Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figa robisz tak.
Na banerku Kiwi klikasz prawym klawiszem myszy i wybierasz Kopiuj
Idziesz do edycji podpisu.
Klikasz główne okienko żeby pojawił się kursor
Następnie prawy klawisz myszy i Wklej

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm, moze coś masz przestawione w ustawieniach forum w swoim profilu, zerknę w domu, co moze miec na to wpływ, bo teraz nijak nie mam czasu..
Ale to dziwne, że nie ładuje Ci sie ani avatarek ani banerek...
A moze masz coś w przegladarce w pracy poblokowane, ze funkcje jakies nie dzialaja....choc jednak wyglada to na forum...

Posted

tak to wyglądało jakby w ogóle się nie skopiowało ?bo jak wchodze na okienko i klikam prawym oczkiem to mam tylko opcje usuń inne są nieaktywne....naciskanie cv nie daje zadnego efektu.. okienko nadal jest puste. A jak mrugam prawym oczkiem na kiwi to wchodzę na kopiuj więc chyba robię to dobrze? Naciskam już bardzo mocno.

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Zaraz , zaraz, jak to było ...Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie wam dane.

Hi hi Chyba o to chodzi:evil_lol:Tylko nie wiem co z tym pukaniem:eviltong:

Ale ja z innej beczki.Co się dzieje z tą druga pręguską? Może było coś o tym ale ja nie doczytałam:shake:

Posted

jakie znowu pukanie? chyba "kołaczcie a będzie wam otworzone", khe.
nie wiem co jest z drugą pręgą, podobno była dla kogoś odłożona.
aha, u mnie panuje totalny chaos. koty zawładneły kuchnią, Kiwi trzyma się generalnie Ninki. Zauwazyłam że robi się z niej kotopies, zaczęła wchodzić na parapety, :diabloti:
Natomiast gdyby tu był jakiś purysta to niech mnie nie linczuje za błedy ortograficzne ale walcze z ortografią mojego syna i po prostu mnie się udzieliło. wkrótce mi przejdzie.

Posted

też mi się wydawało że ogon cały jest, tylko taki niewykształcony. za to Kiwa ma ogon jak pejcz, jak chlaśnie po nogach to od razu człowiek się prostuje. nie wiem jak tam u Was ale tu w G. było dość wietrznie ale Kiwi to nie obeszło. Spała twardo do rana.