zolly Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 a może ktoś jeszcze gdzieś bunkruje jakieś zdjęcia dogów? :cool3: Quote
Różyczka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Anna Rapp napisał(a):Witam! Przy okazji chciałabym pochwalic się osiągnięciami Tequili - hiszpański pies dowodny - Klasa championów ocena doskonała lokata III. Ufano Zorrazo - Zwycięzca Świata!!! - to przyszły "mąż" Teqilki! Jest naprawdę piękny i ma doskonały charakter. Ania GRATULACJE :Cool!: :laola: :laola: :laola: :multi: :multi: dla tych piękności naprawdę sobie zasłużyły Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 kathie napisał(a):to moje zdjęcie :) nawet śmiałam się wczoraj do męża - zobacz nasi tam byli - torba z piotra i pawła :evil_lol: - więcej nic nie mam - wszystko co miałam wkleiłam tu :) i przepraszam , że skróciłam cię o głowę ;) A nic się nie stało :P Moja głowa nieważna - psy ważniejsze, a widać je cudnie :) Czy ktoś ma jeszce buldogi ang. i duże szwajcary i inne szwajcarskie rasy (sobota) ? Quote
Anna Rapp Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dziekuję i dla wszystkich psiaków serdeczne GRATULACJE!!!:thumbs: :laola: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dziękuję wszystkim, którzy obfocili weimarki za zdjęcia :) I mam pytanie - co to za dwie rasy? Quote
Mi. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dziękuję wszystkim, którzy obfocili weimarki za zdjęcia :) I mam pytanie - co to za dwie rasy? field spaniel i Mudi o ile się nie myle ;) Quote
Atena Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Sussex spaniel i Owczarek węgierski Mudi/poprostu Mudi Quote
Atena Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Fieldy sa letszej budowy, większe od cocerów spanieli, z krótszym włosem i nie mają powiek jak u np. bernardyna czy właśnie sussexa ;) Field spaniel: np. suczka SOBERHILL COINTREAU o umaszczeniu wątrobianym http://www.soberhill.co.uk/field_mole3.htm Quote
Mi. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 *luthien* napisał(a):field spaniel Atena napisał(a):Sussex spaniel ja ich nie rozróżniam :) Quote
Atena Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 he he, field jest jedna z moich ulubionych ras wiec wiesz:razz: A tu dla porównania Sussex: Sh Ch Daelyb Just Jiving Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Atena napisał(a):Sussex spaniel i Owczarek węgierski Mudi/poprostu Mudi Ogromnie dziękuję! :multi: Quote
panienkabubu Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Atena napisał(a):Fieldy sa letszej budowy, większe od cocerów spanieli, z krótszym włosem i nie mają powiek jak u np. bernardyna czy właśnie sussexa ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak to bernardyny nie mają powiek? Quote
Atena Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 nie o to chodzi, bo niektóre, jak nie większosć bernardynów maja jakby "obwisłe" powieki, tak samo niektóre sussexy jak nie każdy. A field ma przylegajace. Quote
Marysia_i_gończy Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ja też mam zdjęć sporo, ale zanim dam sobie z nimi radę... :roll: Zaczynam od czawartku - pokazy wyszkolenia psów: i kapitalny pokaz tańca z psem CDN :cool3: Quote
Mi. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): CDN :cool3: Marysiu, więcej więcej:multi: :multi: Quote
Ziomalka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dorzucam linki do Jacków ze Światówki psy klasa otwarta i klasa championów , finały piesków Quote
sheltia12 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 milamini napisał(a):OWCZARKI SZETLANDZKIE- czwartek 09.11.2006 A my tutaj jesteśmy.. Ja w jasnej marynarce :P Mila może wklej te zdjątka na LS? :) Pozdrawiam, Sheltia Quote
Mi. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 przecież ma identyczny kolorek jak czekoladki:crazyeye: Morelki są jasne. Chyba ze to przez oswietlenie się tak wydaje. Co nie zmienia fakty że piękny/a Quote
Marysia_i_gończy Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Każdego dnia na ringu głównym prezentowały się rasy polskie (a mamy, proszę państwa, już pięć uznanych ras!! :multi: :multi: :multi:) Charciarze przyćmiewali wszystkich strojami Ale ogarowcy i gończarze starali się dotrzymać im kroku :cool3: Owczarków ładnie złapanych nie mam :oops: CDN później Quote
Recommended Posts