misiadg Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='łolkiee']czy jest tak bardzo na + ? powiem że boję się rachinku od naszej vetki... ona podliczy nas gdy zdejmie wszystkie szwy... [/QUOTE] a kiedy Bast ma mieć ściąganą resztę szwów? co do bazarku to ja rzeczy daje z myślą o Baście, gdyby okazało się że nie jest źle z jego finansami to można by trochę grosza sypnąć innemu psiakowi, natomiast Bast jest priorytetem.... w sumie mógłby już ruszyć gdyby nie problem z decyzją czy dzielić zys czy nie :roll: Quote
BERKANO Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [B]misiaq[/B] ale bazar na Basta już ruszył ;-) [url]http://www.dogomania.pl/threads/210979-dla-BASTA-do-20.07-horrorkowo-i-nie-tylko-kawka-filmik-bombonierka-j.angielski-%29?p=17236924#post17236924[/url] Quote
misiadg Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='BERKANO'][B]misiaq[/B] ale bazar na Basta już ruszył ;-) [url]http://www.dogomania.pl/threads/210979-dla-BASTA-do-20.07-horrorkowo-i-nie-tylko-kawka-filmik-bombonierka-j.angielski-%29?p=17236924#post17236924[/url][/QUOTE] wiem, wiem nawet na nim licytuje, ale mowa o bazarze z rzeczy które ja mam na niego przeznaczone :D Quote
łolkiee Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/210995-Dla-Basta.-Wszystko-dla-domu.-Do-31.07.2011[/url] Quote
What May NN Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 trafiłam przez przypadek i jestem w szoku .. :-( dobrze, że spotkał Was na swojej drodze ten biedny psiak i cieszę się, że już jest lepiej - będę o nim pamiętać i niebawem wpłacę jakiś skromny grosz! Quote
luka1 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 wiecie co, wszystkie psiaki w tarapatach głównie potrzebują kasy, co sie oszukiwać - "pieniądze to nie wszytko, ale gdy pieniędzy nie ma to .uj." [U]Dzielimy kasę z bazarku![/U] Bast zbiera również na wyjście z piwnicy. Mamy miejsce w hotelu ale nie mamy kasy na jego opłacenie. Kwitnie opcja zrobienia boksu na działce ale też trzeba z czegoś go zrobić - i znowu kasa. No i ....:cool3: Mam jednak nadzieję, że od nędzy do pieniędzy już nie jest daleko :evil_lol: Quote
BERKANO Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 te słowa luka to cysto poezja [U][B]"od nędzy do pieniędzy już nie jest daleko" :evil_lol::evil_lol: [/B][/U]z horrorystycznego chcesz dzielić czy masz inne plany- zawsze mogłam Cę też źle zrozumieć hihihi:lol: Z ksiązkowego coś przybędzie, bo dziewczyny rzuciły się na moje książeczki jak za komuny (którą jak za mglą pamiętam ;-)) na świeżo zaopatrzone SPOŁEM :roflt::roflt: Quote
luka1 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Nie mam pojęcia o którym bazarku mówiła misiadg. Sama uwielbiam horrory i właściwie swego czasu nie czytałam nic innego. Teraz czytam tylko program telewizyjny i to też tylko dlatego bo nie mam czasu oglądać telewizji. Quote
reksio7 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 misiadg, połamany beagle - Kornel jest już u nas na forum beaglowym, jakaś kaska pewnie poleci od nas Quote
luka1 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 a jeszcze Bast na spacerku [url]http://www.youtube.com/watch?v=qPSvZfIOhMU[/url] Quote
BERKANO Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 MUSIMY MU POMÓC!!! Z tą skórą na brzuszku tak jakoś dziwnie... Chyba, że to jest faktycznie nadmiar skóry, bo sporo luzu od kilku dni jest w okolicy jamy brzusznej- i mocz zostaje odprowadzony w tym ten zalegający i organizm musi sobie dać radę z obkurczeniem ciałka w okolicy siusiaka... oby to tylko było coś takiego, bo nasz eunuch kochany zasługuje na NOWE, WSPANIAŁE ŻYCIE!!! [U][B]TYMCZASEM WPADAJCIE KOCHANE NA NASZE BAZARKI DLA BASTA I KUPUJCIE ORAZ PODNOŚCIE[/B][/U] Quote
Czorcik Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Bast ciocia Dorotka Cię głaszcze i głaszcze :) na razie tylko wirtualnie Quote
anka_szklanka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 dzień dobry kochany, z mojego bazarku mam nadzieję że też trochę grosza dla Ciebie będzie :) Quote
luka1 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 waśnie wróciłam od weta. Bast zdaniem p.doktor wygląda dużo lepiej niż na ostatniej wizycie, ale szwy nadal nie zdjęte. Bast strasznie lubi koteczki - zjadać. Quote
Jasza Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 "Od nędzy do pieniedzy nie jest daleko.." toś mnie pocieszyła Luka ;-)Pamiętam o Baście i mam nadzieje, że uda mi sie coś wpłacić, albo bazarek zrobić, tylko rozliczę te, które już zrobiłam. Quote
Jasza Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Zgłosiłam Basta na bazarku Ingi... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210350-MOŻESZ-ZDOBYĆ-PIENIĄDZE-DLA-SWOJEGO-PODOPIECZNEGO-karmy-książki-kwiaty-12.07-21.00?p=17239983&posted=1#post17239983[/URL] Quote
inga.mm Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Też dziś trafiłam do Basta, ale nie wpisywałam się, bo jestem w pracy i mam cięzki dzień, a poza tym nie miałam żadnej propozycji. Jasza spadła Wam jak z nieba. Tylko jest prośba, żeby jeszcze dziś porozsyłać reklame bazarku, bo tam jest bardzo mało kaski tylko jakieś 1150 zetów, a fantów jeszcze mnóstwo. No i sporo roślinek zostało. Quote
Jasza Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Bazarek w podpisie Ingi, zapraszamy i prosimy o reklamę! Quote
anka_szklanka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='luka1']a jeszcze Bast na spacerku [url]http://www.youtube.com/watch?v=qPSvZfIOhMU[/url][/QUOTE] kochany jest, i jak juz pewnie stoi na łapkach :) Quote
misiadg Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='luka1']Nie mam pojęcia o którym bazarku mówiła misiadg. Sama uwielbiam horrory i właściwie swego czasu nie czytałam nic innego. Teraz czytam tylko program telewizyjny i to też tylko dlatego bo nie mam czasu oglądać telewizji.[/QUOTE] luka ja cały czas mowie o jednym i tym samym, ale fizycznie on nie jest jeszcze zrobiony ( z ciuchami ode mnie), tylko zastanawiam się czy dzielić zysk czy nie, więc jak myślicie dziewczyny te które czuwają nad jego finansami :>? Quote
łolkiee Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='misiadg']luka ja cały czas mowie o jednym i tym samym, ale fizycznie on nie jest jeszcze zrobiony ( z ciuchami ode mnie), tylko zastanawiam się czy dzielić zysk czy nie, więc jak myślicie dziewczyny te które czuwają nad jego finansami :>?[/QUOTE] a może sama zrobisz bazarek? nie jest to takie trudne, wszystko masz w regulaminie. A w razie czego to pomogę :) Quote
misiadg Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 z tego co wiem to sonek już go przygotowuje więc może niech tak zostanie bo ja jeszcze nie do końca płynnie ogarniam dogo :P Quote
Czorcik Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ciekawe ile ten rachunek od wetki wyniesie ? aż strach pomyśleć Bastek do góry Quote
Czorcik Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='luka1']a jeszcze Bast na spacerku [url]http://www.youtube.com/watch?v=qPSvZfIOhMU[/url][/QUOTE] ale już dziarsko chodzi :):) Quote
BERKANO Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kochane już sprzedałyśmy książeczki w opcji KT za 100 złn :multi::multi: A bazar jeszcze się nie skoczył ;-) Quote
Recommended Posts