']mała stara dewotka rozwydrzyła się na maksa[/QUOTE] Oj tam, oj tam... niech dziewuszka na starość sobie pozwoli, a co:razz:.... tyle Jej:evil_lol:... Quote
mari23 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='olenka_f']mała stara dewotka rozwydrzyła się na maksa[/QUOTE] w końcu starość ma swoje prawa! ;) Quote
olenka_f Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 no pewnie, ale pannica terroryzuje cały dom :) jak chce kotu miseczkę z karmą zabrać, to nie ma zmiłuj, kot prycha, bije , Karwia warczy i miskę w pysku niesie do siebie, celem konsumpcji tego co tam jest :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='olenka_f']no pewnie, ale pannica terroryzuje cały dom :) jak chce kotu miseczkę z karmą zabrać, to nie ma zmiłuj, kot prycha, bije , Karwia warczy i miskę w pysku niesie do siebie, celem konsumpcji tego co tam jest :)[/QUOTE] To musi nieźle wyglądać, hihihi...... Olenka, a może wrzuciłabyś jakieś zdjęcie Karwuni, cio? Quote
olenka_f Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 ja je zrobię i mogę wysłać, to wstawianie to mi nie bardzo wychodzi Quote
Sarunia-Niunia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='olenka_f']ja je zrobię i mogę wysłać, to wstawianie to mi nie bardzo wychodzi[/QUOTE] Mój mail jest w awatarku... w takim razie czekam na foteczki Karwuni:) Quote
Awit Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 (edited) Witam ciocie i Karwusię po urlopie:-) I czytam, że jakieś zdjęcia się szykują:-) I czytam że Karwusia kota objada:-) Edit W maju i w czerwcu przyszło po 10zł dla Karwusi od Mari23. Dziękuję!! Edited June 11, 2013 by Awit Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Awit']Witam ciocie i Karwusię po urlopie:-) I czytam, że jakieś zdjęcia się szykują:-) I czytam że Karwusia kota objada:-) Edit W maju i w czerwcu przyszło po 10zł dla Karwusi od Mari23. Dziękuję!![/QUOTE] No właśnie... zdjęcia... wciąż czekam na maila od Olenki:) Quote
mari23 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Awit']Witam ciocie i Karwusię po urlopie:-) I czytam, że jakieś zdjęcia się szykują:-) I czytam że Karwusia kota objada:-) Edit W maju i w czerwcu przyszło po 10zł dla Karwusi od Mari23. Dziękuję!![/QUOTE] obiecałam Karwusi ;) i też czekam na foteczki ;) Quote
olenka_f Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 odszedł mój Antoś :( zbiorę się i wyślę zdjęcia Quote
Awit Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Ojej, Twój Olenko własny Antoś...? Współczuję. Śpij pieseczku spokojnie [*] Quote
Sarunia-Niunia Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 (edited) [quote name='olenka_f']odszedł mój Antoś :( zbiorę się i wyślę zdjęcia[/QUOTE] [COLOR=#ff8c00]Ojej Olenko - strasznie mi przykro :(:(:(... Nie znałam Antosia, ale wyobrażam sobie, jak okrutnie ciężko musi być Ci teraz na sercu... [B] Antosiu [*], bądź szczęśliwy za Tęczowym Mostem.... pewnie już się TAM spotkałeś z Toleńką [*]...[/B] [SIZE=3][B]**************************[SIZE=4][FONT=comic sans ms] [*] Żegnaj Antosiu [*][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE] [IMG]http://www.beruska8.cz/svicky/svicny2/67.gif[/IMG][B][SIZE=3] ***************************[/SIZE][/B] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B] To tylko pies, tak mówisz Tylko pies A ja Ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek... On nie ma duszy, mówisz Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe. Maleńka dusza, wielki człowiek. Psia dusza się nie mieści w psie. I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie... A kiedy się pożegnać trzeba I Psu czas iść do psiego nieba To niedaleko Pies wyrusza Przecież przy Tobie jest psie niebo Z Tobą zostaje Jego dusza.[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][B][I] Barbara Borzymowska[/I][/B][/FONT][/SIZE] [B][SIZE=3]***************************[/SIZE][/B][/COLOR] Edited June 23, 2013 by Sarunia-Niunia Quote
mari23 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='olenka_f']odszedł mój Antoś :( zbiorę się i wyślę zdjęcia[/QUOTE] Olenko - tulę Cię do serca, wiem, jak bardzo, bardzo to boli..... Antosiu [*] Quote
olenka_f Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 dziękuję Wam bardzo,kochani czy da mi ktoś do siebie numer, ja wysłałabym zdjęcia na telefon ? jak tylko wrócę do domu a nic sie nie wydarzy to je zrobię Quote
Sarunia-Niunia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='olenka_f']dziękuję Wam bardzo,kochani czy da mi ktoś do siebie numer, ja wysłałabym zdjęcia na telefon ? jak tylko wrócę do domu a nic sie nie wydarzy to je zrobię[/QUOTE] Olenko, mam nadzieję, że u Ciebie choć trochę lepiej i nieco lżej.... Mój nr tel poleciał do ciebie na pw Quote
Recommended Posts