malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ojj trzymamy :kciuki: za dziadunia :loveu: to prawda, że od ząbków może pójść zakażenie na nerki to prawda niestety :shake: Quote
eria Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dień dobry Furciaczku, wygłaskaj wszystkie swoje zwierzaki.....kurcze...ja nie wiem ile ich jest....:oops: Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Puzona czeka usuwanie kamienia? nie doczytalam:oops: Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Gosia wpadłam sie przywitać a za razem powiedziec Tobie i twoim ukochanym czworonogom dobranoc. Jestem dzisiaj taka zmęczona ze az niemam siły patrzeć na oczy. a Fucia wyszła na tym zdjęciu taka dumna ze szok... WSPANIAłA jest :):):):)[/quote] to spoznione dobranoc mowie:evil_lol: [quote name='Agushka']Hej Gosia :) ten to sie potrafi zrelaksować, kto by pomyślał... ile może zdziałać domek i dobra pańcia:) patrząc na tę bidę kulącą się na kanapie w pierwszym dniu to to jest normalnie genialna zmiana :) a to jest rewelacyjne, mały tak się przytula do Prezia jakby mu chciał nerki ogrzać :) hmmm chociaż tak naprawdę to ja nie wiem, czy tam sa nerki...[/quote] oj niuniek to teraz zupelnie inny pies:loveu: drepta za mna krok w krok, nawet sobie biega od czasu do czasu, ale jest tez ciut meczacy, wszystkiego domaga sie szczekaniem:shake: musze go tego oduczyc... [quote name='AśkaK']Fajnie:p , kiedy Niuniuś ma mieć ten zabieg?[/quote] jakos w przyszlym tygodniu [quote name='eria']dień dobry Furciaczku, wygłaskaj wszystkie swoje zwierzaki.....kurcze...ja nie wiem ile ich jest....:oops:[/quote] w chwili obecnej mam 3 PSY 6 KOTOW [quote name='wiq']Puzona czeka usuwanie kamienia? nie doczytalam:oops:[/quote] tak usuwanie kamienia i kilku zepsutych zabkow i czyzczenie dziasel:p poszukam jakis starych foteczek bo ta pogoda nienastraja mnie na focenie Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 jakie sliczne pieski szkoda ze tu wczesniej nie zajzalam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 cześć Gosia :* jakie cudne foty :loveu: Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 troche roboty przy Dziadku bedzie trzymam za niego kciuki! jest nim jakies zainteresowanie? Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='ewelinabuck']jakie sliczne pieski szkoda ze tu wczesniej nie zajzalam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] a zaluj zaluj:evil_lol: nio i zaprazam czesciej [quote name='Tina.Sara']cześć Gosia :* jakie cudne foty :loveu:[/quote] dziekujem [quote name='wiq']troche roboty przy Dziadku bedzie trzymam za niego kciuki! jest nim jakies zainteresowanie?[/quote] oj roboty jest ale niezaluje ze go wzielam:loveu: pewnie bede miala problem ze znalezieniem dla n8iego domku bo narazie zaintereowanaie jet zerowe:shake: Z furciaka zaczyna wychodzic wredny charakter mamusi:angryy: zaczyna coraz czesciej przejawiac agresywne zachowania w stosunku do innych psow:shake: dzisiaj rzucila sie na niunka naszczescie tylko go przygniotla do ziemi i udalo mi sie ja odwolac... powinnam ja juz wczesniej zabrac na szkolenie ale jakos sie niezebralo... szukamy szkoleniowca... Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 witam!!! jak tam psiaki? U nas nowe zdjęcia zapraszamy...:cool3: Quote
eria Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 oj to wybierz się lepiej na szkolenie z nią....:shake: Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 no co dziewczynka dojrzewa:lol: :lol: :lol: :lol: jaka mamusia taka corusia:lol: :lol: Quote
Alynkaaa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [COLOR=Red][B]widze usuwanie kamienia puzonik bedzie mial...moja Ninka [*] tez miala w wieku 15 lat<wsumie okazalo sie ze wiekszosc zebuw trzeba bylo jej wyrwac > i pozniej tak smiesznie klapala pyszczkiem:D...ale co do samego zabiegu zniosla to bardzo dobrze:) wysciskaj seniorka odemnie:):loveu:[/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ehhh nio macie racje suczydlo jest w wieku dojzewania, juz wiem jak czula sie moja mama kiedy ja taka bylam:shake: dzisiaj na spacerku ogluchla totalnie, czulam sie jakbym mowila do sciany:angryy: prosby grozby smakolyki zabaweczki nic zero reakcji:shake: a byla takim grzecznym usluchanym psem:loveu: chwila relaksu [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/20/bbc7cab057cea90d.jpg[/IMG][/URL] moje gluche suczydlo [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/24/81e3144017c73036.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/14/bc485517134e5eed.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/20/e54c44bb399043e4.jpg[/IMG][/URL] jak bedziecie grzeczne to bedzie wiecej fotek:p Quote
Tina.Sara Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 śliczne foty jak zwykle :eviltong: współczucia z suczydełkiem :shake: Quote
limoncia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Gosiu Jak zawsze Super Foteczki:loveu: :loveu: :loveu: Prosimy o wiecej:loveu: Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 faktycznie prace z nia musisz zaczac jak najszybciej.. braki bedzie ciezko nadrobic, ale lepiej pozniej, niz wcale.. troche sie dziwie, ze znajac 'wredny charakterek' jej mamy zdecydowalas sie na szczonka po niej.. no ale co sie stalo, to sie nie odstanie i pora brac sie do roboty;) wiesz, cos mi sie zdaje, ze Niuniek juz u Ciebie zostanie, bo sie do niego za bardzo przywiazesz:eviltong:;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hej Gosia :) Okres dojrzewania u Furci... no no nieciekawie, chociaż moja tina ma to już za sobą to i tak czasem jest głucha na wszystko :angryy: Wiq mi tez się tak zdaje :cool3: Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='Tina.Sara']śliczne foty jak zwykle :eviltong: współczucia z suczydełkiem :shake:[/quote] dziekujem [quote name='limoncia']Gosiu Jak zawsze Super Foteczki:loveu: :loveu: :loveu: Prosimy o wiecej:loveu:[/quote] zaraz beda [quote name='wiq']faktycznie prace z nia musisz zaczac jak najszybciej.. braki bedzie ciezko nadrobic, ale lepiej pozniej, niz wcale.. troche sie dziwie, ze znajac 'wredny charakterek' jej mamy zdecydowalas sie na szczonka po niej.. no ale co sie stalo, to sie nie odstanie i pora brac sie do roboty;) wiesz, cos mi sie zdaje, ze Niuniek juz u Ciebie zostanie, bo sie do niego za bardzo przywiazesz:eviltong:;)[/quote] furcia do niedawna byla bardzio posluszna ale od kilku dni cos jej odwalilo:shake: mamusia ma wredny charakterek ale mnie sie to podoba:p jest nieufna w stosunku do obcych ale nie agresywna, opanowana i czujna, moj ideal psa:loveu: :loveu: :loveu: a cio do niunka to pomimo ze go juz pokochalam niezostanie u mnie, on jest w sumie bezbronny wobec furciatka a niezawsze bede mogla przeciez miec ich na oku. a niechce trzymac kazdego psa w osobnym pomieszczeniu bo nie o to chodzi Quote
Cerber Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witam Cie gosiu, ale piekne fotki porobilas... mam nomalnie zaleglosci az 4 strony, a bylam przeciez wczoraj u Ciebie.. ehhhh ciesze sie, ze Preziu powraca do zdrowia, ale szkoda za to, ze Furcia robi sie agresywniejsza :( Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 a ile Furia ma? jezeli 6,7, 8 mies. to wlasnie zaczyna dojrzewac.. nie wiem, kiedy stabilizuje sie charakter cc, ale podejrzewam, ze bedziesz miala teraz przez jakis rok bardzo wesolo, bedac w posiadaniu panny pod wplywem szalejacych hormonow..:evil_lol: moim zdaniem to decydujacy czas majacy b. duzy wplyw na Twoje dalsze z nia relacje. musisz ja sobie bezwzglednie ustawic konsekwentna praca. nie 'dominacje' mam na mysli, tylko szkolenie i jasne zasady:) moze podpytaj hodowce, pewnie rzuci jakas wartosciowa porada:) panow masz niewykastrowanych, nie? moze byc za jakis czas hard core..;) 3mam kciuki za nowy dom dla Puzona! Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 wiq dziekuje za rady ale ja to juz wszystko wiem:p interesuje sie szkoleniem psiakow i podstawy znam:) a jesli chodzi o cc to jestem juz przeszkolona i wykuta na balche:cool3: to specyficzne psiaki i potrzebuja noieco innych metod. nio cuz sama chcialam:evil_lol: teraz szukam jakiegos szkoleniowca ktory ma doswiadczenie z moloskami... kolejna porcja fotkow:loveu: moje pyszczydlo [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/14/3ecb51631c4f0737.jpg[/IMG][/URL] diablatko w anielskim wcieleniu:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/14/d42abef6aad04d95.jpg[/IMG][/URL] szajbus [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/14/a3644ab4ea68341e.jpg[/IMG][/URL] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/24/6e3ef858b64538ae.jpg[/IMG][/URL] Quote
eria Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 no co jak co ale dzisiaj to Furciaczkowa mnie zaskoczyła tymi foteczkami !!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: a Prezio w łóżeczku......:loveu: Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 kurde, to te caniaki sa trudne w obsludze.. wnioskuje to z wyksztalconej panci i swirujacej panny:evil_lol: Quote
Agushka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hej Gosia :) Mnie zawsze rozbrajają fotki biegającej Furci, ona jest taka śmiszna z tymi długaśnymi łapami:evil_lol::evil_lol: Wiesz co? A Furcia już miała cieczkę? Tak mi się pomyślało bo moja Tina jak jej się zbliża cieczka to robi się własnie taka poddenerwowana. Normalnie to anioł nie suka a jakiś miesiąc przed cieczką zaczynają jej się jazdy. Rzuca się na psy, przestaje słuchać i wogóle odprawia takie hece że ho ho.. Po cieczce jej mija ale mowię ci, normalny syndrom napięcia ma, jak nic :evil_lol::evil_lol: Może i Furcia będzie tak miała? Quote
Recommended Posts