bros Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 strasznie się dziwię ze o Maniusia nikt nie pyta, to taki kochany psiak, ogromny łakomczuszek. Naprawdę od pierwszego naszego spotkania postepy poczyniło ogromne, juz nie jest taki nieufny, śmiało przychodzi na mizianki a do smaczków jest pierwszy :) widać ze eksplorowanie tereny sprawia mu ogromna frajdę, śmiało co raz dalej zapuszcza się sam , jednak na każde zawołanie Ulv pędzi jak strzałka do panci :) łapinę widać odciąża mocno, czasem jak sie zapmni stawia ją całkowicie , ale przeważnie podkula [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-LMkYp5H94BQ/T1z8JQz8RUI/AAAAAAAAHKc/wEaL53k1O2Y/s720/DSC_2984.jpg[/IMG] Quote
ulvhedinn Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [img]http://desmond.imageshack.us/Himg696/scaled.php?server=696&filename=dsc0777g.jpg&res=medium[/img] [img]http://desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=dsc0817f.jpg&res=medium[/img] [img]http://desmond.imageshack.us/Himg835/scaled.php?server=835&filename=dsc0818j.jpg&res=medium[/img] Quote
Aimez_moi Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Maniutek Kochany......gdzie Ty tak popylasz? Quote
ulvhedinn Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Gdzieś znikł mój post, a przecież najważniejsze- [B]jeśli wszystko pójdzie ok, to jutro Maniek ma zabieg- wyjmowanie blachy i niestety również operacja wypadającej rzepki!!!!! [/B] Quote
terierfanka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ulv - jutro czyli dziś? bo pisałaś po północy grubo...:roll: o której ten zabieg? trzymam mocno kciuki :thumbs: Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Bazarek dla Maniutka........ mam lekuchno naruszona flaszke perfum..... moze by sie sprzedala na bazarku...... jezeli sie przyda to poprosze o adres gdzie ja wyslac...... Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Moze byc i tak ale mam tylko telefon do zrobienia zdjec......wiec jakosc moze byc do bani.... Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [U]Perfumy to Ralf Lauren Notorius......... [/U] Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 O...wlasnie takie..... wyslalam jakies marne zdjecie....napisz prosze czy doszlo.... Quote
ulvhedinn Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 DZIĘKUJĘ!!!!!!!! :Rose: Przyszło 18 zł dla Manisia :) Od Mańka: Czeeść!!! Słuchajcie, wreszcie jest ciepło! No przynajmniej w miarę ciepło :) I coraz mniej mokro na trawniku (nie lubie mokrego!). I można ganiać! Co prawda noga mnie boli trochę, ale i tak ganiam, ganianie jest bardzo bardzo fajneeee... a najlepiej jak nie w mieście, tylko na polu za miastem i można lecieć i lecieć przed siebie i wiatr w uszach gwiżdże, a potem lecieć jeszcze szybciej do Dużej :) I do tych innych Dużych, co chodzą z innymi psami i co dają smaczne rzeczy :) Moja Duża też daje smaczne rzeczy, ale czasem zapomina zabrać je na spacer.... I kupiła mi obróżkę nową. Mówi, że na wiosnę, czerwoną, żeby była na szczęście. Nie wiem, co ma obroża do szczęścia, ale ok. Fajnie być szczęśliwym :) Quote
agniecha82x Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 czy dziś szczęściarz Maniutek ma zabieg? jeżeli tak to zaciskam kciuki! Quote
ulvhedinn Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Aimez_moi']Maniutek ma zabieg we wtorek tak?[/QUOTE] Tak, dokładnie ;) Quote
bros Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 mam 30 zł z bazarku na operację Mańka, komu wplacić kaskę ? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222176-PSIOWY-na-4-cele-ZAKOŃCZONY-rozliczam[/URL] Quote
terierfanka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Aimez_moi']Juz wiadomo jak tam Maniutek?[/QUOTE] właśnie?... Quote
ulvhedinn Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Maniulec oczywiście juz w domu. Ma wyjętą płytkę i stabilizowaną rzepkę. Jest nieco przycpany, z lekka obrażony i bardzo mu sie pomysł z kołnierzem nie podoba.... Operacja kosztował 380 zł, które musiałam założyć ze swojej kieszeni (niestety, długi....). Quote
inka33 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Jak się masz? Hej, Maniuś! Jak się masz? Powiedz nam, jak się czuje Twoja łapa? :) Quote
Syriusz Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 a jak dobrze pójdzie to już kolejne 50 zł jest z bazarku butowo-bluzkowego :) Quote
ulvhedinn Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Maniek goi sie bardzo ładnie, niestety narzeka na kołnierz, obolałą łapke i wogóle takie straszne traktowanie psa ;) A dostaje metacam, żeby nie bolało go za bardzo, mały histeryk ;) Po schodach trzeba jaśniepana nosić, u weta się obsikał ze starchu, wczoraj zasikał mi łóżko przy próbie przeflancowania go z mojej poduszki itd Za to apetyt ma jak zawsze znakomity ;) Quote
Aimez_moi Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 No ale ....przeciez Maniek jest po operacji tak? Ma prawo do marudzenia....a, ze korzysta z niego w nadmiarze....:) no coz caly Maniutek.....:):) Fajnie jest byc noszonym na rekach......:) Quote
Recommended Posts