Jump to content
Dogomania

Zostaje gdzie jej dobrze:-) Karwia, mała GŁUCHA sunia ponad m-c żyła na ulicy. za TM

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
Posted

Ja się nie wkurzyłam.
Nie zbieram, nie proszę o żadne wpłaty, jak ktoś przeleje to dobrowolnie.
Wtedy zawsze wpisuję, i wysyłam na konto tego schroniska.

Posted

[quote name='Awit']Ja się nie wkurzyłam. Nie zbieram, nie proszę o żadne wpłaty, jak ktoś przeleje to dobrowolnie. Wtedy zawsze wpisuję, i wysyłam na konto tego schroniska.[/QUOTE]

OK, wszystko dla mnie jasne [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/clientscript/ckeditor/plugins/smiley/images/images/smilies/cool.png[/IMG]

Posted

[quote name='olenka_f']bardzo dziękujemy :)
Dyrekcja Karwia i Prezesowa Tola czują się dobrze, czasem te dwie stare baby dadzą sobie po pysku ale raczej zgodnie kroczą po schronisku :)[/QUOTE]

To tym razem przesyłam dla Dyrekcji Karwusi i Prezesowej Tolci buziaczki walentynkowe:loveu:

[IMG]http://www.beruska8.cz/laska/srdicka/obrazek2/39.gif[/IMG]

• 3 weeks later...
Posted

Karwia ma się dobrze, niestety Toleczka bardzo nam się pochorowała, zrobił się wielki bolesny ropień w pachwinie, to od guza :(
na dodatek Toleczce wysiadły nerki, wet chciał usypiać jak zobaczył wyniki :(
nie zgodziłam się bo uważam ,że bez walki się nie poddajemy. Teraz z ropieniem sobie poradziliśmy, nerki jeszcze nie sprawdzałam, Tola natomiast powolutku zaczyna jeść, pije sporo, nie chce jeść suchej karmy, więc gotuje jej kurczaka, śpi ze mną w łóżku i tak walczymy o dziewczynkę. Nie wiem tylko na ile ta walka będzie przynosiła owoce :(

Posted

Ojej, niedobrze:-(
To Tolcia jest u Ciebie teraz?
Oby ta walka się udała.
Trzymam kciuki i przesyłam Wam pozytywne myśli.

Przyszło 10zł od Mari, dziękuję Mari.

• 4 weeks later...