Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a moze to mastiff angielski?? potem poprawię na właściwe!

Dalej zgaduje :cool3: : 2 pierwsze to Ca de Bou/Pies z Majorki/Perro de pressa Mallorquin
Kolejne to Pies Kanaryjski/Perro de pressa Canario/popularnie 'Kanarki' :p

Hurrrrrraaaaa!!! Moj 1000 post :bigcool: :Dog_run: :bigcool: !!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Deirdre']

CA DE BOU -po mojemu to ta rasa ;) a te niżej wyglądają mi na dogo canario no ale niewiem nie jestem pewna do konca,śliczne masz te sowje fotki,bassety są kochane,takie sproketowate :loveu: :loveu: masz może jakieś bernardyny???:cool3:

Posted

[quote name='UTAAP']Dalej zgaduje :cool3: : 2 pierwsze to Ca de Bou/Pies z Majorki/Perro de pressa Mallorquin
Kolejne to Pies Kanaryjski/Perro de pressa Canario/popularnie 'Kanarki' :p

Hurrrrrraaaaa!!! Moj 1000 post :bigcool: :Dog_run: :bigcool: !!!

te dwa dobrze !!! sprawdziłam w googlach i siem zgadza ale to wczesniej to nie sarplaninac. Ale naprowadziło mnie na dobrą nazwę! To Kraski Ovcar!
wielkie dzięki UTAAP!!!!

juz poprawione w odpowiednich miejscach!

Ania-k nie mam bernardynkow oprocz tej jednej pycholki, robiłam raczej mniej znanym sobie rasom foty a znanym to tylko tym kochańszym memu sercu (jak wilczarze)

Posted

pycho bernardyńskie ;)

no mam nadzieję że tu nie pomieszam!
Entlebucher

Appenzeller

Duży szwajcarski pies pasterski

Cao da Serra da Estrela długowłosy

Cao da Serra da Estrela krótkowłosy (jedyny przedstawiciel tej rasy na wystawie i na dokładne bardzo przerażony!)

Posted

Mastiff hiszpański

Mastiff pirenejski

Mastino Napoletano

Cane corso

Mastiff angielski

Tosa

And that's all Folks!
więcej ni ma i nie będzie az do następnej wystawki na którą się ruszy zezwłoka ;) :p

Posted

ten afgan ma jakby maskę na pyszczek założoną :cool3: tak regularną ją ma :crazyeye: swoją drogą ileż zachodu wymaga pielęgnacja takiego włosa,dół mógł mieć bardziej wyczesany no ależ ileż można wymagać hehe,świetny pysk ma :loveu:

Posted

[quote name='Nugatika']a moze jakies bernenczyki sie zapodzialy jescze ? :)
albo hiszpanskie psy wodne? ;) nikt ich nie ufocil ;)?

bardzo proszę berneńczyki na zamówienie...chociaż nie z wystawy, ale też piękne...podczas szkolenia! pozdrawiam!

Posted

[quote name='Deirdre']
Deerhound -

nareszcie deerhoundy!!! :loveu: poproszę o więcej!!

chude? :cool3: no cóż, jakby to powiedzieć, niektóre nie są chude, oj nie :p

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
i Twój ten przepiekny dog??

Niestety nie. Ja je tylko trzymałam, gdy ich właścicielka biegała po ringu z innymi. :cool3:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Deirdre piekne te foty porobiłas...wszystkie zwierzaczki na Twoich zdjątkach prezentuja sie wysmienicie....
gratuluje...sprawnego oka i talentu...:p

wielkie dzieki Agunia! Cieszę się że się foty podobają, zresztą wszelkie cudze w tym wątku tę z piękne są!!!

oko, talent - i program do obróbki zdjęć cyfrowych - i co więcej mozna chcieć? troszkę to czasu zajmuje ale warto posiedziec i podłubać!

Posted

[quote name='Atena']gochgoch zdradź, co za berniak? :cool3: Widze nawet dwa:loveu:

nie wiem nic o tych pieskach.. znam je ze szkolenia. są nawet trzy. bardzo się różnią..wielkością temperamentem itp...
to tyle.:p

Posted

[quote name='Deirdre']wielkie dzieki Agunia! Cieszę się że się foty podobają, zresztą wszelkie cudze w tym wątku tę z piękne są!!!

oko, talent - i program do obróbki zdjęć cyfrowych - i co więcej mozna chcieć? troszkę to czasu zajmuje ale warto posiedziec i podłubać!

wszystkie sa piekne...
bardzo ładne fotki i tak fajnie pokazane psiaki

Posted

Przepiekne portrety!!! http://www.koty.2222.pl/hanki/0348.jpg http://www.koty.2222.pl/hanki/0347.jpg
Nic tylko w ramke wsadzic :loveu::loveu::loveu::loveu: Jakby to byl moj pies to bylabym w siodmym niebie :p

Wogole super foty porobilas :multi::multi:

dół mógł mieć bardziej wyczesany no ależ ileż można wymagać hehe

Wiesz, w koncu na wystawe przyjechal i powinien miec wyczesany wlos :siara: A ten wyglada jakby po kapieli wcale nie byl czesany :siara:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a....aaaa...ale i tak piekny ..... taki dostojny....wyniosły i bardzo elegancki...

Te dwa dogi to błękitka z tego co mi się wydaje (bo widze z tyłu Alke, moth popraw mnie jakby co ;-) to PAPRIKA Margarejro, a ta arlekinka za nią to Być Może A'LA ITALIANA ;-)