Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kola, Koka, Korka (od korka, korek kolorystycznie bardzo zbliżony). I jeśli mnie pamięć nie myli to ktoś, już kiedyś proponował może nie do końca zgodne z kolorem, Pigwa.

Posted

Kara. napisał(a):
Albo Coco od kokosa (lub od Chanel:evil_lol: )

moja sunia jest Coco :eviltong:

a pręguska ze zdjęcia to Dropsia :p
w schronie niestety od zawsze :-(
ma allegro jest na adopcjach.org i nic.....

Posted

[quote name='Agnie Koty']
a to Kiwi
Jest cudowna :loveu: nie wierzę że na takie cudo nie ma chętnych :shake: Może gdybym ją wcześniej zobaczyła i zadziałała... a teraz już cała rodzina i znajomi zapsieni i zrobić wiele nie mogę... ale może mogę chociaż ustawić sobie z nią bannerek, może ktoś zobaczy. Czy ktoś mógłby mi podać do niego adres url?

Posted

Koma, jeśli chodzi o sprawy avatarkowe to loozerka jest w tym niezastąpiona...
Nie wiem dlaczego nikt Kiwi nie chce, na koci ogon. Jeśli ktoś szuka psiej przyjaciółki to ona jest naprawdę w sam raz. Tylko trzeba jej poświęcić czas na wybieganie ale to chyba jak kazdemu psu. Pomimo swoich szczenięcych szaleństw jest przesympatyczna i bardzo związana z ludżmi. Wieczorem musimy się wykokosić, wytarmosić, naprzytulać, wyściskac, ona to lubi! I tak napiera tym ciałem że czasami tracimy równowagę!
A wczoraj Kiwi dostała mały wycisk od 7 mies. jamniczka. Biegały razem na boisku, zaczęły się bawić ale jamniorek jak to jamniorek, chyba podszczypał Kiwkę bo aż pisnęła. No i od razu zabawa stop, Kiwa odeszla i już nie wróciła do niego.

Posted

Agnie dlaczego Loozerki nikt nie chce ??? :diabloti:
Cytuję "Koma, jeśli chodzi o sprawy avatarkowe to loozerka jest w tym niezastąpiona... nie wiem dlaczego jej nikt nie chce, na koci ogon."

Posted

a więc myślisz, że myślę żeby loozerkę umieścić w domku tymczasowym....
Poprawiłam już, na koci ogon.
Pogoda świetna, niedługo idziemy z Kiwi wyszaleć się. Dobrze, że Nina jest chętna......

Posted

wzruszyłam sie :placze: jak o mnie dbacie, bym nie byla bezdomna, nawet Dt juz wymyślony...ale jakby co- to ja jestem ciuezka do adopcji, bo obciazona przyrostami ludzko-psiowymi ;), ale na plus dodam, ze na własne utrzymanie zarobie ;)