mari23 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='Awit']Świetnie, niech biega na tych krótkich łapeczkach:-)[/QUOTE] biegaj, Karwuniu kochana i nie daj się chorobie !!!!!! Quote
olenka_f Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 nie pamiętamy już o chorobie, czujemy się świetnie, bronimy swojej pani bardzo, nawet jak wujka nie poznamy to też go straszymy :evil_lol: Quote
mari23 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='olenka_f']nie pamiętamy już o chorobie, czujemy się świetnie, bronimy swojej pani bardzo, nawet jak wujka nie poznamy to też go straszymy :evil_lol:[/QUOTE] jakie cudowne wieści !!!!! Quote
Awit Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Jaki obrońca kochany:-) To drugiej operacji na razie nie ma? Uaktualniłam post z wpłatami, bo przez te cuda z dogo poznikało. Na początku kwietnia przelałam dla Karwusi 60zł, to co było od Mari 40zł i 20zł ode mnie. Bardzo chętnie przelałabym od siebie więcej, ale ostatnio u nas gorzej finansowo niż było. Ale mam nadzieję, że kiedyś nadejdą lepsze czasy:-) Quote
olenka_f Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 będzie bo być musi ale jeszcze nie teraz :) Quote
Sarunia-Niunia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 I ode mnie uściski i buziaki dla Karwuni:) Quote
mari23 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 [quote name='olenka_f']będzie bo być musi ale jeszcze nie teraz :)[/QUOTE] oj, ciągle czekamy, że będzie lepiej, bo przecież w końcu być musi..... a tu coraz gorzej niestety :( [quote name='Awit']Całuski dla Karwuśki:-)[/QUOTE] całuski i mizianka dla naszej słodziutkiej Kawrusi!!! chociaż jej się polepszyło, jeśli o byt chodzi, za to zdrówko szwankuje.... ech :( ) Quote
olenka_f Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 biega i leje jak jej ktoś w drogę wlezie a z Toleczką i Babcią stanowią całkiem niezłe trio terrorystek :) Quote
Awit Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Kurcze, a taka zabiedzona była, smutna, nie wyglądała na taką. Maleńka ile musi mieć w sobie pewności że tak się panoszy:-) Dziś przyszła wpłata od Mari23 10zł, dziękuję! Quote
Awit Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Oj, tyle czasu nikogusieńko nie było... A ja chcę powiedzieć, że jedna ciocia wielbiąca starowinki wpłaci pieniążek dla Karwuni::-) Bardzo dziękuję, że pamiętałaś !!! A jak Karwusia się czuje? Co u Was słychać Olenko? Quote
Sarunia-Niunia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='Awit'][COLOR=#800080][B]Oj, tyle czasu nikogusieńko nie było...[/B][/COLOR] A ja chcę powiedzieć, że jedna ciocia wielbiąca starowinki wpłaci pieniążek dla Karwuni::-) Bardzo dziękuję, że pamiętałaś !!! A jak Karwusia się czuje? Co u Was słychać Olenko?[/QUOTE] To prawda, właśnie zajrzałam i nie było mnie tu równo miesiąc... oj nieładnie... Nadrabiam więc, przytulając cieplej niż zwykle kochaną Karwunię!!! Quote
olenka_f Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Dyrekcja jak to Dyrekcja chodzi sprawdza i opie... kogo się da :) Quote
mari23 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='Awit']Kurcze, a taka zabiedzona była, smutna, nie wyglądała na taką. Maleńka ile musi mieć w sobie pewności że tak się panoszy:-) Dziś przyszła wpłata od Mari23 10zł, dziękuję![/QUOTE] jednym słowem..... "cicha woda.." ;) Quote
Awit Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 (edited) Bardzo cicha:-) Edited May 26, 2012 by Awit Quote
Awit Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 [quote name='bakusiowa']Przyślij konto to wyślę jakiś pieniążek dla Karwusi.[/QUOTE] Wysłałam konto, trochę późno, ale być może wysyłałam od razu, tylko nie poszło a potem zapomniałam. W każdym razie dziękuję, mam nadzieję, że to jeszcze aktualna propozycja..... Quote
bakusiowa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='Awit']Wysłałam konto, trochę późno, ale być może wysyłałam od razu, tylko nie poszło a potem zapomniałam. W każdym razie dziękuję, mam nadzieję, że to jeszcze aktualna propozycja.....[/QUOTE] Jak najbardziej aktualna. Teraz to trzeba trochę poczekać na wypłatę czerwcową. Quote
Awit Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Bakusiowa dziękuję! A w piątek 25 maja, przyszło 20zł dla Karwusi od Syli:-) Dziękuję Syla! Quote
Awit Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Bakusiowa przysłała 25zł dla Karwuni, dziękuję!! Któregoś dnia zrobię przelew z tego co Karwuni się uzbierało:-) Ciekawe co u niej, jak się czuje w te upały... Quote
olenka_f Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 wychodzi na giganta ale wraca, czasem jedziemy po nią to wsiądzie kierowcy na kolana i łaskawie da się podwieźć . Na szczęście już wiemy że to uciekinierka i bardzo pilnujemy bramy ale sama Karwia bardzo chętnie drepcze na samowolki, są blisko schroniska ale są Quote
Awit Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Stara giganciara. Uważajcie na dziadygę, coby za daleko się nie wypuściła. Powinna mieć dość mieszkania na ulicy i nawet nosa za bramę nie wyściubić. Za kilka przeleję to co cioteczki wysłały dla Karwusii, z grosikiem ode mnie. Ucałuj Olenka tą podróżniczkę:-) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Karwunia, siedź na doopsku tam, gdzie cię kochają i dbają o Ciebie;)!!! Ja zabraniam Ci jakichkolwiek gigantów, czy to tych dalszych, czy całkiem blisko:eviltong:!!! Quote
Recommended Posts