Agnie Koty Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 no, Jowity nie ma na forum, chyba nastąpiło już to szczęśliwe wydarzenie...... Quote
Figa Bez Maku Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 He he Agnie widzę że myśłimy kompatybilnie.....o Jowicie:evil_lol: No właśnie maleństwo powinno mieć swój wątek.. delikatna mała wielkooka sukienka ( to określenie Madzi na małą sukę:evil_lol: ) Quote
loozerka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Madzia kapitalne okreslenia znalazła...:D , bardzo mi sie podoba sukienka. A malutka chudziutka sukienka powinna miec watek, na tym raczej domku nie znajdzie .. Quote
Figa Bez Maku Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jakieś sugestie co do imienia? A w ogóle to ona biedulka cały ten czas w schronie przesiedziała? Quote
Figa Bez Maku Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 coś małego i delikatnego....hm... Morwa? Quote
Puchatek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ale to musi być pod kolor. Może Pestka. Quote
Puchatek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Albo Szyszka. A Kiwi to powinna być Ananas (chyba bardziej oddaje jej charakter) Quote
Puchatek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Z brązowych może być jeszcze Daktyl ale to bardziej do pieska. Quote
Kara. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Albo Coco od kokosa (lub od Chanel:evil_lol: ) Quote
Figa Bez Maku Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Myślałam i o Pestce:lol: Ale może ona ma już imię? Na Pigwę za delikatna.......może coś z jabłek? Alva? Morela? za okrągłe.....coś chudego....Rodzynka... jakieś takie za długie.....:shake: Quote
Puchatek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Kola, Koka, Korka (od korka, korek kolorystycznie bardzo zbliżony). I jeśli mnie pamięć nie myli to ktoś, już kiedyś proponował może nie do końca zgodne z kolorem, Pigwa. Quote
Puchatek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jeszcze może być Liczi ale jest okrągłe. Quote
Agnie Koty Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 na pewno ma jakieś imię, na Boga. Kiwi to była Maja, tak ma w książeczce. Quote
Puchatek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jeszcze może nie do końca gramatycznie ale dwuznacznie i tajemniczo, chociaż może za długie, Sezamka. Quote
Lulka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Kara. napisał(a):Albo Coco od kokosa (lub od Chanel:evil_lol: ) moja sunia jest Coco :eviltong: a pręguska ze zdjęcia to Dropsia :p w schronie niestety od zawsze :-( ma allegro jest na adopcjach.org i nic..... Quote
Kara. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Lulka dostałaś PW? Dropsię też pokażę.Leży mi na serduchu.Tylko czy ona szczepiona? Quote
Koma Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Agnie Koty'] a to Kiwi Jest cudowna :loveu: nie wierzę że na takie cudo nie ma chętnych :shake: Może gdybym ją wcześniej zobaczyła i zadziałała... a teraz już cała rodzina i znajomi zapsieni i zrobić wiele nie mogę... ale może mogę chociaż ustawić sobie z nią bannerek, może ktoś zobaczy. Czy ktoś mógłby mi podać do niego adres url? Quote
Lulka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Dropsia szczepiona zapewne pojedynczo jak wszystkie w schronie wiec nie bardzo - ja w ogole balabym sie dac szczeniusia do domu z parwo :shake: Quote
Agnie Koty Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Koma, jeśli chodzi o sprawy avatarkowe to loozerka jest w tym niezastąpiona... Nie wiem dlaczego nikt Kiwi nie chce, na koci ogon. Jeśli ktoś szuka psiej przyjaciółki to ona jest naprawdę w sam raz. Tylko trzeba jej poświęcić czas na wybieganie ale to chyba jak kazdemu psu. Pomimo swoich szczenięcych szaleństw jest przesympatyczna i bardzo związana z ludżmi. Wieczorem musimy się wykokosić, wytarmosić, naprzytulać, wyściskac, ona to lubi! I tak napiera tym ciałem że czasami tracimy równowagę! A wczoraj Kiwi dostała mały wycisk od 7 mies. jamniczka. Biegały razem na boisku, zaczęły się bawić ale jamniorek jak to jamniorek, chyba podszczypał Kiwkę bo aż pisnęła. No i od razu zabawa stop, Kiwa odeszla i już nie wróciła do niego. Quote
Puchatek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Koma. Na tym wątku w poście 588 Loozerka wyjaśnia wszystko co do bannerka. Quote
Puchatek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Agnie dlaczego Loozerki nikt nie chce ??? :diabloti: Cytuję "Koma, jeśli chodzi o sprawy avatarkowe to loozerka jest w tym niezastąpiona... nie wiem dlaczego jej nikt nie chce, na koci ogon." Quote
Agnie Koty Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 a więc myślisz, że myślę żeby loozerkę umieścić w domku tymczasowym.... Poprawiłam już, na koci ogon. Pogoda świetna, niedługo idziemy z Kiwi wyszaleć się. Dobrze, że Nina jest chętna...... Quote
Koma Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dzięki dziewczyny :) Widzę że mało kto do pręgowanej ślicznotki zagląda :shake: Quote
loozerka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 wzruszyłam sie :placze: jak o mnie dbacie, bym nie byla bezdomna, nawet Dt juz wymyślony...ale jakby co- to ja jestem ciuezka do adopcji, bo obciazona przyrostami ludzko-psiowymi ;), ale na plus dodam, ze na własne utrzymanie zarobie ;) Quote
Recommended Posts