Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a u doktora Garncarza pracuje również okulistka Marta Warzecha, by u niej byliśmy z naszymi kotkami z KK, też jest dobra :)
przyjmuje też klinice ELWET o ile dobrze pamiętam [url]http://www.elwet.pl/[/url]

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczko Diano Kajtuś jeszcze w schronisku ale mamy nadzieję , że już wkrótce je opuści.
Konto wysłałam na PW.
Dziękujemy za obecność na wątku i każde wsparcie!

Posted

[quote name='fibi:)']jestem na zaproszenie. jeśli brakuje 30zł stałej, to ja dorzucam...... tylko ze dopiero w nastepnym tygodniu mogłabym zrobić przelew[/QUOTE]

o rety ale super ,:crazyeye::loveu:
pozwolę sobie podziękować w imieniu Kajtka ;)

Posted

fibi:) dziękujemy pięknie! I tym sposobem Kajtunio ma już komplet deklaracji!:) W następnym tygodniu nie ma problemu , ważne że mamy komplecik:) Zaraz wysyłam konto na pw!

Posted

Tak.Mamy komplet deklaracji za hotelik.Teraz staramy się zebrać jak najwięcej środków na leczenie,konsultacje i ewentualną operację u dr Garncarza w Warszawie.
Dzięki dziewczyny ,że jesteście u Kajtusia.

Posted

:-) To super. Ale fajny ten Kajtuś... myślę o nim codziennie. Kochany psiaczek.

Cioteczko a czy wiadomo co się stało z tą Myszką, która trafiła z Kajtusiem do schroniska?

Posted

Jestem na zaproszenie ciotki caryca26, ale widzę że Kajtuś ma już komplet deklaracji :multi::multi::multi:
Zajrzę wobec tego na bazarki i może dorzucę cosik na leczenie :lol:

W rewanżu proszę Was drogie ciotki o rozsyłanie wątku suni z mojego banerka :)

Posted

Kochana postaram się jutro zająć Twoją banerkową sunią.
Julia Myszka została adoptowana ale już za TM ze starości.Ale zaznała domku na koniec życia i jej syniu Kajtek też musi!
Tyle razem zrobiliśmy ,że poprostu nie ma innej opcji ,żeby ktoś go pokochał!

Posted

Przychodzę odwiedzić Kajtka i co widzę?? Komplet deklaracji już jest :)
Jak się cieszę, że się udało zebrać :)

Kajtek jeszcze tylko kilka dni i opuścić schronisko, pojedziesz do inga_mm i zaznasz znów co do życie w domu :)

Posted

[quote name='Akrum']Przychodzę odwiedzić Kajtka i co widzę?? Komplet deklaracji już jest :)
Jak się cieszę, że się udało zebrać :)

Kajtek jeszcze tylko kilka dni i opuścić schronisko, pojedziesz do inga_mm i zaznasz znów co do życie w domu :)[/QUOTE]

nie mogę się już doczekać momentu kiedy się wyrwie ze schronu .