Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='łolkiee']czy jest tak bardzo na + ?
powiem że boję się rachinku od naszej vetki... ona podliczy nas gdy zdejmie wszystkie szwy...

[/QUOTE]

a kiedy Bast ma mieć ściąganą resztę szwów?

co do bazarku to ja rzeczy daje z myślą o Baście, gdyby okazało się że nie jest źle z jego finansami to można by trochę grosza sypnąć innemu psiakowi, natomiast Bast jest priorytetem.... w sumie mógłby już ruszyć gdyby nie problem z decyzją czy dzielić zys czy nie :roll:

Posted

[B]misiaq[/B] ale bazar na Basta już ruszył ;-)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210979-dla-BASTA-do-20.07-horrorkowo-i-nie-tylko-kawka-filmik-bombonierka-j.angielski-%29?p=17236924#post17236924[/url]

Posted

[quote name='BERKANO'][B]misiaq[/B] ale bazar na Basta już ruszył ;-)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210979-dla-BASTA-do-20.07-horrorkowo-i-nie-tylko-kawka-filmik-bombonierka-j.angielski-%29?p=17236924#post17236924[/url][/QUOTE]

wiem, wiem nawet na nim licytuje, ale mowa o bazarze z rzeczy które ja mam na niego przeznaczone :D

Posted

trafiłam przez przypadek i jestem w szoku .. :-(
dobrze, że spotkał Was na swojej drodze ten biedny psiak i cieszę się, że już jest lepiej - będę o nim pamiętać i niebawem wpłacę jakiś skromny grosz!

Posted

wiecie co, wszystkie psiaki w tarapatach głównie potrzebują kasy, co sie oszukiwać - "pieniądze to nie wszytko, ale gdy pieniędzy nie ma to .uj." [U]Dzielimy kasę z bazarku![/U]
Bast zbiera również na wyjście z piwnicy. Mamy miejsce w hotelu ale nie mamy kasy na jego opłacenie. Kwitnie opcja zrobienia boksu na działce ale też trzeba z czegoś go zrobić - i znowu kasa. No i ....:cool3: Mam jednak nadzieję, że od nędzy do pieniędzy już nie jest daleko :evil_lol:

Posted

te słowa luka to cysto poezja [U][B]"od nędzy do pieniędzy już nie jest daleko" :evil_lol::evil_lol:
[/B][/U]z horrorystycznego chcesz dzielić czy masz inne plany- zawsze mogłam Cę też źle zrozumieć hihihi:lol:

Z ksiązkowego coś przybędzie, bo dziewczyny rzuciły się na moje książeczki jak za komuny (którą jak za mglą pamiętam ;-)) na świeżo zaopatrzone SPOŁEM :roflt::roflt:

Posted

Nie mam pojęcia o którym bazarku mówiła misiadg. Sama uwielbiam horrory i właściwie swego czasu nie czytałam nic innego. Teraz czytam tylko program telewizyjny i to też tylko dlatego bo nie mam czasu oglądać telewizji.

Posted

MUSIMY MU POMÓC!!!
Z tą skórą na brzuszku tak jakoś dziwnie... Chyba, że to jest faktycznie nadmiar skóry, bo sporo luzu od kilku dni jest w okolicy jamy brzusznej- i mocz zostaje odprowadzony w tym ten zalegający i organizm musi sobie dać radę z obkurczeniem ciałka w okolicy siusiaka... oby to tylko było coś takiego, bo nasz eunuch kochany zasługuje na NOWE, WSPANIAŁE ŻYCIE!!!

[U][B]TYMCZASEM WPADAJCIE KOCHANE NA NASZE BAZARKI DLA BASTA I KUPUJCIE ORAZ PODNOŚCIE[/B][/U]

Posted

waśnie wróciłam od weta. Bast zdaniem p.doktor wygląda dużo lepiej niż na ostatniej wizycie, ale szwy nadal nie zdjęte. Bast strasznie lubi koteczki - zjadać.

Posted

"Od nędzy do pieniedzy nie jest daleko.." toś mnie pocieszyła Luka ;-)Pamiętam o Baście i mam nadzieje, że uda mi sie coś wpłacić, albo bazarek zrobić, tylko rozliczę te, które już zrobiłam.

Posted

Zgłosiłam Basta na bazarku Ingi...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210350-MOŻESZ-ZDOBYĆ-PIENIĄDZE-DLA-SWOJEGO-PODOPIECZNEGO-karmy-książki-kwiaty-12.07-21.00?p=17239983&posted=1#post17239983[/URL]

Posted

Też dziś trafiłam do Basta, ale nie wpisywałam się, bo jestem w pracy i mam cięzki dzień, a poza tym nie miałam żadnej propozycji.
Jasza spadła Wam jak z nieba.
Tylko jest prośba, żeby jeszcze dziś porozsyłać reklame bazarku, bo tam jest bardzo mało kaski tylko jakieś 1150 zetów, a fantów jeszcze mnóstwo. No i sporo roślinek zostało.

Posted

[quote name='luka1']Nie mam pojęcia o którym bazarku mówiła misiadg. Sama uwielbiam horrory i właściwie swego czasu nie czytałam nic innego. Teraz czytam tylko program telewizyjny i to też tylko dlatego bo nie mam czasu oglądać telewizji.[/QUOTE]

luka ja cały czas mowie o jednym i tym samym, ale fizycznie on nie jest jeszcze zrobiony ( z ciuchami ode mnie), tylko zastanawiam się czy dzielić zysk czy nie, więc jak myślicie dziewczyny te które czuwają nad jego finansami :>?

Posted

[quote name='misiadg']luka ja cały czas mowie o jednym i tym samym, ale fizycznie on nie jest jeszcze zrobiony ( z ciuchami ode mnie), tylko zastanawiam się czy dzielić zysk czy nie, więc jak myślicie dziewczyny te które czuwają nad jego finansami :>?[/QUOTE]

a może sama zrobisz bazarek? nie jest to takie trudne, wszystko masz w regulaminie. A w razie czego to pomogę :)