Puchatek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Figa robisz tak. Na banerku Kiwi klikasz prawym klawiszem myszy i wybierasz Kopiuj Idziesz do edycji podpisu. Klikasz główne okienko żeby pojawił się kursor Następnie prawy klawisz myszy i Wklej Quote
Figa Bez Maku Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Najgorsze ,że właśńie tak zrobiłam i nic się nie pojawiło Quote
loozerka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 hmm, moze coś masz przestawione w ustawieniach forum w swoim profilu, zerknę w domu, co moze miec na to wpływ, bo teraz nijak nie mam czasu.. Ale to dziwne, że nie ładuje Ci sie ani avatarek ani banerek... A moze masz coś w przegladarce w pracy poblokowane, ze funkcje jakies nie dzialaja....choc jednak wyglada to na forum... Quote
Puchatek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ale nie pojawiło się w okienku w którym kliknęłaś czy na podglądzie czy ani tu ani tu? Na końcu trzeba oczywiście zrobić jeszcze "save" Quote
Figa Bez Maku Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 tak to wyglądało jakby w ogóle się nie skopiowało ?bo jak wchodze na okienko i klikam prawym oczkiem to mam tylko opcje usuń inne są nieaktywne....naciskanie cv nie daje zadnego efektu.. okienko nadal jest puste. A jak mrugam prawym oczkiem na kiwi to wchodzę na kopiuj więc chyba robię to dobrze? Naciskam już bardzo mocno. Quote
Figa Bez Maku Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Spróbowałam JESZCZE RAZ z tekstem i starannie skasowałam wszystkie spacje....no i.. to chyba prawda o tym pukaniu i dawaniu Quote
Figa Bez Maku Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ale jak wam się odwidzi i zechcecie zmieniać banerek to nie ręczę za siebie:mad: :diabloti: Quote
Agnie Koty Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 zapomnialam napisać ze banerek jeśt śliczny i serdeczne dzięki za niego Kasiu! wieczorem wstawię nowe foty i Lulce wyślę. a na razie dematerializuję się. Quote
Kasia25 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Sunia śliczna, to i banerek ładny. Jakby jeszcze był jakiś potrzebny to dajcie znać. A KIwi życze powodzenia!!!!!! Quote
loozerka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 hania...rany, coś mi znowu umknęło..jakie pukanie i dawanie ? I widzisz, dałas rade...ja zaraz ide prosic o jakies 3 banerki kolejne, zeby stopien trudnosci zwiększac ;) Quote
Kara. Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Agnie Koty napisał(a):Zaraz , zaraz, jak to było ...Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie wam dane. Hi hi Chyba o to chodzi:evil_lol:Tylko nie wiem co z tym pukaniem:eviltong: Ale ja z innej beczki.Co się dzieje z tą druga pręguską? Może było coś o tym ale ja nie doczytałam:shake: Quote
Agnie Koty Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 jakie znowu pukanie? chyba "kołaczcie a będzie wam otworzone", khe. nie wiem co jest z drugą pręgą, podobno była dla kogoś odłożona. aha, u mnie panuje totalny chaos. koty zawładneły kuchnią, Kiwi trzyma się generalnie Ninki. Zauwazyłam że robi się z niej kotopies, zaczęła wchodzić na parapety, :diabloti: Natomiast gdyby tu był jakiś purysta to niech mnie nie linczuje za błedy ortograficzne ale walcze z ortografią mojego syna i po prostu mnie się udzieliło. wkrótce mi przejdzie. Quote
Lulka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 druga nadal w schronie :shake: nie wiem czemu nie ma chetnych na nia, jesli sliczniutka i wesoła i bedzie naprawde malutka Quote
loozerka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ale też juz duża dziewczyneczka....:) Kurcze, a mogła miec dom, tylko ponoc juz ybla wybrana, eche:( Quote
Kara. Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hi hi ale kontrast:crazyeye: Może tej drugiej założyć osobny wątek?Nie wierzę, że się ktoś nie znajdzie. Quote
Agnie Koty Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 szkoda tamtej suni, czyżby rynek nasycił się pręguskami? Quote
Agnie Koty Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 nawet nie wiecie ile zachodu było żeby zrobić te marne zdjęcia... Quote
loozerka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Agnieszka, wiemy, wiemy, a własciwie domyślamy się :D I żadne marne, ona naprawde jest ładniusia sunieczka bardzo, musi znalezc domek, ale to juz! Quote
Puchatek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ja też wiem bo przecież też próbowałem Quote
Figa Bez Maku Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Kara. napisał(a):Hi hi Chyba o to chodzi:evil_lol:Tylko nie wiem co z tym pukaniem:eviltong: No ...albo w klawiaturę albo we własną głowę dla pobudzenia leniwie obracających sie szarych kółeczek... Quote
Figa Bez Maku Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Agnie Kiwiasta zdecydowanie zmienia sie z kluchy w makaron typu nitka. Wysmuklała, spoważniała.. śliczna. A mniejsza hienusia to taka bardziej w typie Fini.. i też ogonek ciachnięty. Co jest?:mad: Quote
Lulka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 jaki ciachniety? ma swoj caly ogonek :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Masz Ci los ... to suniątko ma taki krótki merdaczek?:crazyeye: Albo może to taki skrót na zdjęciu?:shake: Quote
Agnie Koty Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 też mi się wydawało że ogon cały jest, tylko taki niewykształcony. za to Kiwa ma ogon jak pejcz, jak chlaśnie po nogach to od razu człowiek się prostuje. nie wiem jak tam u Was ale tu w G. było dość wietrznie ale Kiwi to nie obeszło. Spała twardo do rana. Quote
Recommended Posts