luka1 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 strasznie dużo tych królisiów. A jak wytłumaczyć Bastowi żeby ich nie łapał? Chyba trudno byłoby przeżyć następnego królisia w zębach Basta. Quote
Guliwer89 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Oj trudno trudno ja już zwłok grzebać nie mam ochoty zdecydowanie a co do króla to tamten był beżowy i hodowlany typowy dlugie uszy jak na krola przystało ;) Quote
Czorcik Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 cześć Baście :) co tam słychać u Ciebie piesku ? Quote
necianeta89 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 miziam malucha za uszkami i pozwolę sobie zaprosić was cioteczki do Rokiego, licznie połamanego i cierpiącego psiaka z wypadku samochodowego (patrz banerek) Quote
Lilek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Necia, malucha?Oj, jaki on tam maluch. On jest taki duży maluch. Baścik, a Ty to grzeczny jesteś? Wiesz, piesku, o czym mówię. Bądź, piesiu, grzeczniutki, bo pani Małgosia cierpliwość starci. Quote
necianeta89 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Lilek']Necia, malucha?Oj, jaki on tam maluch. On jest taki duży maluch. Baścik, a Ty to grzeczny jesteś? Wiesz, piesku, o czym mówię. Bądź, piesiu, grzeczniutki, bo pani Małgosia cierpliwość starci.[/QUOTE] To było pieszczotliwie :P Quote
Czorcik Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Baścik rozpoczyna rządy na włościach :( Lilek chyba będzie trzeba z nim poważną rozmowę przeprowadzić :) resocjalizacyjną Quote
Czorcik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 i nawet obejrzałaś Go bardzo dokładnie :) Super pies :) Quote
Awit Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 No właśnie, usiłowałam zobaczyć miejsce po zabiegu, ale ta chwilka mi nie starczyła. Wydaje mi się, że widziałam jakby śluzówkę i zaraz Bast się odwrócił. Quote
Lilek Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Czorcik, a co Bastianek mój ulubiony wyprawia?Aż resocjalizację mam z nim uprawiać?Oj, Bastian, chyba niedobrze coś....:evil_lol: Quote
Czorcik Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no cóż Lilek zrobił się z niego pies całym wielkim pyskiem :):) Quote
Lilek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Zawsze mówiłam, że ten pies jest wielki. W sobie i w charakterze. No, raz mu się zdarzyło coś tam, ale poza tym jest po prostu WIELKIM BASTEM:lol: Quote
Czorcik Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jest potwornie łakomy , wprost proporcjonalnie do swojej wielkości :) Quote
Lilek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ale wiesz, Czorcik, on się tak wybiedował, tak nacierpiał, że niech mu tam, łakomczuszkowi, będzie. To pewnie dlatego nie może się nacieszyć tym żarełkiem, tymi smakusiami, którymi p. Małgosia pod nochalek podtyka. Niech ma, biduś. Quote
Czorcik Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no tak tylko , że baryła pęknie kiedyś :) Quote
Czorcik Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 nie ma jeszcze , muszę wejść na te adopcje króliczków i poszukać podobnego :) ale mi ten link do adopcje króliki nie działa :( Quote
necianeta89 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [url]http://adopcje.kroliki.net/[/url] spróbuj jeszcze raz. Quote
Czorcik Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 dzięki już hula :) zaraz poszukam podobnego do tamtego Quote
Adziunia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 jak byłam u Sary to miałam okazję poznać Basta :) kurczę to nie ten pies w porównaniu do tych zdjęć początkowych! Wygląda rewelacyjnie...pominę fakt, że rzeczywiście do szczupłych już nie należy :P Fajny z niego pieszczoch :) kurcze że ludzie są tacy ślepi i zamiast przygarnąć takie cudowne psiaki jak Sara czy Bast to wydają kasę na psy z pseudohodowli :( przecież wiadomo że jak pies rasowy kosztuje normalnie np 1000zł to nie to samo co 200zł...sama osobiście byłam kiedyś świadkiem takiej sytuacji... Quote
Czorcik Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 to jest nasza smutna rzeczywistość , nakręcanie pseudohodowli , bo piesek modny i można się pochwalić :( Quote
masza44 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Kochane cioteczki, zajrzyjcie na bazarek na leczenie dwóch psich nieszczęść [url]http://www.dogomania.pl/threads/214252-Troch%C4%99-tego-i-owego-.Dla-Ciebie-pupila.-Do-22.-09.-.?p=17593015#post17593015[/url], wszystko po 2-6 zł, dziękuję Quote
Recommended Posts