Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

strasznie dużo tych królisiów. A jak wytłumaczyć Bastowi żeby ich nie łapał? Chyba trudno byłoby przeżyć następnego królisia w zębach Basta.

Posted

Necia, malucha?Oj, jaki on tam maluch. On jest taki duży maluch. Baścik, a Ty to grzeczny jesteś? Wiesz, piesku, o czym mówię. Bądź, piesiu, grzeczniutki, bo pani Małgosia cierpliwość starci.

Posted

[quote name='Lilek']Necia, malucha?Oj, jaki on tam maluch. On jest taki duży maluch. Baścik, a Ty to grzeczny jesteś? Wiesz, piesku, o czym mówię. Bądź, piesiu, grzeczniutki, bo pani Małgosia cierpliwość starci.[/QUOTE]

To było pieszczotliwie :P

Posted

No właśnie, usiłowałam zobaczyć miejsce po zabiegu, ale ta chwilka mi nie starczyła.
Wydaje mi się, że widziałam jakby śluzówkę i zaraz Bast się odwrócił.

Posted

Ale wiesz, Czorcik, on się tak wybiedował, tak nacierpiał, że niech mu tam, łakomczuszkowi, będzie. To pewnie dlatego nie może się nacieszyć tym żarełkiem, tymi smakusiami, którymi p. Małgosia pod nochalek podtyka. Niech ma, biduś.

Posted

jak byłam u Sary to miałam okazję poznać Basta :) kurczę to nie ten pies w porównaniu do tych zdjęć początkowych! Wygląda rewelacyjnie...pominę fakt, że rzeczywiście do szczupłych już nie należy :P Fajny z niego pieszczoch :)
kurcze że ludzie są tacy ślepi i zamiast przygarnąć takie cudowne psiaki jak Sara czy Bast to wydają kasę na psy z pseudohodowli :( przecież wiadomo że jak pies rasowy kosztuje normalnie np 1000zł to nie to samo co 200zł...sama osobiście byłam kiedyś świadkiem takiej sytuacji...

Posted

Kochane cioteczki, zajrzyjcie na bazarek na leczenie dwóch psich nieszczęść [url]http://www.dogomania.pl/threads/214252-Troch%C4%99-tego-i-owego-.Dla-Ciebie-pupila.-Do-22.-09.-.?p=17593015#post17593015[/url], wszystko po 2-6 zł, dziękuję