Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomóżcie w szukaniu domu dla Luki [url]http://www.dogomania.pl/threads/213204-LUKA-quot-Brakuje-czasem-s%C5%82%C3%B3w-by-m%C3%B3wi%C4%87-jak-smutno-jest-gdy-kogo%C5%9B-brak...-quot?p=17477409#post17477409[/url]

Posted

mam kilka fot usmiechniętej mordki, dzisiaj wrzuce.
Ten zbój wypił moją kawe :P A jak zrobiłam sobie druga to biegał za mną i też chciał wypić :D
Słodziak z niego, baaaaardzo sie poprawił, obrasta mięciutkim futerkiem i tak ładnie już wygląda :)

Posted

Naprawdę Ci wypił???Ja myślałam, że Guliwer żartował, a psisko jest kawoszem?Ha! To ja już rozumiem, dlaczego tak go polubiłam.Ja też kocham kawusię. A, co tam, zmolestuję Lukę, pojedziemy do Baścika z kawusią.

Posted

[quote name='Lilek']Naprawdę Ci wypił???Ja myślałam, że Guliwer żartował, a psisko jest kawoszem?Ha! To ja już rozumiem, dlaczego tak go polubiłam.Ja też kocham kawusię. A, co tam, zmolestuję Lukę, pojedziemy do Baścika z kawusią.[/QUOTE]

nie żartował :D Oczy mu sie do kawy świecą :D

Posted

Bast to faktycznie zadziwiający psiak. Zjawił się nie wiadomo skąd. Przecież takiego dużego psa trudno nie zauważyć. Przetrwał niesamowity ból - nie zdawałam sobie sprawy z tego, że ciągnąć go do piwnicy, zadawałam mu jeszcze więcej bólu. Dziś słabo mi się robi gdy o tym myślę. Bast mógł mnie wtedy nawet dziabnąć, a on patrzył tylko tymi swoimi smutnymi oczami. Potem wyzdrowiał, choć wet nie dawał mu wielkich szans. A teraz jest - piękny, mądry, dostoiny.
anka_szklanka poproszę fotki

Posted

Misia, to znaczy, że to kostium dla Basta. Jak będziecie do niego jechać do Noska Bardzo Mokrego, to przyodziejcie go, niech chłopak sie nie martwi, że bikini zgubił.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ta,ta,ta, dobra, dobra, a kto się wyzywa od ciasteczkowego potwora?Czekaj, czekaj, Czorcik, Bastuniowi naskarżę i będziesz miała ciasteczkowego potwora.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Będziesz się z nim widziała?Nooo, to spróbuj go nie wymiziać od ciotki Lilek.:evil_lol:Jak się dowiem, że zapomniałaś, to... to... to mu naprawdę naskarżę.;)