Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy wszyscy sobie radza z ogladaniem wklejanych przeze mnie w ten sposob zdjec? trzeba kliknac w zdjecie to sie powiekszy. mam nadzieje ze nie widzicie napisu 'nie mozna odnalezc....' :((

Posted

mowilam przeciez ze jak zrobie to zrobie dobre :)
to sa zdjecia z hali nr 5 glownie psow wygranych czekajacych na BISy badz te ktore po prostu tam siedzialy ze swoimi handlerami.

a to juz na wyjsciu zrobione w przelocie

Posted

Ralph cudowne zdjęcia!!!! Może i fotografowałeś jakieś goldenki...? :cool3: A może nawet Algidka się załapała? :lol: hihi

Ma ktoś właśnie zdjecia goldenów, suk, klasa otwarta? Chodzi mi o nas (pewnie nikt nie złapał nas ;-( ), ale jakby ktoś uchwycił takiego rudzielca z otwartej? Widziałam kilka zdjęc autorstwa Kathie- była tam główka Algidy niestety tylko główka. :-(
Dawać mi Algidke... :mad: :evil_lol:

Posted

z goldenow raczej nici. jedyne zdjecia z ringu to zdjecia bf i bokserow. inne rasy lapane byly w przejsciach miedzy straganami w hali glownej. gdybys byla sfotografowana bylabys o to zapytana i pobrany bylby od ciebie adres e-mail.