UTAAP Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 a moze to mastiff angielski?? potem poprawię na właściwe! Dalej zgaduje :cool3: : 2 pierwsze to Ca de Bou/Pies z Majorki/Perro de pressa Mallorquin Kolejne to Pies Kanaryjski/Perro de pressa Canario/popularnie 'Kanarki' :p Hurrrrrraaaaa!!! Moj 1000 post :bigcool: :Dog_run: :bigcool: !!! Quote
anushka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Deirdre'] CA DE BOU -po mojemu to ta rasa ;) a te niżej wyglądają mi na dogo canario no ale niewiem nie jestem pewna do konca,śliczne masz te sowje fotki,bassety są kochane,takie sproketowate :loveu: :loveu: masz może jakieś bernardyny???:cool3: Quote
Deirdre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='UTAAP']Dalej zgaduje :cool3: : 2 pierwsze to Ca de Bou/Pies z Majorki/Perro de pressa Mallorquin Kolejne to Pies Kanaryjski/Perro de pressa Canario/popularnie 'Kanarki' :p Hurrrrrraaaaa!!! Moj 1000 post :bigcool: :Dog_run: :bigcool: !!! te dwa dobrze !!! sprawdziłam w googlach i siem zgadza ale to wczesniej to nie sarplaninac. Ale naprowadziło mnie na dobrą nazwę! To Kraski Ovcar! wielkie dzięki UTAAP!!!! juz poprawione w odpowiednich miejscach! Ania-k nie mam bernardynkow oprocz tej jednej pycholki, robiłam raczej mniej znanym sobie rasom foty a znanym to tylko tym kochańszym memu sercu (jak wilczarze) Quote
Deirdre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 pycho bernardyńskie ;) no mam nadzieję że tu nie pomieszam! Entlebucher Appenzeller Duży szwajcarski pies pasterski Cao da Serra da Estrela długowłosy Cao da Serra da Estrela krótkowłosy (jedyny przedstawiciel tej rasy na wystawie i na dokładne bardzo przerażony!) Quote
basia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wspaniałe zdjęcia!! Jeszcze, jeszcze :multi: Quote
Deirdre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Mastiff hiszpański Mastiff pirenejski Mastino Napoletano Cane corso Mastiff angielski Tosa And that's all Folks! więcej ni ma i nie będzie az do następnej wystawki na którą się ruszy zezwłoka ;) :p Quote
Nugatika Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 a moze jakies bernenczyki sie zapodzialy jescze ? :) albo hiszpanskie psy wodne? ;) nikt ich nie ufocil ;)? Quote
anushka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 świetne fotki !!! szkoda,że tamtej karty drugiej nie masz :p mastify boooskie...tybetan,angol i hiszpan :cool3: a pysio słodziak :p dzięki ślicznie :loveu: Quote
haska_12 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Afgany... mm.. moja miłość :loveu: A dogi.... :loveu::loveu::loveu: A nikt juz nie ma psów północnych :mad:? Quote
anushka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ten afgan ma jakby maskę na pyszczek założoną :cool3: tak regularną ją ma :crazyeye: swoją drogą ileż zachodu wymaga pielęgnacja takiego włosa,dół mógł mieć bardziej wyczesany no ależ ileż można wymagać hehe,świetny pysk ma :loveu: Quote
moth Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Deirdre'] O! Ta blondynka to ja. :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 moth napisał(a):O! Ta blondynka to ja. :lol: i Twój ten przepiekny dog?? Quote
gochgoch Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Nugatika']a moze jakies bernenczyki sie zapodzialy jescze ? :) albo hiszpanskie psy wodne? ;) nikt ich nie ufocil ;)? bardzo proszę berneńczyki na zamówienie...chociaż nie z wystawy, ale też piękne...podczas szkolenia! pozdrawiam! Quote
Tilia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Deirdre'] Deerhound - nareszcie deerhoundy!!! :loveu: poproszę o więcej!! chude? :cool3: no cóż, jakby to powiedzieć, niektóre nie są chude, oj nie :p Quote
moth Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):i Twój ten przepiekny dog?? Niestety nie. Ja je tylko trzymałam, gdy ich właścicielka biegała po ringu z innymi. :cool3: Quote
Atena Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 gochgoch zdradź, co za berniak? :cool3: Widze nawet dwa:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='moth']Niestety nie. Ja je tylko trzymałam, gdy ich właścicielka biegała po ringu z innymi. :cool3: a....aaaa...ale i tak piekny ..... taki dostojny....wyniosły i bardzo elegancki... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Deirdre piekne te foty porobiłas...wszystkie zwierzaczki na Twoich zdjątkach prezentuja sie wysmienicie.... gratuluje...sprawnego oka i talentu...:p Quote
Deirdre Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Deirdre piekne te foty porobiłas...wszystkie zwierzaczki na Twoich zdjątkach prezentuja sie wysmienicie.... gratuluje...sprawnego oka i talentu...:p wielkie dzieki Agunia! Cieszę się że się foty podobają, zresztą wszelkie cudze w tym wątku tę z piękne są!!! oko, talent - i program do obróbki zdjęć cyfrowych - i co więcej mozna chcieć? troszkę to czasu zajmuje ale warto posiedziec i podłubać! Quote
gochgoch Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Atena']gochgoch zdradź, co za berniak? :cool3: Widze nawet dwa:loveu: nie wiem nic o tych pieskach.. znam je ze szkolenia. są nawet trzy. bardzo się różnią..wielkością temperamentem itp... to tyle.:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Deirdre']wielkie dzieki Agunia! Cieszę się że się foty podobają, zresztą wszelkie cudze w tym wątku tę z piękne są!!! oko, talent - i program do obróbki zdjęć cyfrowych - i co więcej mozna chcieć? troszkę to czasu zajmuje ale warto posiedziec i podłubać! wszystkie sa piekne... bardzo ładne fotki i tak fajnie pokazane psiaki Quote
anetta Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Przepiekne portrety!!! http://www.koty.2222.pl/hanki/0348.jpg http://www.koty.2222.pl/hanki/0347.jpg Nic tylko w ramke wsadzic :loveu::loveu::loveu::loveu: Jakby to byl moj pies to bylabym w siodmym niebie :p Wogole super foty porobilas :multi::multi: dół mógł mieć bardziej wyczesany no ależ ileż można wymagać hehe Wiesz, w koncu na wystawe przyjechal i powinien miec wyczesany wlos :siara: A ten wyglada jakby po kapieli wcale nie byl czesany :siara: Quote
bajadera Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Bo Puli sznurki są the best !!!! A Deidre najlepszym fotografem jest !!!! Quote
jo-jo Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a....aaaa...ale i tak piekny ..... taki dostojny....wyniosły i bardzo elegancki... Te dwa dogi to błękitka z tego co mi się wydaje (bo widze z tyłu Alke, moth popraw mnie jakby co ;-) to PAPRIKA Margarejro, a ta arlekinka za nią to Być Może A'LA ITALIANA ;-) Quote
Recommended Posts